اشکال در لوکال هاست

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

ببخشید سوال رو تکرار میکنم چون از هر طریقی وارد شدم با اینکه دو نفر از دوستان جواب داده بودن از روی لینک هم به یه مطلب دیگه ای میره

و اما مشکل

از وقتی ویندوز 10 نصب کردم وقتی xampp رو هم . وقتی apach رو استارت میکنم اول قرمز بعد زرد بعد به رنگ اولیه ولی mysql سبز میشه عکس کنترل پنلش ضمیمه و ورژنش 5,6,11,1 هست . ضمنا wamp رو هم نصب کردم اون هم اولش قرمز بود با ربستارت کردنش نارنجی شد دیگه با ریستارت و همچنین نرم افزار ویژوال استدیو.... هم سبز نمیشه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

You must be registered for see images attach

MahdiY

راهبر انجمن
با توجه و دقت فراوان از فایل های خود بکاپ بگیرید (مخصوصا پوشه htdocs)

سپس یکبار نرم افزار را حذف و نصب کنید

Qalekhani

قلعه‌خانی
یه نرم افزار داره مشابها از پورت های دیفالت XAMPP استفاده میکنه. پورت پیشفرض آپاچی رو تعویض کنید. یه بار آپاچی رو ریستارت کنید، حل میشه

حسـام

کاربر عضو
یک نرم افزار پورت اپاچی رو گرفته

نرم افزاری مثل Wamp یا vmware یا...

به تسک منیجر برید و نرم افزار هایی که احتمال میدید پورت دارن و ببندید

جاویدان

کاربر عضو
اصلاح نظر

با سلام

دوست عزیز

با اعلام حمایت نظرات دوستان یعنی گرفتن بک آپ بخصوص

یه عزیزی به حرفهای نوشته شده ایراد فنی گرفته بهمین علت نظرم رو اصلاح و پاک نمودم

ضمنا Config رو باز کنید تمامی تیک ها رو بجز  Check default و Show debug  بردارید. اصل ارور رو ببینید.

ضمنا برای گرفتن عکس از صفحه دسکتاپ راه بهتر استفاده از دکمه Prt Scrn و سپس باز کردن برنامه نقاشی ویندوز و پیست کردن هستش تمیز و بدون دردسر.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

بک اپ گرفتم از هاست و کلا بردمش روی هارد اکسترنال . زمپ رو حذف و ویندوز ریستارت . فولدر زمپ رو توی درایو C  حذف کردم دوباره ریستارت کردم. ایندفعه انتی ویروس و دیفندر و UAC ( یوزر اکانت چنجر) سیستم رو کلا غیر فعال کردم  تمام برنامه های اسارت اپ رو غیر فعال کردم زمپ نسخه 6.5.12 رو دانلود و نصب کردم باز هم همون اش و همون کاسه تصاویر ارور اپاچی و پیام LOG  رو هم پیوست کردم  تو سه قسمت اپاچی اکسس و ارور و پی اچ پی میگه وجود ندارند میخوای بسازی یا نه ؟

و تو دو قسمت بروز هم  فقط بروز اپاچی فایل INSTALL رو داره و اون یکی بروز خالیه

:45:   :45:   :45:

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

اون تیکها رو هم اصلاح کردم ارورها فرق نکرد

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده نظرم رو اصلاح کردم بخونش

شما هم وقتی یه عکس می خوای بذاری لطفا حجمش رو کم کن.

بنظرم یکم زود مهاجرت کردی به ویندوز 10 صبر می کردی یکم بگذره عیب و ایراداتش معلوم بشه بعد. فکر کنم یا باید برگردی ویندوز 8.1 یا ویندوز 7 نصب کنی بازم اگر ایراد وجود داره بهتره از خود انجمن آپاچی کمک بگیری بلاخره یه فرقی بین سازنده و مصرف کننده هست.

موفق باشی

A

Atashe.Entezar

Guest
ممنون

مای اس کیو ال میره روی 3306 و تو کنترل پنل اپاچی هم 80 443 هست ولی اینجا متصل نمیشه . عزیزم دوستم داره با ویندوز 10 و زمپ 6,5,12 کار میکنه .ضمنا چشم دفعه دیگه تصویر رو کم حجم میکنم ترسیدم کیفیت بیاد پایین دوستان نتونن با بزرگ کردنش استفاده ای ببرن و کمک کنند.

Qalekhani

قلعه‌خانی
مشکل شما هیچ ربطی به ویندوز نداره. من شخصا دارم از ویندوز 10 (با آخرین آپدیتهاش) استفاده می کنم و xampp هم نصب دارم

شما باید ببینی کدوم نرم افزار از پورت های پیشفرض آپاچی یا MySQL استفاده میکنه. اگرم نمیخوای، پورت پیشفرض رو از داخل xampp تغییر بدید.

Qalekhani

قلعه‌خانی
اصلاح نظر

با سلام

دوست عزیز

با اعلام حمایت نظرات دوستان یعنی گرفتن بک آپ بخصوص

بنده الان به سایت آپاچی رفتم و دیدم که xamp ورژن 5.6.12 هم که اومده تا ویندوز 8.1 رو ساپورت می کنه نه بیشتر

مستندات در

فکر کنم ویندوز 10 شما از این نرم افزار پشتیبانی نمی کنه که با این مشکل مواجه شدی شاید لازمه دسترسی های بیشتری از سمت ویندوز بدی مثل  user acooount control البته به شخصه با ویندوز 10 کار نکردم ولی تا اونجا که خوندم از لحاظ امنیتی گیر میده پورت 80 هم جزو همینهاست

ضمنا Config رو باز کنید تمامی تیک ها رو بجز  Check default و Show debug  بردارید. اصل ارور رو ببینید.

ضمنا برای گرفتن عکس از صفحه دسکتاپ راه بهتر استفاده از دکمه Prt Scrn و سپس باز کردن برنامه نقاشی ویندوز و پیست کردن هستش تمیز و بدون دردسر.

موفق باشید
خواهشا منجر به گمراهی نشید ! این خطا اصلا ربطی به UAC ویندوز نداره. پورت 80 اگه مشکل داشته باشه و به قول شما ویندوز 10 بهش گیر بده، هیچ سایتی برای شما نباید باز بشه چون دیفالت پورت همه سایت ها 80 هست.

A

Atashe.Entezar

Guest
ممنونم

چون خیلی با پورتها اشنایی ندارم اگه راهنمایی کنید که بفرمائید چطوری میتونم بفهمم کدوم برنامه مزاحم پورت 80 یا پیش فرض پورت آپاچی رو مثلا چی بذارم که دوباره یه برنامه دیگه ای مشکل پیدا نکنه لطف کردید.

A

Atashe.Entezar

Guest
سپاس دلیل اینکه uac رو بستم چون تو زمان نصب خود زمپ اخطار میداد و میگفت غیر فعال کنم. و دیفندر و انتی ویروس رو غیرفعال کردم چون در زمان نصب پیام پیدا کردن بدافزار میداد

Qalekhani

قلعه‌خانی
ممنونم

چون خیلی با پورتها اشنایی ندارم اگه راهنمایی کنید که بفرمائید چطوری میتونم بفهمم کدوم برنامه مزاحم پورت 80 یا پیش فرض پورت آپاچی رو مثلا چی بذارم که دوباره یه برنامه دیگه ای مشکل پیدا نکنه لطف کردید.
مثلا 88 بذارید. فکر کنم آزاد باشه 

send

تازه وارد
َما روی سیستم آنتی ویروس Nod یا برنامه Skype دارید ؟

این دو برنامه که اکثراً روی سیستم نصب میکنند از پورت 80 استفاده می کنند .

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

نود و اسکایپ رو کلا حذف کردم و پورتهای متفاوتی رو هم امتحان کردم باز هم نشد

sajadhastam

تازه وارد
دوستان منم ی مشکلی دارم موقع ایمپورت و اکسپورت از دیتا بیس

چطوری متونم اونو حلش کنم

کسی سیستمش همچی سابقه ای داشته؟

No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

دوست من مشکل شما با من متفاوته لطفا تایپیک جدید بزن وگرنه نه کسی میتونه هر دو نفرمون رو راهنمایی کنه که هر دوو هم بفهمیم سوال و جواب مربوط به کدوممون هست

ممنون میشم

البته با اجازه اساتید این پیشنهاد رو دادم

بالا