A amraja تازه وارد 26/8/15 84 0 6 16/7/17 #2 درود. سایت ووکامرسی من به صورت پیش فرض محصولات ناموجود رو نمایش نمیده. میخواهم در بخش SHOP و CATEGORY یک دکمه در بخش ابزارک ها یا بالای صفحه یک گزینه اضافه کنم با عنوان نمایش محصولات ناموجود . برای این از چه افزونه ای استفاده کنم؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 16/7/17
درود. سایت ووکامرسی من به صورت پیش فرض محصولات ناموجود رو نمایش نمیده. میخواهم در بخش SHOP و CATEGORY یک دکمه در بخش ابزارک ها یا بالای صفحه یک گزینه اضافه کنم با عنوان نمایش محصولات ناموجود . برای این از چه افزونه ای استفاده کنم؟
Mohammad مدیر انجمن عضو کادر مدیریت 6/4/08 15,402 478 83 33 PersianScript 17/7/17 #3 افزونه های حرفه ای فیلتر این کار رو برای شما انجام میدن! جستجو بر اساس هر چیزی (موجود ، ناموجود) هم جزئی از اون هاست!
افزونه های حرفه ای فیلتر این کار رو برای شما انجام میدن! جستجو بر اساس هر چیزی (موجود ، ناموجود) هم جزئی از اون هاست!
A amraja تازه وارد 26/8/15 84 0 6 18/7/17 #4 Mohammad گفت: افزونه های حرفه ای فیلتر این کار رو برای شما انجام میدن! جستجو بر اساس هر چیزی (موجود ، ناموجود) هم جزئی از اون هاست! کلیک کنید تا باز شود... میشه یک نمونه از بهترین هاشو نام ببرید؟
Mohammad گفت: افزونه های حرفه ای فیلتر این کار رو برای شما انجام میدن! جستجو بر اساس هر چیزی (موجود ، ناموجود) هم جزئی از اون هاست! کلیک کنید تا باز شود... میشه یک نمونه از بهترین هاشو نام ببرید؟
MahdiY راهبر انجمن 25/1/13 2,191 88 48 اینترنت! 18/7/17 #5 amraja گفت: میشه یک نمونه از بهترین هاشو نام ببرید؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام WooCommerce Products Filter
amraja گفت: میشه یک نمونه از بهترین هاشو نام ببرید؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام WooCommerce Products Filter