کمک برای نصب اسکریپت دلفین نسخه 7.1 و 7.0

BAX007

تازه وارد
سلام من وقتی که میخوام دلفین رو نصب کنم توی هر دو نسخه بعد از زدن دکمه install و بعد که تمام دسترسی ها توی هاستم مجاز میکنم و دکمه next رو میزنم دوباره برمیگرده به همون صفحه ای که دکمه install بود .

خواهش میکنم کمکم کنید پای آبروم و اعتبارم در میونه .

لطفا یه راه حلی بگید.

راستی نسخه 7.0 رو توی یه سایت دانلود کردم که همین مشکل رو داره ولی نسخه 7.1 رو از سایت خود دلفین دانلود کردم که همین مشکل رو داشت.

mahdiali35

کاربر عضو
سلام من وقتی که میخوام دلفین رو نصب کنم توی هر دو نسخه بعد از زدن دکمه install و بعد که تمام دسترسی ها توی هاستم مجاز میکنم و دکمه next رو میزنم دوباره برمیگرده به همون صفحه ای که دکمه install بود .خواهش میکنم کمکم کنید پای آبروم و اعتبارم در میونه .

لطفا یه راه حلی بگید.

راستی نسخه 7.0 رو توی یه سایت دانلود کردم که همین مشکل رو داره ولی نسخه 7.1 رو از سایت خود دلفین دانلود کردم که همین مشکل رو داشت.
شاید نکات دیگه ای رو باید رعایت کنید روی هاست ؟

یه عکس قرار بدید از صفحه ی نصب !

BAX007

تازه وارد
نه فکر نکنم من اشتباهی کرده باشم چون که خود قسمت نصب تمام چیز هارو بدون مشکل نشون میده فکر کنم این نسخه ها باگ داشته باشه.

اگه میشه نسخه بدون باک این ها رو که خودتون هم نصب کردین و هیچ مشکلی نداره رو بزارین.

خیلی ممنون.

mahdiali35

کاربر عضو
نه فکر نکنم من اشتباهی کرده باشم چون که خود قسمت نصب تمام چیز هارو بدون مشکل نشون میده فکر کنم این نسخه ها باگ داشته باشه.اگه میشه نسخه بدون باک این ها رو که خودتون هم نصب کردین و هیچ مشکلی نداره رو بزارین.

خیلی ممنون.
ربطی به باگ نداره... نسخه هایی که خود سایتش منتظر میکنه باید به درستی نصب بشه

احتمالا هاست شما نیازمندی های این اسکریپت رو نداره... از هاست رایگان استفاده میکنید ؟!

BAX007

تازه وارد
نه هاست اختصاصی هست ولی من این اسکریپت رو روی 2 تا هاست امتحان کردم که توی هر دو تا هاست همین مشکل رو داشت .

این ایکریپت که من از سایت خودش دانلود کردم فکر کنم نسخه آزمایشی بود چون که این اسکریپت فروشی بود و دقیقا 799$ نسخه کاملش رو میفروخت.

لینک دانلودش اینه برو خودت دانلود کن و روی هاست امتحانش کن ببین درست کار میکنه یا نه.

پایین صفحه روی trial download کلید کن.

خواهش میکنم پای آبرو و اعتبارم در میونه.

بالا