یک سوال ساده

kootlas

کاربر عضو
سلام

من این کد رو در جایی از سایتم نوشتم:

کد:
$orderdate = date_i18n( $orderdate, strtotime($orderdate));
خروجی این کد یک تاریخ به فرمت 04-07-93 هست که زیاد جالب نیست. اگر من بخوام این کد رو یه جوری بنویسم که خروجیش به فرمت 93/07/04 باشه باید چه کاری انجام بدم؟

پ.ن: فرمت تاریخ سایتم در تنظیمات به شکل Y/m/d هست.

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
از فارسی ساز wp-parsidate استفاده کنید. در راهنمای این فارسی ساز، کد انواع فرمتها رو توضیح داده.

کد:
http://forum.wp-parsi.com/topic/15855-%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2/

kootlas

کاربر عضو
در صورت استفاده از پارسی دیت فقط باید date_i18n رو به parsidate تغییر بدم که باز هم خروجی به همین شکل میشه و فرقی نمیکنه.

ببینید من میخوام یه جوری فرمت تاریخ رو به این نیم خط کد اضافه کنم

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
شما کد زیر رو تست بگیر که احتمالا باید طبق تنظیمات تاریخ وردپرستون تاریخ رو نشون بده

کد:
$orderdate = date_i18n( get_option( 'date_format' ), strtotime($orderdate));

kootlas

کاربر عضو
ممنون اون یکی حل شد مرسی

اما با این یکی کد هم همین مشکلو دارم:

کد:
          $exp_date = get_post_meta( $productid, $prefix.'exp_date', true );        
$exp_date = isset( $allvoucherdata['exp_date'] ) ? $allvoucherdata['exp_date'] : '';
          $expiry_date = date_i18n( $exp_date, strtotime($expiry_date));
و در این کد، تاریخ در متغیر expiry_date$ ریخته میشه که فرمتش صحیح نیست و من میخوام فرمتش رو اصلاح کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اینم مشابه همون هست دیگه :

کد:
 $expiry_date = date_i18n( get_option( 'date_format' ), strtotime($expiry_date));

بالا