سلام دوستان من قالب زیر رو دانلود کردم ولی نمی تونم نصب کنم لطفا کمک کنید...
S sajad325 تازه وارد 19/1/16 #2 سلام دوستان من قالب زیر رو دانلود کردم ولی نمی تونم نصب کنم لطفا کمک کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
سلام دوستان من قالب زیر رو دانلود کردم ولی نمی تونم نصب کنم لطفا کمک کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
MahdiY راهبر انجمن 19/1/16 #4 در کدام قسمت نصب مشکل دارید ؟ قالب را می توانید فعال کنید ؟ افزونه های مورد نیازش را نصب کردید ؟
S sajad325 تازه وارد 20/1/16 #5 سلام من در کلش مشکل دارم لطفا کمک کنید و من فعالش کردم ولی قابلیت هاش فعال نشده
جاویدان کاربر عضو 20/1/16 #6 با سلام دوست عزیز نظر شخصی بنده اینه بهتره این قالب رو فعال نکنید و برید سراغ یه قالب دیگه وقتتون رو فعلا برای این قالب نذارید موفق باشید
با سلام دوست عزیز نظر شخصی بنده اینه بهتره این قالب رو فعال نکنید و برید سراغ یه قالب دیگه وقتتون رو فعلا برای این قالب نذارید موفق باشید
mehrpouya کاربر عضو 20/1/16 #7 sajad325 گفت: سلام من در کلش مشکل دارم لطفا کمک کنید و من فعالش کردم ولی قابلیت هاش فعال نشده کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. به این تاپیک رجوع کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
sajad325 گفت: سلام من در کلش مشکل دارم لطفا کمک کنید و من فعالش کردم ولی قابلیت هاش فعال نشده کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام. به این تاپیک رجوع کنید: لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.