به هدر رفتن منابع در سرور

saji051

کاربر عضو
سلام....

از مدیران محترم تقاضا می کنم لطفا راهنمایی کنید.

این اسکرین شات ساعت یک و نیم دو شب گرفته شده!!! میزام مصرف cpu رو ببینید جقدر بالا هست

تو این ساعت تفریبا هیج بازدیدکننده ای سایت نداره پس چرا داره اینفد cpuمصرف میشه؟؟؟

attachment.php

You must be registered for see images attach

حسـام

کاربر عضو
سلام....از مدیران محترم تقاضا می کنم لطفا راهنمایی کنید.

این اسکرین شات ساعت یک و نیم دو شب گرفته شده!!! میزام مصرف cpu رو ببینید جقدر بالا هست

تو این ساعت تفریبا هیج بازدیدکننده ای سایت نداره پس چرا داره اینفد cpuمصرف میشه؟؟؟

attachment.php
من مدیر نیستم اما اگر امکان داره اطلاعات بیشتری بزار سرور چیه؟ چند تا سایت روشه؟امنیت سرور چطوره؟

saji051

کاربر عضو
من مدیر نیستم اما اگر امکان داره اطلاعات بیشتری بزار سرور چیه؟ چند تا سایت روشه؟امنیت سرور چطوره؟
هاست از هاست dl خریداری شده و فقط یک سایت روی هاست وحود داره؟؟؟

Goback

کاربر عضو
شما نمیتونی خودت مشکل رو حل کنی،اون موقع شب باید صاحب سرور از پروسه های درحال اجرا مانیتور بگیره ببینه کدوم پروسه داره منابع رو میخوره

حسـام

کاربر عضو
هاست از هاست dl خریداری شده و فقط یک سایت روی هاست وحود داره؟؟؟
شما کامل نگفتی که سرور چیه ویندوز یا لینوکس؟به قول دوستمون احتمال داره یک برنامه هنگ کرده و افتاده رووی حلقه نامتناهی از task manager چک کنید ببینید چی داره منابع میخوره

شما نمیتونی خودت مشکل رو حل کنی،اون موقع شب باید صاحب سرور از پروسه های درحال اجرا مانیتور بگیره ببینه کدوم پروسه داره منابع رو میخوره
اگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!

و اگر مجدد اشتباه نکنم شب رو تست گرفتن کل روز سرور در فشاره

saji051

کاربر عضو
شما کامل نگفتی که سرور چیه ویندوز یا لینوکس؟به قول دوستمون احتمال داره یک برنامه هنگ کرده و افتاده رووی حلقه نامتناهی از task manager چک کنید ببینید چی داره منابع میخورهاگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!

دوستان عزیز سرور ویندوزی هست؟؟؟

لطفا هر راهگاری که به ذهنتون میرسه که احساس میکنید میتونه کمک کنه دریغ نکنید...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا سرورتون ابری هست و از سیستم عامل cloud linux استفاده میشه .

این درصد CPU به صورت لحظه ای هست... یعنی به صورت مداوم نیست و منابع شما اختصاصیه. ربطی به سرعت سرور نداره.

تنها راه ، کمک گرفتن از مدیر سرور هست.

ورود شما به CPANEL هم جزئی از استفاده شما از cpu محاسبه میشه. یا امار بازدید وب سایتتون و... خیلی موارد دیگه

Goback

کاربر عضو
اگر اشتباه نکنم گفتن سرور دارن پس دسترسی به task manager هم دارن!

این اسکرین شاتی که گذاشتن مربوط به پنلشونه،که مصرف رو نشون میده،بحث روی اینه که این مصرف از کجاست؟ یه راهش بررسی پروسه های در حال اجرا توی Terminal سرور هست.به این صورت:

ps auxو این دستور که هر یک ثانیه خروجی دستور بالا رو نشون میده،برای همین حالت دیباگ به کار میاد:

کد:
watch -n 1 ps aux

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا