یه قالب بی درد سر واسه ووکامرس پیدا نکردم ... شما دارین؟

poorya99

تازه وارد
سلام خدمت همه کاربرای محترم پرشین اسکریپت

دوستان من حدود 3-4روزه دنبال یه قالب ووکامرسم هر قالبی روی وردپرس نصب میکنم یه ایرادی پیدا میشه

شما یه قالب بی درد سر اگه دارید خواهشا التماس میکنم بذارید اینجا تو این تاپیک واسه دانلود ... واقعا به عجز در اومدم ولی علاقم به ووکامرس نمیذاره از سیستم های دیگه استفاده کنم ....

امیدوارم به نتیجه برسیم من و دوستان شبیه من

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
بفرمایید همه تست شده هستن ( خودم از سه تاشون استفاده کردم :104: )

Mesut

تازه وارد
شما یه قالب پسند کن و روی سایتت نصب کن. اگه خوشت اومد و دیدی ووکامرس توش بهم ریخته لود میشه، قالبت رو بده برات درستش کنم .

amirkashani

کاربر عضو
سلام خدمت همه کاربرای محترم پرشین اسکریپتدوستان من حدود 3-4روزه دنبال یه قالب ووکامرسم هر قالبی روی وردپرس نصب میکنم یه ایرادی پیدا میشه

شما یه قالب بی درد سر اگه دارید خواهشا التماس میکنم بذارید اینجا تو این تاپیک واسه دانلود ... واقعا به عجز در اومدم ولی علاقم به ووکامرس نمیذاره از سیستم های دیگه استفاده کنم ....

امیدوارم به نتیجه برسیم من و دوستان شبیه من
لطف کنید دقیق مشکلات قالبهای که تست کردید و نام آنها را ذکر کنید تمامی قالب هایی که در انجمن گذاشته شده تست شده هستند و دقیق کار میکنند

یه راهنمایی اگه بعضی اوقات یه جاهایی از قالبت از کار افتاده ممکن هست از هاستت باشه برای بنده نیز همینطوره

[h=2] [/h]

poorya99

تازه وارد
بفرمایید همه تست شده هستن ( خودم از سه تاشون استفاده کردم :104: )
اینا رو که خودم دیدم ولی بازم ممنون زحمت کشیدید

شما یه قالب پسند کن و روی سایتت نصب کن. اگه خوشت اومد و دیدی ووکامرس توش بهم ریخته لود میشه، قالبت رو بده برات درستش کنم .
داداش انجام دادم ولی اینطور نیست ، سازگار هست ولی قالبی که مخصوص ووکامرس هست قابلیتاش خیلی متفاوته

لطف کنید دقیق مشکلات قالبهای که تست کردید و نام آنها را ذکر کنید تمامی قالب هایی که در انجمن گذاشته شده تست شده هستند و دقیق کار میکنند یه راهنمایی اگه بعضی اوقات یه جاهایی از قالبت از کار افتاده ممکن هست از هاستت باشه برای بنده نیز همینطوره

امیرجان یکی از قالب های ترجمه شده شما رو گذاشتم البته ووکامرس رو از یه سایت دیگه گرفته بودم که فکر میکنم دستکاری شده بود از اینجا دانلود و نصب کردم با قالب شما الانم دعات میکنم ممنون بابت ترجمه :)

بالا