یه مشکل و 2 تا سوال در مورد ووکامرس .:: خیلی مهم::.

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

اول مشکلم رو میگم ارسال نشدن ایمیل از طرف سایت به سرویس جی میل

چون من به فروش فایل میپردازم و لینک دانلود به ایمیل کاربر فرستاده میشه مشکلی که وجود داره ایمیل از سایت به جی میل فرستاده نمیشه قبلا میرفت ولی الان نمیره در صورتی که با یاهو مشکلی نداره

سوال اول در مورد کوپن خریده

مثلا یه اطلاعیه میزنم که اگه فلان محصول رو بخرید به شما این کوپن تعلق میگره و میتونید ازون در خریدا بعدی استفاده کنید سوال اصلیم اینه که چطوری این کد تخفیف رو براش بفرستم میدونم از طریق پیام میشه ولی میخوام همراه با صورت حسابی که فرستاده میشه کد کوپن تخفیف همه براش فرستاده شه دیگه قرار نباشه خودم براش بفرستم ایا راهی داره؟

سوال دوم در مورد فایل های دانلودی هست

من قبلا از ورژن 2.0.1 استفاده میکردم خیلی راحت میتونستم لینک دانلود رو تو اون کادر مربوطه پیست کنم ولی با اپدیت دیگه امکان کپی بیست نیست فقط انتخاب فایل هست چطوری لینک رو پیست کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. ارسال ایمیل رو با مدیر سرور در میون بزارید

2. میتونید از طریق پیغام های سبد خرید مثل (تکمیل سفارش و..) متن دلخواه رو ویرایش کنید و قرار بدید

3. این امکان دیگه وجود نداره

hamid_00a

کاربر عضو
1. ارسال ایمیل رو با مدیر سرور در میون بزارید2. میتونید از طریق پیغام های سبد خرید مثل (تکمیل سفارش و..) متن دلخواه رو ویرایش کنید و قرار بدید

3. این امکان دیگه وجود نداره
ممنون که بعد از چندروز بالاخره یکی جواب داد

در مورد سوال اول تیکت زده بودم قبلا گفتن ایمیل و پسوردو بده بعد تست کردن گفتن به خوبی از ایمیل شما به سرویسا مختلف فرستاده میشه

در مورد سوال 2 من درست متوجه نشدم میشه واضحتر توضیح بدین

در مورد سوال 3 الان تکلیف اون لینکایی که از قبل بوده چی میشه؟ ایا مشکل پیدا نمیکنن؟

برای اینکه لین بفرستم باید چیکار کنم؟ فکر کنم باید داخل یه فایل تکست بزارم بعد فایل اکست رو بفرستم نه؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا ! لطفا برای دریافت پاسخ 24 ساعت صبر کنید! خواهش میکنم برای دریافت پاسخ حداقل 24 ساعت صبر کنید!... دو بار گفتم که نگید نمیدونستم...

2. وارد قالب های ایمیل بشید و متن دلخواه رو در قالب ایمیل قرار بدید. اینطوری هر وقت مشتری سفارشی بده. زیرش توضیحاتی از شما + فاکتور براش ایمیل میشه که قابل رویت هست براش

3. نه مشکلی پیش نمیاد.

میتونه روش خوبی باشه

hamid_00a

کاربر عضو
ممنون

در مورد 24 ساعت میدونم ولی شده بود بنظرم و وقتی مطلب به صفحه 2 بره دیگه کمتر دیده میشه و تو قسمت اخرین ارسال ها مشاهده نمیشه

میشه لطفا چک کنید ببینید شمام به سرویس جیمیل مشکل دارین یا نه ایمیل های من برای کسایی که در ووکامرس و خبرنامه از جیمیل استفاده کردن نمیره و با تاخیر خیلی زیاد میره و حتما هم به پوشه اسپم میره ولی سرویس یاهو در کمتر از 10 ثانیه فرستاده میشه به اینباکس طرف

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
خودم روی دایرکت ادمین همیشه تست میگیرم. براحتی اجرا میشه

بالا