سلام دوستان کسی اسکریپتی داره مخصوص آپلود عکس و روی عکس هایی که آپ می شموند که آرم یا نوشته بندازه ؟
I iraniboys تازه وارد 26/12/08 #2 سلام دوستان کسی اسکریپتی داره مخصوص آپلود عکس و روی عکس هایی که آپ می شموند که آرم یا نوشته بندازه ؟
D Damavand تازه وارد 26/12/08 #3 اسکریپت سایت tinypic.com که توسط محمد آقا معرفی شده، این قابلیت رو هم داره: آدرس تاپیک: کد: http://persianscript.ir/ftopic-890-days0-orderasc-0.html موفق باشید.
اسکریپت سایت tinypic.com که توسط محمد آقا معرفی شده، این قابلیت رو هم داره: آدرس تاپیک: کد: http://persianscript.ir/ftopic-890-days0-orderasc-0.html موفق باشید.
P P30TiP کاربر عضو 26/12/08 #5 می شه بهش عکس آدرس سایتتون یا هر چیز دیگه که توش تایپ شده باشه بدید به عنوان watermark.
D Damavand تازه وارد 26/12/08 #6 بله دوست من شما هم میتونید از لوگوی ساییتون استفاده کنید و هم می تونید آدرس سایتتونو قرار بدید. سیستم خوب و قدرتمندی هم هست. موفق باشی.
بله دوست من شما هم میتونید از لوگوی ساییتون استفاده کنید و هم می تونید آدرس سایتتونو قرار بدید. سیستم خوب و قدرتمندی هم هست. موفق باشی.
I iraniboys تازه وارد 27/12/08 #7 آقا دمت گرم فقط یک کار دیگه وقتی تصویر را واترمارک میکنه شفافیت عکس واترمارک شده کمه. این را هم میشه زیاد تر کرد ؟
آقا دمت گرم فقط یک کار دیگه وقتی تصویر را واترمارک میکنه شفافیت عکس واترمارک شده کمه. این را هم میشه زیاد تر کرد ؟
D Damavand تازه وارد 27/12/08 #8 سلام همین اندازه مناسبه، بیشتر از این باشه که دیگه تصویر مشخص نمیشه، کسی هم تو آپلود سنترت تصویر آپلود نمی کنه. اگه می خوای بیشتر به چشم بیاد می تونی واتر مارک رو بزرگتر طراحی کنی. موفق باشی.
سلام همین اندازه مناسبه، بیشتر از این باشه که دیگه تصویر مشخص نمیشه، کسی هم تو آپلود سنترت تصویر آپلود نمی کنه. اگه می خوای بیشتر به چشم بیاد می تونی واتر مارک رو بزرگتر طراحی کنی. موفق باشی.
I iraniboys تازه وارد 27/12/08 #9 دوست عزیز من نمی خوام کسی آپلود کنه. من فقط واسه کاره خودم می خوام ! میشه یا نمیشه ؟
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 28/12/08 #10 دوست من شما هر تصویری که میخواید درست کنید و با نام watermark.gif توی محل نصب سیستم جایگزین قابل قبلی کنید...نوع طرح ,لوگو و هر چیزی که خواسته باشید میتونید بهش بدید فقط باید با همون نام ذخیره کنید و از مدیریت سایت اون رو فعال کنید...
دوست من شما هر تصویری که میخواید درست کنید و با نام watermark.gif توی محل نصب سیستم جایگزین قابل قبلی کنید...نوع طرح ,لوگو و هر چیزی که خواسته باشید میتونید بهش بدید فقط باید با همون نام ذخیره کنید و از مدیریت سایت اون رو فعال کنید...