کمک جهت فراخواني فايل Php

amiree

تازه وارد
سلام وقت بخیر

راهنمای میخوام در رابطه با فراخوانی فایل file1.php که داخل پوشه 1 هست و میخوام فراخوانیش کنم به فایل file2.php واقع در پوشه 2

از تابع include استفاده کردم ولی کار نکرد.

ممنون میشم راهنمای کنید

کد:
<?php include("../1/file1.php");?>

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
کار نکرد یعنی فراخونی نشد یا اینکه ارور داد .

فرق میکنن با هم

amiree

تازه وارد
ارور که نزد

داخل یکی از فایل های که قراره فرا خوانی بشه کد های هدر هست که مربوط به استایله هر چی که هست استایل ها رو صفحه نمیاد.لازمه بگم از سیستم مدیرریت خاصی استفاده نمیکنم .یه اسکریپت ساده گالریه

hannanstd.ir

از require_once تست کنید .

مثلا

کد:
<?php require_once '../1/file1.php'; ?>

hannanstd.ir

پوشه ها موازی هستند ؟

یعنی پوشه 1 دقیقا کنار پوشه 2 هست ؟

amiree

تازه وارد
نه در کنار هم نیستند در حقیقت پوشه 1 و 2 یه نماده که اینجا بیان کردم

در اصل نام اصلی پوشه

1هست acp

و پوشه 2 هست cron هست .

بهتره بگم به فرض صفحه لاگین که قراره اون فایل ها داخلش فراخونی بشه داخل پوشه cron هست که هدر و قالب اصلی اون داخل پوشه های acp

و them هست.

من این مشکل با ایندکس و فایل های داخل روت اصلی ندارم. و میخوام کل فایل های ثبت نام و لاگین و... داخل یه پوشه مرتب کنم و روت خلوت نگه دارم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

دوست عزیز هر ../ که بکار میبرید بسته به جایگاه قرار گیری این دو فایل نسبت به هم هستند .

وقتی شما میگی کنار هم نیستند پس نمیتونی فقط ../ بزاری .

شما باید جایگاه دو پوشه 1 و 2 نسبت به هم رو بگی تا کمکت کنیم . صرف دونستن اسم پوشه ها کمکی نمیکنه .

امین موسائی

کاربر عضو
سلام نکته اول: اگه فایلها رو جابجا کردی و بعد عمل فراخوانی رو انجام دادی شاید ادرس فایلهای استایلها رو نمیشناشه یعنی با جابجایی فایلهات ادرسش تعقیر کرده ادرس فراخوانی استایلها رو یه چک بکن

نکته دوم: اگه دوتا پوشه1و2 درست کنارهم هستند از ../استفاده کنی درست میشه ولی اگه کنارهم نیستند باید به ازای هر پوشهکه از هم فاصله دارن یک ../بزاری. مثال../../../

بالا