hannanstd.ir
مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام دوستان
اگه تو ساییتون یه تبلیغ از سایت anetwork.ir داشته باشین و کدی که رو که بهتون میده رو تو سایتتون قرار بدین و سپس تو صفحه اصلی سایت با فایرباگ تبلیغات ایجاد شده رو بررسی کنین میبین که یه آی فریم ایجاد شده که لینکی شبیه به لینک زیر رو که برای هر کاربر اختصاصیه رو داره آیفریم میکنه .
حالا من اومدم به وسیله زبان جاوا و پی اچ پی یه برنامه به صورت کد زیر نوشتم و داخل فایل index.php پوشه ads سایتم گذاشتم به صورت زیر :
حالا اومدم آدرس بالا رو به صورت پاپ آپ تو سایتم قرار دادم و یه چند روزی هم تو امضای خودم تو همین انجمن به اسم تبلیغات کلیکی گذاشتم .
اما خب تموم تمام کارهای بالا رو انجام دادم که فقط تست کرده باشم و طبق تستم سایت انتورک میفهمه که کلیک واقعی نیست و پولی بابتش نمیده .
اما این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که بفهمم انتورک چطور میتونه این حرکت منو تشخیص بده .آخه من کار خاصی نکردم . بجای آیفریم از طریق پی اج پی فراخونی کردم تا css و جاوا رو بشه روش اعمال کرد.
یعنی طبق فراخونی تو صفحه ads سایت من تبلیغ به صورت تصویر 125 * 125 باز میشد . حالا به وسیله جاوا بهش گفتم که روی تبلیغ کلیک کنه .
خب چطور سایتشون میفهمه ؟
اگه تو ساییتون یه تبلیغ از سایت anetwork.ir داشته باشین و کدی که رو که بهتون میده رو تو سایتتون قرار بدین و سپس تو صفحه اصلی سایت با فایرباگ تبلیغات ایجاد شده رو بررسی کنین میبین که یه آی فریم ایجاد شده که لینکی شبیه به لینک زیر رو که برای هر کاربر اختصاصیه رو داره آیفریم میکنه .
کد:
http://ad.anetwork.ir/showad/c.php?adwidth=125&adheight=125&aduser=1400090472
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
که میتونین ببینینش و تست کنین . این کد زیر میاد با لود شدن آدرس مذکور روی تبلیغ انتورک کلیک میکنه و وارد سایت تبلیغ دهنده میشه .حالا اومدم آدرس بالا رو به صورت پاپ آپ تو سایتم قرار دادم و یه چند روزی هم تو امضای خودم تو همین انجمن به اسم تبلیغات کلیکی گذاشتم .
کد:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
Element.prototype.anchorClick = function() {
if (this.click) return this.click();
if (this.onclick) { var result = this.onclick(); if (!result) return result; }
switch (this.target) {
case '_blank': window.open(this.href); break;
case '_parent': parent.location = this.href; break;
case '_top': top.location = this.href; break;
case '_self': case '': window.location = this.href; break;
default: if (parent[this.target]) parent[this.target].location = this.href; else window.open(this.href); break;
}
return true;
}
function myFunction() {
for ( i = 0; i < document.links.length; i++ ) {
document.links[i].target = "_self"
}
javascript:document.getElementsByTagName('a')[0].anchorClick();
}
window.onload = myFunction();
</script>
<style>
*{
display:none !important;
}
</style>
</head>
<body onload="myFunction()">
<?php echo file_get_contents('http://ad.anetwork.ir/showad/c.php?adwidth=125&adheight=125&aduser=1400090472'); ?>
</body>
</html>
اما این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که بفهمم انتورک چطور میتونه این حرکت منو تشخیص بده .آخه من کار خاصی نکردم . بجای آیفریم از طریق پی اج پی فراخونی کردم تا css و جاوا رو بشه روش اعمال کرد.
یعنی طبق فراخونی تو صفحه ads سایت من تبلیغ به صورت تصویر 125 * 125 باز میشد . حالا به وسیله جاوا بهش گفتم که روی تبلیغ کلیک کنه .
خب چطور سایتشون میفهمه ؟