کمک در نحوه پست گزاری

nima619

تازه وارد
دوستان میخوام مثل این سایت پست بزارم
 (بخاطر بزرگ بودن لینک)
و از آیکن های فلت تو پست گزاشتنم استفاده کنم
و همچنین لینک ها هم به همین صورت
سایتم سایت رمان هست
همه پست ها مثل همه فقط مشخصات رمان تغیر میکنن و لینک دانلود و عکس کاور پست
میشه راهنمایی کنید چجوری این جور پستی بسازم؟
همه سایتم آمادس فقط میخوام شروع به پست گزاری بکنم

Qalekhani

قلعه‌خانی
شما میتونید از زمینه های دلخواه استفاده کنید. در محیط وردپرس افزونه فوق العاده قدرتمند Advanced Custom Field رو به کار بگیرید. من خودم توی سایتم (داخل امضا) که مربوط به کتاب هست، دقیقا همین کارو کردم

nima619

تازه وارد
شما میتونید از زمینه های دلخواه استفاده کنید. در محیط وردپرس افزونه فوق العاده قدرتمند Advanced Custom Field رو به کار بگیرید. من خودم توی سایتم (داخل امضا) که مربوط به کتاب هست، دقیقا همین کارو کردم
ممنون عزیز

اون آیکون ها و باکس دانلود

چجوری مثل اونا ایجاد کنم؟

در ضمن توی سایتتون شباهتی به پست گزاری سایت ماه تیک ندیدم

من تازه کارم

از محیط وبلاگ وارد ودپرس شدم

یکم گیج شدم

البته وردپرس بسیار عالی هست سیستمش 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Qalekhani

قلعه‌خانی
شما دوتا از پست های کتاب مارو مقایسه کنید مثلا. می بینید که همه چیز یکسانه (تغییرات داخل پوسته) و فقط مشخصات کتاب وارد شده.

این کار به راحتی با اندکی آشنایی با وردپرس (برای ویرایش پوسته) + استفاده از افزونه ACF شدنی هست

nima619

تازه وارد
اهان این افزونه پست هارو ثابت نگه میداره و فقط جاهایی که لازم هست ویرایش بشه رو خودمون ویرایش میکنیم

برای اینکار همین افزونه کافیه؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
اهان این افزونه پست هارو ثابت نگه میداره و فقط جاهایی که لازم هست ویرایش بشه رو خودمون ویرایش میکنیم

برای اینکار همین افزونه کافیه؟
ببینید شما باید اول یه سری زمینه دلخواه با این افزونه تعریف کنید. مثل نام رمان، تصویر روی جلد، نام نویسنده، لینک دانلود و ... !

بعد باید به پست تون یه ساختار کلی بدید. مثلا در پوسته تعریف کنید که محتویات زمینه دلخواه "نام رمان" که در مرحله قبل تعریف کردید رو با یه ظاهر خاص نشون بده (مثلا بولد باشه با رنگ بنفش).

دیگه این ظاهردهی بستگی به سلیقه شما و ساختار کلی پست داره.

نهایتا موقع ارسال پست جدید، شما فقط زمینه هایی که تعریف کردید رو پر می کنید و طبق ساختار تعریف شده، پست تون شکل می گیره

nima619

تازه وارد
ببینید شما باید اول یه سری زمینه دلخواه با این افزونه تعریف کنید. مثل نام رمان، تصویر روی جلد، نام نویسنده، لینک دانلود و ... !

بعد باید به پست تون یه ساختار کلی بدید. مثلا در پوسته تعریف کنید که محتویات زمینه دلخواه "نام رمان" که در مرحله قبل تعریف کردید رو با یه ظاهر خاص نشون بده (مثلا بولد باشه با رنگ بنفش).

دیگه این ظاهردهی بستگی به سلیقه شما و ساختار کلی پست داره.

نهایتا موقع ارسال پست جدید، شما فقط زمینه هایی که تعریف کردید رو پر می کنید و طبق ساختار تعریف شده، پست تون شکل می گیره
ممنون بابت راهنماییتون

بچه ها کسی نمیدونه چجوری توی پستم از اون آیکون ها استفاده کنم؟

وباکس دانلود بسازم

بالا