salehkhan
تازه وارد
سلام . از دوستانی که در سیستم وردپرس خبره هستن تقاضای کمک دارم .
مثلا من یک مطلب رو مینویسم و چند تا دسته بندی داریم ، عمومی ، آموزش ، ویژه ، بزودی
و حالا نوع دسته بندی مطلب رو ویژه قرار میدهم .
حالا انتظار دارم یک آیکون 100 در 100 پیکسل درون آن مطلب بالا یا پایین پست نمایش داده شود که روی آن آیکون یا تصویر جمله ویژه نوشته شده باشد .
آیکون رو با فتوشاپ میشه ساخت .
مشکل ما اون کد هست که چه جوری باید بنویسیم
یه جا مشاهده کردم که باید کدی را در function.php قرار بدیم .
"example"src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/example.png"/> <strong><?php یه جا هم نوشته شده بود که باید از زمینه های دلخواه استفاده کرد .
اما مشکل اینجاست که بیش از 100 تا پست هست و تک به تک اضافه کردن زمینه های دلخواه وقت گیر هست و البته شاید نیاز شود که روزی شمایل آیکونها رو تغییر دهیم .
یک روش ساده برای حل این مشکل چیست ؟ :53:
مثلا من یک مطلب رو مینویسم و چند تا دسته بندی داریم ، عمومی ، آموزش ، ویژه ، بزودی
و حالا نوع دسته بندی مطلب رو ویژه قرار میدهم .
حالا انتظار دارم یک آیکون 100 در 100 پیکسل درون آن مطلب بالا یا پایین پست نمایش داده شود که روی آن آیکون یا تصویر جمله ویژه نوشته شده باشد .
آیکون رو با فتوشاپ میشه ساخت .
مشکل ما اون کد هست که چه جوری باید بنویسیم
یه جا مشاهده کردم که باید کدی را در function.php قرار بدیم .
"example"src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/example.png"/> <strong><?php یه جا هم نوشته شده بود که باید از زمینه های دلخواه استفاده کرد .
اما مشکل اینجاست که بیش از 100 تا پست هست و تک به تک اضافه کردن زمینه های دلخواه وقت گیر هست و البته شاید نیاز شود که روزی شمایل آیکونها رو تغییر دهیم .
یک روش ساده برای حل این مشکل چیست ؟ :53: