کمک در مورد هاست

• نویسنده موضوع bikas
  • تاریخ شروع

bikas

کاربر عضو
سلام دوستان من تازگیا هاست گرفتم سایت زدم.یه چندتا سوال واسم پیش اومده امیوارم کمکم کنید اولش اینه که من وقتی مطلب میزارم ، تو هاست خودم اپلود میشه.(وقتی کپی پست میکنم).اگه من هاست دانلود بگیرم میشه یکاری کرد که همین غکسا تو هاست دانلود مستقیم مثله الان اپلود بشه؟و چجوری؟ دوم اینه که از یه هاست دانلود میشه واسه دوتا سایت استفاده کرد؟ سوم اینه که من سایت تفریحی دارم میزنم .وقتی دارم مطلب میزارم تصویر شاخص میخواد.نمیشه یه کاری کرد که تصویر شاخص خودکار از مطلب برداشته بشه دیگه من خودم نذارم؟

MahdiY

راهبر انجمن
با سلام

بله میشه آپلود کرد . هم دستی هم اتومات اگه اشتباه نکنم

اگه اشتباه نکنم میشه البته به سرویس دهنده هاست هم بستگی داره

برای گذاشتن اتومات تصویر شاخس از افزونه زیر استفاده کنید

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
با سلامبله میشه آپلود کرد . هم دستی هم اتومات اگه اشتباه نکنم

اگه اشتباه نکنم میشه البته به سرویس دهنده هاست هم بستگی داره

برای گذاشتن اتومات تصویر شاخس از افزونه زیر استفاده کنید

فک نکنم مستقیم بشه ها ! . چون بهترین افزونه ای که برای اتصال هاست به هاست دانلود بود رو میگن که hacklog remote attachment هست و اونم فقط میتونه آپلود کنه . حتی حذف هم نمیتونه بکنه . اگه واقعا راهی هست لطفا آموزشش رو بزارین که منم لازم دارم .

Black_Sky

کاربر عضو

bikas

کاربر عضو
دوستان ممنون.اما همون جور که فایده داره مشکلاتی هم داره.افزونه دیگری نیس؟

IAMIR

کاربر عضو
نگاه کنید به این روش اصطلاحا cdn می گویند . خیلی از سازمان و خبر گذاری ها مثل cnn از همین روش جهت مدیریت پهنا استفاده می کنند .

Wordpress cdn را جستجو بفرمایید .

bikas

کاربر عضو
موندم چیکار کنم الان سه روز دنبال این کارم.اما هرچی افزونه و روشی هست یه مشکلی داره. واسه hannanstd عزیز که وقتی افزونه رو حذف میکنی و عکس تو هاست پاک میکنی عکس تو هاست دانلود میمونه. اینجاهم که مشکلاتشو میتونید تو نظرات بخونید . از تمامی دوستان متشکرم که پاسخ مو میدن . اما من هنوز کارم گیره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

موندم چیکار کنم الان سه روز دنبال این کارم.اما هرچی افزونه و روشی هست یه مشکلی داره. واسه hannanstd عزیز که وقتی افزونه رو حذف میکنی و عکس تو هاست پاک میکنی عکس تو هاست دانلود میمونه. اینجاهم که مشکلاتشو میتونید تو نظرات بخونید . از تمامی دوستان متشکرم که پاسخ مو میدن . اما من هنوز کارم گیره
داداش گیر کارت دقیقا چی هست ؟

آپلود مستقیم تو هاست دانلود؟

bikas

کاربر عضو
اره میشه ایمیل تو بدی؟

hannanstd.ir

دوست عزیز . درخواست کاملت رو همینجا پ.خ کن مشکلت چیه تا راهنماییت کنم .

بالا