اشکال در لوکال هاست

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
شرمنده این iis کدوم قسمته که بفهمم فعاله یا نه

send

تازه وارد
دوستان منم ی مشکلی دارم موقع ایمپورت و اکسپورت از دیتا بیس

چطوری متونم اونو حلش کنم

کسی سیستمش همچی سابقه ای داشته؟

No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
مشکل شما که کاملاً مشخص هست 

مقدار حجم فایل قابل قبول رو باید تغییر بدین

Php.ini  را باز کنید

بعد از  مقادیر زیر رو به نسبت مشخص و ثابت افزایش بدید

memory_limit

post_max_size

upload_max_size

2 مورد آخر رو حتما با یک نسبت زیاد کنید . مثلا هر ۲ رو ۳ یا ۴ یا ۵ برابر کنید

و در نهایت وب سرور رو ریستار کنید .

send

تازه وارد
از قسمت سرویس ها ویندوز قابل دسترسی هست 

سرویس IIS برای ASP کار ها هست اگر سیستم شما قبلاً برای این کار استفاده نشده و امکان خیلی کم هست که فعال باشه

شما پورت رو در php.ini تغییر دادی ؟ 

اگر بلد نیستید فایل php.ini رو ارسال کنید براتون ویرایش کنم یک بار امتحان کنید

A

Atashe.Entezar

Guest
از قسمت سرویس ها ویندوز قابل دسترسی هست 

سرویس IIS برای ASP کار ها هست اگر سیستم شما قبلاً برای این کار استفاده نشده و امکان خیلی کم هست که فعال باشه

شما پورت رو در php.ini تغییر دادی ؟ 

اگر بلد نیستید فایل php.ini رو ارسال کنید براتون ویرایش کنم یک بار امتحان کنید
سلام دوست عزیز همین که iis , php.ini   رو متذکر شدید به یاد مطلبی افتادم که خیلی ساده و دقیق در این رابطه قبلا خونده بودم رفتم لینکشو میفرستم تا برا بقیه دوستان هم مفید واقع بشه.

واقعا لطف کردید

Qalekhani

قلعه‌خانی
شرمنده این iis کدوم قسمته که بفهمم فعاله یا نه
iis هم ازون راهنمایی هست که دوستان یهویی انداختند وسط

IIS یه قابلیت ویندوز هست که برای راه اندازی وب سرور روی سرورها معمولا استفاده میشه. مجددا به مشکل شما ربط نداره

send

تازه وارد
iis هم ازون راهنمایی هست که دوستان یهویی انداختند وسط

IIS یه قابلیت ویندوز هست که برای راه اندازی وب سرور روی سرورها معمولا استفاده میشه. مجددا به مشکل شما ربط نداره
دوست عزیز اگر دقت می کردید متوجه می شدید مشکل ایشون همین IIS بود

بهتر قبل از گفتن هر حرفی از حرفتون مطمئن باشبد تا این که فکر کنید دیگران اشتباه می کنند شما فقط درست فکر میکنید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

دوست من کاش دقت میکردی و اون هم بعد از پست من این جواب رو نمیدادی . مشکل من همین iis بود . با راهنمایی که تو لینکی گذاشتم تونستم درستش کنم. البته فکر کنم شما قصد جواب دادن به سوال عزیزی که اشتباها تو تاپیک من گذاشته بود دادید. موید باشید.

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام

دوست من کاش دقت میکردی و اون هم بعد از پست من این جواب رو نمیدادی . مشکل من همین iis بود . با راهنمایی که تو لینکی گذاشتم تونستم درستش کنم. البته فکر کنم شما قصد جواب دادن به سوال عزیزی که اشتباها تو تاپیک من گذاشته بود دادید. موید باشید.
شما روی ویندوز 10 سیستم تون IIS فعال کردید ؟ بعد هدف از راه اندازی با Xampp چی بوده ؟ یعنی چه لزومی داشته که هم IIS نصب کنید و هم Xampp ؟ ممنون میشم اطلاعات منو تکمیل کنید.

A

Atashe.Entezar

Guest
اولا سلام دوست عزیز

دوما نه iis میشناسم و نه فعال کردنشو واردم ولی تا اونجایی مطالعه کردم ویندوز 10 پورت 80 از سرویسهای aps مشمول iis که برا امنیت بیشتر گذاشته و خود بخود فعاله و چون زمپ هم پورت 80 و 443 باید عوض بشه من با توجه به راهنمایی که در لینک بالا قرارش دادم گذاشتم 8080 و 4499

سوما اگزامپ یا همون زمپ رو برا استفاده لوکال هاست نصب کردم

نتیجه گیری با توجه به عدم اشنایی کامل خودم احتمال میدم این iis فقط روی ویندوز 10 بطور پیش قرار داره اخه من روی ویندوز 7 مشکلی نداشتم حرفی از iis هم نداشته

دوستت دارم فداااوووووت

Qalekhani

قلعه‌خانی
دوست خوبم، همونطور که عرض کردم خدمت شما: مشکل شما به علت تداخل پورت بوده و شکی در این نداریم. همونطوری که عکس های شما نشان میده، برنامه ای با PID 4 اخلال ایجاد کرده.

کافیه به تسک منیجر برید و از تب details مشاهده کنید که PID 4 متعلق به کدام برنامه در حال اجراست.

در خصوص IIS هم عرض کنم خدمت تون که به صورت پیشفرض در هیچ ویندوزی فعال نیست. حتی در نسخه های ویندوز سرور. بنده هم خودم از ویندوز 10 و زمپ 3.2.1 استفاده میکنم

A

Atashe.Entezar

Guest
حالا من همونجوری حل شد مشکلم . اگه فکر میکنید مجددا بعدا با این مشکل روبرو بشم . از روش شما استفاده کنم و اصلاحات فایلی رو که دستکاری کردم برگردونم. به هر حال شما استادید و ما مبتدی مثلا من نمیدونم pid4 چیه

بالا