کسی هست اموزش اینو قرار بده نصب :(( Sphider :52: :66:
iPersianScript کاربر عضو 19/7/12 #4 اسپاید چیه؟اسکریپت؟ ویجت؟ قالب؟ لطفا وقتی پست می زنید دقیق ذکر کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... . . درود :48: ! . اگه این باشه :|:| : . ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) . به نقل از خودش / : . . A lightweight search engine in PHP . به نقل از گوگل translate : . یک موتور جستجوی بسیار سبک وزن و در پی اچ پی است. . کسی هست اموزش اینو قرار بده نصب ( Sphider :52: :66: کلیک کنید تا گسترش یابد... . و چگونگی نصب به نقل از سایت سازنده :32: : . ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) . خـوش باشیـد :54: . آخرین ویرایش توسط مدیر: 19/7/12
اسپاید چیه؟اسکریپت؟ ویجت؟ قالب؟ لطفا وقتی پست می زنید دقیق ذکر کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... . . درود :48: ! . اگه این باشه :|:| : . ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) . به نقل از خودش / : . . A lightweight search engine in PHP . به نقل از گوگل translate : . یک موتور جستجوی بسیار سبک وزن و در پی اچ پی است. . کسی هست اموزش اینو قرار بده نصب ( Sphider :52: :66: کلیک کنید تا گسترش یابد... . و چگونگی نصب به نقل از سایت سازنده :32: : . ( لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. ) . خـوش باشیـد :54: .
homayon574 کاربر عضو 19/7/12 #5 سلام این اسکریپت با فارسی مشکل داره و صرف نصب اسکریپت براتون نمیتونه نمایش بده ، لینک ها رو ... قدیما این اسکریپتو تقویت کرده بودم تا فارسیو پشتیبانی کنه که متاسفانه اسکریپتش از اینترنت پاک شده و دیگه خودمم ندارمش اگر نیاز به موتور جستجوی پیشرفته و خوب داشتید در خدمت هستم :77:
سلام این اسکریپت با فارسی مشکل داره و صرف نصب اسکریپت براتون نمیتونه نمایش بده ، لینک ها رو ... قدیما این اسکریپتو تقویت کرده بودم تا فارسیو پشتیبانی کنه که متاسفانه اسکریپتش از اینترنت پاک شده و دیگه خودمم ندارمش اگر نیاز به موتور جستجوی پیشرفته و خوب داشتید در خدمت هستم :77: