من مدیر نیستم اما اگر امکان داره اطلاعات بیشتری بزار سرور چیه؟ چند تا سایت روشه؟امنیت سرور چطوره؟سلام....از مدیران محترم تقاضا می کنم لطفا راهنمایی کنید.
این اسکرین شات ساعت یک و نیم دو شب گرفته شده!!! میزام مصرف cpu رو ببینید جقدر بالا هست
تو این ساعت تفریبا هیج بازدیدکننده ای سایت نداره پس چرا داره اینفد cpuمصرف میشه؟؟؟
![]()
هاست از هاست dl خریداری شده و فقط یک سایت روی هاست وحود داره؟؟؟من مدیر نیستم اما اگر امکان داره اطلاعات بیشتری بزار سرور چیه؟ چند تا سایت روشه؟امنیت سرور چطوره؟
شما کامل نگفتی که سرور چیه ویندوز یا لینوکس؟به قول دوستمون احتمال داره یک برنامه هنگ کرده و افتاده رووی حلقه نامتناهی از task manager چک کنید ببینید چی داره منابع میخورههاست از هاست dl خریداری شده و فقط یک سایت روی هاست وحود داره؟؟؟
اگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!شما نمیتونی خودت مشکل رو حل کنی،اون موقع شب باید صاحب سرور از پروسه های درحال اجرا مانیتور بگیره ببینه کدوم پروسه داره منابع رو میخوره
دوستان عزیز سرور ویندوزی هست؟؟؟شما کامل نگفتی که سرور چیه ویندوز یا لینوکس؟به قول دوستمون احتمال داره یک برنامه هنگ کرده و افتاده رووی حلقه نامتناهی از task manager چک کنید ببینید چی داره منابع میخورهاگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!
و اگر مجدد اشتباه نکنم شب رو تست گرفتن کل روز سرور در فشاره
این اسکرین شاتی که گذاشتن مربوط به پنلشونه،که مصرف رو نشون میده،بحث روی اینه که این مصرف از کجاست؟ یه راهش بررسی پروسه های در حال اجرا توی Terminal سرور هست.به این صورت:اگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!
و اگر مجدد اشتباه نکنم شب رو تست گرفتن کل روز سرور در فشاره
watch -n 1 ps aux