یک سایت و دو فروشگاه

حسـام

کاربر عضو
سلام

2 ساب دامنه دارم و میخوام روی هر دو فروشگاه بزنم

میخوام همه چیزش یکی باشه یعنی قالب و عضو ها حتی مشتری بتونه پیگیری کالاشو از هر دو فروشگاه انجام بده

به جز کالا ها ، یعنی تنها تفاوت 2 فروشگاه کالای اون هست

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
باید کاری کنی که هر دو وردپرس از یک دیتابیس استفاده کنن. با تغییرات در فایل wp-config ,و wp-settings میشه. قبلا این کار ر انجام دادم ولی جالب در نمیاد.

این افزونه رو پیدا کردم ولی تستش نکرد

همچنین می تونی از وردپرس شبکه هم استفاده کنی

daryagame

تازه وارد
برای این سایت پیشنهاد دیگه ای ندارند دوستان؟

اگر بشه مثلاً محصولات فروشگاه دوم رو کلاً از فروشگاه اول جدا کرد خیلی خوب میشه.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
در اصل باید 2 تا وردپرس روی یک دیتابیس نصب کنی که اینطوری داخل جدواول دیتابیس مخصوصا wp-options آدرس اصلی سایت ذخیره میشه که نمیشه 2 تا آدرس باشه که نمیشه ... پس اینطوری اصلا نمیشه ...

به نظر من شما یک وردپرس نصب میکنی روی سابدامنه اولی .... بعدش میای سابدامنه دومی رو روی سابدامنه اولی پارک دومین میکنی ....

سپس میری داخل حلقه محصولاتت و شرط زیر رو میذاری :

if ( str_replace( 'www.', '', $_SERVER['SERVER_NAME'] ) == get_post_meta( $product_id , 'site_url' , true) ) {//محصول}حالا هربار که محصول میزاری تو زمینه دلخواه site_url برای اون محصول آدرس سابدامنه مورد نظر رو بدون www و چیز اضافی میزنی ... مثل sub1.test.com

@ بهتر میتونه راهنمایی کنه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

lahijsabz

کاربر عضو
درود

هیچ کاری نشدنی نیست اما به نظر من اگه دو تا فروشگاه جدا نصب کنی خیلی بهتره اینجوری تو وارد کردن محصولات کارت یکم زیاد میشه اما این ازدیاد خیلی به نفعتون میشه به هر حال یه سری جداول تو ورد هستن که با هم مشترکن که ممکنه در انجام پروسه کاری اختلال ایجاد کنه بعدا دودش تو چشم شما خواهد رفت

daryagame

تازه وارد
ممنون از دو عزیز، در حال حاضر فقط  میخوایم محصولات فروشگاه دوم از فروشگاه اول جدا باشه.

یعنی حتی اگر بشه محصولات فروشگاه دوم در صفحه ی اول هم نباشه کار ما یه جورایی راه میفته.

بالا