کمک در کامل کردن یک اسکریپت

shz_furion

کاربر عضو
سلام.من تو اینترنت به هزارتا بدبختی تونستم دیتابیس انگلیسی به فارسی یک دیکشنری 50000 لغتی رو بدست بیارم و به دیتابیس هام اضافه کنم.

حالا نمیدونم چطور کاملش کنم؟دو تا table داره یکی فارسی و یکی انگلیسی.هر کلمه هم خوب یک id خودش رو داره.حالا می خوام برام هر کلمه ای که تایپ می کنم تو دیتابیس دنبالش بگرده.چیکار کنم؟(خوب اینو میدونم که باید مثلا برای فارسی به انگلیسیش باید بگرده تو table فارسی اگه وجود داشت،id اون رو دریافت کنه و تو table انگلیسی معادلش رو بده)یکی کمکم می کنه؟؟؟؟

shz_furion

کاربر عضو
کسی نمیدونه؟باید راحت باشه که.فقط بگین باید چیکار کنم.

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
دوست خوبم صبر کنید...

قوانین رو مطالعه بفرمایید...

منتظر باشید دوستان پاسخ میدن...

:53:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
وقتی ای دی کلمات هم شباهتی با هم نداره! نمیشه کاری کرد

تنها راهش اتصال به گوگل translate هست.

zegersot

کاربر عضو
خوب این که کاری نداره

اول کلمه مثلا انگلیسی رو میزاری تو sql ک جستجو کنه اگه پیدا کنه مقادیر فارسی شو برمیگردونه

شما sql مورد نظر نه همشو فقط خود بانک ک بدونم تیبل هات چی ان بعدش واست کدشو بنویسم بدم خدمتتون

به php میخواین؟

درضمن نیازی ب id نیست همین جوری هم جواب میده

موفق باشید

shz_furion

کاربر عضو
سلام.ببخشید نتونستم بیام خب گفتم که دوتا table با نام های farsi و English داره. اگه کدش رو برام بفرستین ممنون میشم.چون خودم یه کدی رو دارم که امتحان کردم،نشده.

shz_furion

کاربر عضو
سلام.ببخشید نتونستم زودتر بیام. خب گفتم که دوتا table با نام های farsi و English داره. اگه کدش رو برام بفرستین ممنون میشم.چون خودم یه کدی رو دارم که امتحان کردم،نشده.

shz_furion

کاربر عضو
راستی مثل اینکه منظورمو اشتباه گرفتین. آیدیشون کاملا شبیه همه و هر id،یک کامه با معنی هر دو کلمه هست.

zegersot

کاربر عضو
بیا داش

اینم تمام چیزایی م میخواستی !

سئوالی داشتی در خدمتتم

انشالله ک بدردت خورده باشه

موفق باشید

zegersot

کاربر عضو
عزیز بابت اینکه پیام خصوصی نکردم شرمنده ! چون اینجا انجمنه و ب سئوال ها جواب داده میشه ک بعدا ها بدرد یه نفر یا ... بخوره !

کدو اینجا میزارم

کد:
<form method="POST" action="">
	<p><font face="Tahoma"><span lang="fa"><font size="2">جستجو : </font> </span><input type="text" name="text" size="20"><span lang="fa"><font size="2"> 
	بر اساس</font></span><span lang="fa"><font size="2"> </font> </span>
	<input type="submit" value="ارسال" name="B1"><input type="reset" value="از نو" name="B2"></font></p>
</form>
<?php
mysql_connect("localhost","root","") or die(mysql_error()); 
@mysql_select_db("themevie_dic") or die(mysql_error());
mysql_set_charset('utf8');
$text=$_POST['text'];
if($text){
$sql = mysql_query("select * from farsi where `Farsi_Word` LIKE '%".$text."%'");
$c=mysql_num_rows($sql);
if($c!=0)
{
for ( $i = 0 ; $i < 10 ; $i++ )
{
$id			=  	@mysql_result($sql,$i,"English_ID");	
$roww = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select * from english where `Word_ID`='".$id."'"));
echo $roww['English_Word'].'<br>';
}
}else{
echo "error";
}

}
?>
این همون چیزی ک میخواستی ولی زیاد بهینه نیست و بانکتون هم یکم مشکل داره !

موفق باشید

shz_furion

کاربر عضو
سلام.آره مثل اینکه دیتابیس مشکل داره.بعضی جاها درست کار میکنه ولی بعضی جاها اشتباه.شما دیتابیسش رو سراغ ندارید؟من که هر چی گشتم فقط این یکی رو پیدا کردم.

zegersot

کاربر عضو
نه دوست عزیز

کدی ک دادم چک کردین؟ بدرد نمیخورد؟

shz_furion

کاربر عضو
آره شد.مرسی ولی دیتابیس مشکل داره.باید چیکار کنم؟

بالا