یه سوال فنی بانکی از دوستان فنی

kootlas

کاربر عضو
سلام

تو ووکامرس شما از مشتری پول میگیرید من سوالم اینجاست که آیا سیستم بانکی کشور این امکان رو به شما میده که سایتتون علاوه بر دریافت پول از مشتریا به صورت خودکار بتونه پول به حساب اون ها هم واریز کنه؟ حالا کاری به ووکامرس هم اگه نداشته باشیم میخوام ببینم اصلاً سیستم بانکی مثلاً بانک ملت این امکان رو داره یا خیر و اینکه سایت هایی که چنین قابلیتی دارن چطور این کار رو میکنن؟

مثلاً سایتایی که مشتری میاد جنس خودش رو میفروشه و پول میره تو حساب خودش فقط یه درصدی میره تو حساب صاحب سایت؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .

بانک ملت رو که میدونم یک متد refund داره که میتونید درصد یا همه مبلغ رو به کاربر برگردونید بدون اینکه بدونید کاربر کی هست .

یعنی مثلا کاربر میاد از سایت شما خرید میکنه اما داخل اینترنت بانک ملت فقط 4 رقم آخر کارتش نشون داده میشه که اگه بخواید پول رو برگردونید امکانش نیست .

اما با استفاده از اون متدی که گفتم اگه کد رهگیری و شماره ارجاع تراکنش رو داشته باشید از طریق برنامه نویسی که متد مذکور در اختیارتون قرار میده میتونید مبلغ دلخواه رو برگشت بزنید .

اما چون درصد هک و امنیت سایت خیلی پایین میاد ندیدم کسی این متد رو استفاده کرده باشه .

قبلا هم توی تاپیکی توی همین انجمن با زگرسات بحث کرده بودیم راجع بهش .

آمّا ... در مورد سایتهایی که شما میگید تو ایران داستان فرق میکنه . شما میاید محصولتون رو توی اون سایت میذارید فروش .

مثلا 90 درصد واسه شما هست 10 درصد واسه صاب سایت .

حالا بعد از فروش محصول شما پول میره تو حساب صاحب سایت . بعدش شما درخواست تسویه حساب میدید که سایت پول رو به حساب شما واریز کنه ..

اما درگاه پی پال این قابلیت رو داره که در حین فروش اون 10 درصد رو همون لحظه بفرسته به حساب صاحب سایت و 90 درصد و به صاحب محصول بفرسته . من این قابلیت رو تو افزونه کمیسیون edd دیدم که پی پال داره .

kootlas

کاربر عضو
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.

شما اطلاع ندارید مستندات لازم Paypal و بانک ملت برای طراحی چنین سیستمی رو از کجا میشه به دست آورد؟ جفتش برام مهمه. دو تا ایده طراحی سایت دارم یکی برای یک سایت فارسی که دقیقاً باید مبلغی رو که فروشنده به عنوان ضمانت به ما میده بعد از یه تاریخ مشخصی اتوماتیک پس بگیره و همچنین یه ایده سایت بین المللی دارم که باید مبلغ در لحظه 10 درصدش گیر من بیاد و مابقی گیر اون شخص دوم. واریز کننده هم که مسلماً شخص سوم یا همون مشتری خواهد بود

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
پی پال رو خبر ندارم والا ولی ملت رو تاپیک زیر میتونید پیدا کنید :

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
این متد استرداد پی پال به صورت اتوماتیک در ووکامرس وجود داره. نسخه 2.3.

بالا