کوچک و یزرگ کردن فونتهای در برگه های ووکامرس یا ورد پرس

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام 

قبلا وقتی میخواستم یه متنی رو بدلخواه کوچک و بزرگ کنم یا فونتشو عوض کنم میشد ولی حالا همچین گزینه ای در زمان ویرایش نداره  چکار باید کرد ؟

A

Atashe.Entezar

Guest
چفد پاسخ !!!!!!! کی بره این همه راهو

مشکلم اینه در زمان ایجاد یا ویرایش برگه ها نمیتونم فونتشو کوچک یا بزرگتر کنم یا قلم رو عوض کنم

scriptx

تازه وارد
با سلام.

شما به راحتی می تونید تقریبن سایز هر فونتی رو تغییر بدین.

برای این کار در کروم متن یا قسمتی از متن مورد نظرتون رو با موس انتخاب کنید بعد راست کلیک و گزینه inspect element را انتخاب کنید.

حال در پنجره ای که باز می شود در سمت راست در تب استایل اولین گزینه font size رو که دیدین مربوط به نوشته شماست. کم و زیادش کنین تا به فونت موردنظرتون برسین.

کلاس اون بخش و آدرس اون (نام برگه و شماره خط مورد نظر) معمولن در همون تب استایل و در هر بخش بالا سمت راستش نوشته شده.

حالا کافیه برگه مورد نظرتون رو از تو هاست پیدا کنین و به خطی که تو همون قسمت مشخص شده برین و فونت دلخواهتون رو تغییر بدین.

الیته این احتمال وجود داره که با تعویض سایز فونت اون قسمت سایز فونت بعضی قسمت های دیگه هم عوض بشه که بستگی به قالبتون داره پس مراقب این موضوع باشید.

موفق باشید.

alifiresoft

کاربر عضو
ویرایشگر سایتتون رو تغییر بدید میتونید این کارو بکنید.

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام ، پیشنهادتون چه ویرایشگری ه ؟

البته در حال حاضر ویژوال کمپروسر کار میکنم ، اپدیتش کردم به هم ریخت و دمادم پیام میده فعااش کنم ، لایسنس میخواد و قضیه پرداخت هزینه که متاسفانه پی پال نداریم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام ، بارگذاری کردم فعال و تنظیمش هم کردم متاسفانه هیچ قسمتی رو تو ویرایش نشون نمیده ، البته یه پیام تو مدیریت دارم که میگه کپی ویژوال کامپوسر رو فعال کنید ، مربوط به اون نمیشه؟

A

Atashe.Entezar

Guest
افزونه ی Advanced Font Changer - معرفی افزونه ها - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی

پیشنهادم این افزونه هست، محمد اقا دستت درد نکنه خیلی محشره

بالا