کلیک با کلید واژه های مختلف روی سایت خودم در گوگل برای بالا بردن رنک ؟؟؟

anet311

کاربر عضو
سلام دوستان :55:

اگر یک سایت رو به چندتا کلید واژه حساس کنم

مثلا "دانلود نرم افزار جدید 2012 "

و توری بشه که وقتی این جمله رو در گوگل کسی سرچ کنه سایتم بیاد صفحه دوم گوگل

اگر خودم هی روی لینک مشاهده شده در گوگل کلیک کنم و هی سایتم باز بشه و دوباره ببندم

و هزاران بار این کار رو کنم،ایا رتبه گوگل و الکسا خوب میشه ؟؟؟؟؟؟؟

با این کار توسط گوگل چه مشکلی ممکنه برای سایت پیش بیاد ؟؟؟؟؟

ایا امکان داره گوگل حذف کنه من رو یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس :53:

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

این کارها تاثیر قابل توجه ای بر روی رتبه ی شما نداره...مخصوصا گوگل که اینا رو شناسایی میکنه و متوجه میشه...!!!

به نظرم جای این کار برو هر مطلب رو که درج میکنی در سایت های اشتراک گذاری به اشتراک بگذار اینجوری علاوه بر درج لینک سایتت بازدید کننده هم خواهی داشت....==> قیسبوک - تویتر - دیگ - بالاترین - دنبالر - مای اسپیس - گوگل پلاس LinkedIn- Hyves.nl- Identica و....اینجوری خیلی بهتر میتونی توجه گوگل رو جذب کنی...

بازم میگم این کار شاید تاثیر کوچیکی داشته باشه اما قابل توجه نخواهد بود و یه جورایی گول زدن خودمونه....تا نظر سایر دوستان چی باشه...

پیروز و شاد باشید..

anet311

کاربر عضو
درود...این کارها تاثیر قابل توجه ای بر روی رتبه ی شما نداره...مخصوصا گوگل که اینا رو شناسایی میکنه و متوجه میشه...!!!

به نظرم جای این کار برو هر مطلب رو که درج میکنی در سایت های اشتراک گذاری به اشتراک بگذار اینجوری علاوه بر درج لینک سایتت بازدید کننده هم خواهی داشت....==> قیسبوک - تویتر - دیگ - بالاترین - دنبالر - مای اسپیس - گوگل پلاس LinkedIn- Hyves.nl- Identica و....اینجوری خیلی بهتر میتونی توجه گوگل رو جذب کنی...

بازم میگم این کار شاید تاثیر کوچیکی داشته باشه اما قابل توجه نخواهد بود و یه جورایی گول زدن خودمونه....تا نظر سایر دوستان چی باشه...

پیروز و شاد باشید..
مرسی از راهنمایی

راستش من یک سایت دارم

اولا دور بود از گوگل .....

اما با همین کارها کاری کردم که وقتی یک نفر Gothic Picture رو سرچ کنه سایتم حالا صفحه اول یا دوم هست :41:

اما حالا سایت جدیدی رو راه انداختم

چون هزینه و وقت زیادی روش گذاشتم و یک سایت دانلود و سرگرمی خارجی زبانه ، میترسم گوگل حذفم کنه........

بالا