گذاشتن دیدگاه و اضافه کردن منو زیر پست

asalmasal

تازه وارد
سلام

خسته نباشید

چطوری میتونم به یه قالب که کلا دیدگاه نداره دیدگاه اضافه کنم ( وقتی قالبو عوض میکنم بخش دیدگاه میاد و اگه قالب مورد نظرمو بزارم از بین میره ) کدی چیزی داره ؟

سوال دومم هم اینه که چطوری باید به زیر هر پست چیزی مثل عکس زیر رو اضافه کنم ؟

سایت مورد نظرم سایت دانلوده و سایتایی مثل میهن دانلود وطن دانلود و اندرویدیها و ... از اینا زیر پستشون دارن

ممنون از سایت خوبتون

Ehs@n

کاربر عضو
در مورد سوال :

در پارانتر: دقت کردین این سایت همیار وردپرس چقدر خوب دزدی می کنه؟! مرتیکه حداقل نخواسته ظاهرش رو عوض کنه همینجوریش رو انداخته رو سایتش تنها کاری که کرده فارسی کردن گزینه ها بود که خوب به قدر کار ساده ای هستش که بچه 10 ساله هم اگه زبان بلد باشه می تونه انجام بده! حالا جالبش اینجاست که میگه خدمتی دیگر از همیار وردپرس... یکی نیست بهش بگه عزیزم درستش اینجوری ه... دزدی دیگر از همیار وردپرس. پایان پارانتز
در مورد سوال دوم: این قسمت ها هنگام طراحی قالب کد نویسی شدن و در پنل ارسال مطلب هم دسترسی داده شدن که می تونند از اون قسمت لینک بذارند و....

شما هم باید یا خودتون یا شخص دیگری بدین براتون طراحی کنند

از دوستان هم بپرسید شاید افزونه خاصی وجود داشته باشه که این کار رو بدون کد نویسی انجام بده(من که تا حالا ندیدم)

موفق باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای اینکه بتونید بعد از هر پست یک بنر خاص یا هر نوشته ای نمایش داده بشه. میتونید بعد از پایان حلقه نمایش مطلب درون index.php قالبتون این کار رو انجام بدید

بالا