import databases کمککککککک

  • شروع کننده موضوع sz1370
  • تاریخ شروع

sz1370

تازه وارد
7/8/13
20
0
1
سلام بچه ها خوبید؟

کسی هست یاد داشته باشه چند تا دیتا بیس که داخل یک پوشه داریم با کدنویسی پی اچ پی بتونه restore کنه؟؟؟؟

 

anet311

کاربر عضو
27/8/11
442
0
16
29
اول وارد سی پنل بشو .

بعدش دیتابیس ها رو بساز.

بعدش وارد پی اچ پی مای ادمین بشو.

حالا همون دیتابیس های رو که ساختی برو توشون

و فایلهای دیتابیسی رو که داری ایمپورت کن توش

دو مرحله اخر رو برای دیتابیس های مختلفت انجام بده

برای ایمپورت کردن هم اون رو زیپ کن تا حجمش کم بشه

 

Alpaynamazi

Banned
25/8/13
125
0
16
20
andt311 راست میگه

ولی زیپ نکنی بهتره چون فایل های اس کیو ال زیاد حجم نداره (اینطوری خالص تره)

 

sahar22

تازه وارد
8/9/13
3
0
1
andt311 راست میگهولی زیپ نکنی بهتره چون فایل های اس کیو ال زیاد حجم نداره (اینطوری خالص تره)
سلام من سی پنل ندارم

میخوام با دستورات php برگردونم فیلامو ؟؟؟

یاد ندارم کدشو بنویسم

 

IAMIR

کاربر عضو
23/12/12
1,443
2
36
نگاه کن نیز به سی پنل نیست . مستقیم خود phmyadmin که یک برنامه php هست رانصب کن .



 

sz1370

تازه وارد
7/8/13
20
0
1
نگاه کن نیز به سی پنل نیست . مستقیم خود phmyadmin که یک برنامه php هست رانصب کن .
میخوام این کار به طور خودکار با کد انجام شه نه دستی

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,403
328
83
31
PersianScript
نمونه کاری که میخواید انجام بشه در اسکریپت persian ads invoice فایل نصب کننده خودکارش موجوده...

 

iranenaz

کاربر عضو
28/12/08
513
0
16
سلام بچه ها خوبید؟کسی هست یاد داشته باشه چند تا دیتا بیس که داخل یک پوشه داریم با کدنویسی پی اچ پی بتونه restore کنه؟؟؟؟
رو دانلود کنید

یه فایل زیپ هست ، داخلش یه فایل php هست ، فایل رو آپلود کنید روی سرورتون و مسیر بدید و باز کنید ، مشخصات بانکتون رو بدید و هر کار میخواید با بانک انجام بدید.

----

دلم واسه انجمن پرشین اسکریپت تنگ شده بود
.gif' alt=':; ;) :'>