من اسکریپت مثل سایت لیمو بلاگ رو دارم اما sql شو ندارم کسی sql شو نداره؟
2orbin تازه وارد 24/8/13 #3 با سلام من تعدادی اسکریپت وبلاگدهی با دیتا بیس سالم دارم شما لینک اسکریپتتان را پ خ نمائید من دیتا بییس آن را پیدا کنم به شما بدهم با تشکر
با سلام من تعدادی اسکریپت وبلاگدهی با دیتا بیس سالم دارم شما لینک اسکریپتتان را پ خ نمائید من دیتا بییس آن را پیدا کنم به شما بدهم با تشکر
0636124 Banned 24/8/13 #4 من بابت این اسکریپت 700 هزار تومان پول دادم من فقط براش یک فایل sql می خوام
2orbin تازه وارد 24/8/13 #5 با سلام اگر 700 تومان پول دادید پس sql آن چه شد؟ شما 700 تومان به اسکریپت بدون دیتا بیس دادید سرتان کلاه بزرگی رفته عزیز :48: با تشکر
با سلام اگر 700 تومان پول دادید پس sql آن چه شد؟ شما 700 تومان به اسکریپت بدون دیتا بیس دادید سرتان کلاه بزرگی رفته عزیز :48: با تشکر
2orbin تازه وارد 24/8/13 #8 ضمناً سایت شما لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... میباشد
2orbin تازه وارد 24/8/13 #10 با سلام اگر رایگان میخواهید میتوانید در اینترنت سرچ کنید و همچنین به لینک زیر سری بزنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... با تشکر
با سلام اگر رایگان میخواهید میتوانید در اینترنت سرچ کنید و همچنین به لینک زیر سری بزنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... با تشکر
0636124 Banned 24/8/13 #11 آقای احمد سید غیب من از شما sql خواستم؟نه بی احترامی به شما چه مربوط که سایت من چیه؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 24/8/13
2orbin تازه وارد 24/8/13 #13 شما وقتی کارتان راه اندازی سرویس وبلاگدهی است چگونه 700 تومان به اسکریپت بدون دیتابیس و 100% دارای باگ داده اید روی اینترنت اسکریپتهای وبلاگدهی زیادی است و خیلی ها بعلت داشتن باگ رایگان ارائه شده و.....
شما وقتی کارتان راه اندازی سرویس وبلاگدهی است چگونه 700 تومان به اسکریپت بدون دیتابیس و 100% دارای باگ داده اید روی اینترنت اسکریپتهای وبلاگدهی زیادی است و خیلی ها بعلت داشتن باگ رایگان ارائه شده و.....
2orbin تازه وارد 24/8/13 #14 اسکریپت های بلاگدهی جعفر نقی زاده (pars20) با کمی تغییرات و دارای باگ در اینترنت به صورت رایگان قایل دانلود میباشد لطفاً سرچ کنید پیدا میکنید اسکریپت blog90و yasiblogو ....... اسکریپت وبلاگدهی نقی جعفرزاده برنامه نویس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... و کاتولوگ قیمتها : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... با تشکر آخرین ویرایش توسط مدیر: 24/8/13
اسکریپت های بلاگدهی جعفر نقی زاده (pars20) با کمی تغییرات و دارای باگ در اینترنت به صورت رایگان قایل دانلود میباشد لطفاً سرچ کنید پیدا میکنید اسکریپت blog90و yasiblogو ....... اسکریپت وبلاگدهی نقی جعفرزاده برنامه نویس : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... و کاتولوگ قیمتها : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... با تشکر