یه مشکل دارم ؟>؟ فوری

MohammadQ

کاربر عضو
آقایون و خانوما شرمنده :

ببینید این سایت من دیر بالا میاد یا زود :

والا هاستینگ رو از آبتین گرفتم ولی شاید از سرعت منه - مرسی

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
آقایون و خانوما شرمنده :ببینید این سایت من دیر بالا میاد یا زود :

والا هاستینگ رو از آبتین گرفتم ولی شاید از سرعت منه - مرسی
عنون تاپیک رو درست انتخاب کنید

سرعت لود افتضاحه !

HamedR

کاربر عضو
هاست شما مشکلی نداره. چون به محض واردکردن آدرس title لود میشه. پس مشکل باید از cms یا قالبتون باشه.

MohammadQ

کاربر عضو
پوسته رو خریدم --- ولی فک کنم پول ما رفت :D : تازه اونجا نوشته بود سرعت لود بالا ....

نمیشه کاری کرد ؟؟؟

HamedR

کاربر عضو
پوسته رو خریدم --- ولی فک کنم پول ما رفت :D : تازه اونجا نوشته بود سرعت لود بالا ....نمیشه کاری کرد ؟؟؟
الان سایتتون مشکل خاصی نداره.

سرعت لود هم درحد معمولیه. حالا نمیدونم شما چطوری میگین سرعت سایتتون مشکل داره! :39:

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
الان سایتتون مشکل خاصی نداره.سرعت لود هم درحد معمولیه. حالا نمیدونم شما چطوری میگین سرعت سایتتون مشکل داره! :39:
نه بابا خیلی ناجوره الان برای شما برای این خوبه چون تو کش سیستمتون موجوده اگه بار اول بری 30 تا 60 ثانیه فکر کنم طول بکشه

برای این که تست کنی مشکل از هاست هست یا قالب پیشنهاد می متن یک پیج html ساده رو لود کنی و سرعت لودش رو ببینی

Dr.Error

تازه وارد
سرعت خیلی خوبه احتمالا از مرورگر شما هست

کنترل + شیفت +دیلت رو نگه دارید تیک همه گزینه ها به غیراز cache رو بردارید و Every thing رو انتخاب کنید شاید کش مرورگرتون ایراد داره اگر درست نشد ایراد از هاست نیست برای منم بعضی وقت ها سایتم اینجوری میشه

:D

HamedR

کاربر عضو
نه بابا خیلی ناجوره الان برای شما برای این خوبه چون تو کش سیستمتون موجوده اگه بار اول بری 30 تا 60 ثانیه فکر کنم طول بکشه برای این که تست کنی مشکل از هاست هست یا قالب پیشنهاد می متن یک پیج html ساده رو لود کنی و سرعت لودش رو ببینی
نه ربطی به کش نداشت . چون من اولین بار سایت رو باز کردم خوب بود!

مشکل احتمالا باید از اسکریپت یا قالبتون باشه.

اینو هم در نظر بگیرید که سرور آلمان هستش.

من 30ثانیه بنظر چیز عادی ـه (هرچند زمان لود برای من کمتر 30ثانیه بود (سرعت اینترنتم هم زیاد نیست) )

william

کاربر عضو
سایت شما رو با اینترنت سرعت 1 Mb باز کردم (کش خالی بود). 6 ثانیه زمان برد.

سرعت لود سرور در حد معمولی هست و به نظر نمیرسه مشکل خاصی داشته باشه.

بالا