ipvalid

m-fsoftgroup

تازه وارد
سلام به همه دوستان دوستان بنده میخواستم یه سایتی رو بسازم که خرید انلاین پروژه هم توش داشته باشه ولی خب من رفتم بانک ملت تا درگاه اینترنتی بانک ملت رو بگیرم واسه خرید پروژه ولی خب اپراتور به بنده گفت که باید ipvalid سایتت رو هم باید بدی ولی من نمیتونم گیرش بیارم میشه لطفا راهنمایی کنید | هاست بنده هم دایرکت ادمین هستش دامنه هم ای ار هستش ممنون میشم به صورت واضح تر توضیح بدین

خواهش میکنم راهنمایی کنید باتشکر از تمامی اساتید گل پرشین اسکریپت

:77:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از مدیر سرور IP بخواید بهتون میده...

یا کافیه در cmd بزنید ping تا IP رو بهتون بده

به جای پرشین اسکریپت ادرس خودت رو بزن

m-fsoftgroup

تازه وارد
آقا محمد ضمن تشکر از پاسختون یه چیزی فقط الان ای پی رو به دست اوردم حالا وقتی که میزنم ای پی رو میره سایت سرویس دهنده هاست عوض اینکه بره سایت من و اینکه اصلا سرویس دهنده هاست یک ای پی به بنده داده اونم جهت مدیریت هاست هستش که اخرش 78 78 میشه به طور مثال : 192.168.10.10 :7878 اینطوری هستش فقط اینو دارم

و اینکه لطف میکنید بگید اصلا برای ایجاد یه سایت با درگاه اینترنتی بانک های ایرانی چکار هایی باید کرد ایا باید وقتی که ای پی ولید سایت رو میزنیم بره سایت خودمون یا سایت سرویس دهنده هاست

و تشکر ویژه از اقا محمد عزیز

آخرین ویرایش توسط مدیر:

m-fsoftgroup

تازه وارد
اقا محمد یه سوال دیگه ipvalid هاست بدم حله یعنی ای پی ولید مدیریت هاست رو بدم به با نک ملت حله داداش ؟ ممنون میشم پاسخ بنده رو بدین به خدا خیلی ضروریه اصلا یه چیزی میشه توضیح بدین چه جوری اصلا میتونم ipvalid رو به بانک ملت بدم یعنی از من کلا بانک ملت چی میخواد ممنون میشم پاسخ بنده رو بدین باتشکر از شما

mirhendi

کاربر عضو
عزیز من امروز ظهر یه 15 خط واست تایپ کردم سایت مشکل داشت نشد ثبت شه پاک شد ...

خلاصه بگم :

cmd رو باز کن و بنویس

ای پی سیستم را بهت میده خواستی لینک سایتتا بزار دربیاریم واست

m-fsoftgroup

تازه وارد
عزیز من امروز ظهر یه 15 خط واست تایپ کردم سایت مشکل داشت نشد ثبت شه پاک شد ...خلاصه بگم :

cmd رو باز کن و بنویس

ای پی سیستم را بهت میده خواستی لینک سایتتا بزار دربیاریم واست
تشکر کارم راه افتاد

بالا