کمک برای حل مشکل edd

koroosh_kabir

تازه وارد
سلام

میخوام یک سایت با سیستم edd راه بندازم. تمام کارها رو انجام دادم.

2 تا مشکل دارم که امیدوارم راهنماییم کنید.

1.وقتی در قسمت دانلودها اقدام به اضافه کردن میکنم، در قسمت اضافه کردن فایل، هرچی روی "آپلود یک فایل" میزنم، پنجره ای یا چیزی باز نمیشه که بخوام فایلی رو انتخاب و یا آپلود کنم. نمیدونم که اشکال از اسکریپته و یا روش من غلطه؟

2. وقتی در قسمت دانلودها، اقدام به اضافه کردن میکنم و بدون اینکه مشکل بالا رفع بشه، اقدام به انتشار میکنم، پستی در صفحه اول ایجاد نمیشه و نمیدونم چطوری باید بفرستمش به صفحه اول. ممنون میشم راهنمایی کنید.

از دوستان اگر کسی قالب اختصاصی هماهنگ با edd داره، پیام بده.

با تشکر.

EhsaanDev

کاربر عضو
1. یا مشکل از مرورگر شماست و یا از هاستینگ شما که فایل مربوطه رو لود نمیکنه. اسکریپت مشکلی نداره.

2. این مشکل با قالب سازگار با edd رفع میشه.

موفق باشید.

koroosh_kabir

تازه وارد
ممنون بابت راهنماییتون.

در مورد مشکل اول. از مرورگر نباید باشه. چون روی 2 تا سیستم و 3 مدل مرورگر تست کردم. در قسمت آپلود یک فایل، باید آدرس فایل روی هاست رو قرار بدم؟ یا اینکه پنجره برای آپلود از روی کامپیوتر من باز میشه؟

در مورد مشکل دوم. قالب سازگار رو از کجا گیر بیارم؟ فروشیه؟ لینکی یا شخصی که داشته باشه و یا ...

ممنون.

koroosh_kabir

تازه وارد
کسی رو میشناسید که بتونه یک سری کارها و ریزه کاری ها رو برام انجام بده؟ هزینه هم اگر مقرون به صرفه باشه، پرداخت میکنم.

ممنون.

EhsaanDev

کاربر عضو
ممنون بابت راهنماییتون.در مورد مشکل اول. از مرورگر نباید باشه. چون روی 2 تا سیستم و 3 مدل مرورگر تست کردم. در قسمت آپلود یک فایل، باید آدرس فایل روی هاست رو قرار بدم؟ یا اینکه پنجره برای آپلود از روی کامپیوتر من باز میشه؟

در مورد مشکل دوم. قالب سازگار رو از کجا گیر بیارم؟ فروشیه؟ لینکی یا شخصی که داشته باشه و یا ...

ممنون.
1. پس مشکل از هاست یا وردپرستون هست.

2. edd.floatphp.ir ، فعلاً فقط قالب رایگان سازگار همون ShopFront هست و به زودی قالبای سازگار دیگه هم اضافه میشن.

کسی رو میشناسید که بتونه یک سری کارها و ریزه کاری ها رو برام انجام بده؟ هزینه هم اگر مقرون به صرفه باشه، پرداخت میکنم.ممنون.
با ایمیل من تماس بگیرید

iehsan.ir@gmail.com

بالا