A
Atashe.Entezar
Guest
شرمنده این iis کدوم قسمته که بفهمم فعاله یا نه
مشکل شما که کاملاً مشخص هستدوستان منم ی مشکلی دارم موقع ایمپورت و اکسپورت از دیتا بیس
چطوری متونم اونو حلش کنم
کسی سیستمش همچی سابقه ای داشته؟
No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration. See FAQ 1.16.
سلام دوست عزیز همین که iis , php.ini رو متذکر شدید به یاد مطلبی افتادم که خیلی ساده و دقیق در این رابطه قبلا خونده بودم رفتم لینکشو میفرستم تا برا بقیه دوستان هم مفید واقع بشه.از قسمت سرویس ها ویندوز قابل دسترسی هست
سرویس IIS برای ASP کار ها هست اگر سیستم شما قبلاً برای این کار استفاده نشده و امکان خیلی کم هست که فعال باشه
شما پورت رو در php.ini تغییر دادی ؟
اگر بلد نیستید فایل php.ini رو ارسال کنید براتون ویرایش کنم یک بار امتحان کنید
iis هم ازون راهنمایی هست که دوستان یهویی انداختند وسطشرمنده این iis کدوم قسمته که بفهمم فعاله یا نه
دوست عزیز اگر دقت می کردید متوجه می شدید مشکل ایشون همین IIS بودiis هم ازون راهنمایی هست که دوستان یهویی انداختند وسط
IIS یه قابلیت ویندوز هست که برای راه اندازی وب سرور روی سرورها معمولا استفاده میشه. مجددا به مشکل شما ربط نداره
شما روی ویندوز 10 سیستم تون IIS فعال کردید ؟ بعد هدف از راه اندازی با Xampp چی بوده ؟ یعنی چه لزومی داشته که هم IIS نصب کنید و هم Xampp ؟ ممنون میشم اطلاعات منو تکمیل کنید.سلام
دوست من کاش دقت میکردی و اون هم بعد از پست من این جواب رو نمیدادی . مشکل من همین iis بود . با راهنمایی که تو لینکی گذاشتم تونستم درستش کنم. البته فکر کنم شما قصد جواب دادن به سوال عزیزی که اشتباها تو تاپیک من گذاشته بود دادید. موید باشید.