آموزش نصب فارسی ساز شبکه اجتماعی دلفین 7.0.9 + رفع مشکل ارور curl

parspace

کاربر عضو
سلام خدمت همگی اساتید محترم

من به تازگی اسکریپ شبکه اجتماعی دلفین ورژن 7.0.9 رو نصب کردم و توی نصب با چند مشکل عمده مثل نصب فارسی سازش که هر کی یه چیزی گفته و واقعا به نتیجه ای نرسیدم و هربار یه مشکل برام پیش اورده که مجبور شدم دوباره اسکریپو نصب کنم که میخوام اگر لطف کنید یه کمکی در این مورد به من بکنید و بگید چطوری فولدر lang ver 6 و lang ver 7 رو میتونم استفاده کنم.

:-/

دومین سوالم درباره یک اروره که کلا ریخت ساتو به هم زده :(( وقتی سایتو بالا می آری یک ارور بالای صفحه ( هدر ) ظاهر میشه که بد جوری آدمو کلافه میکنه اینم کدشه

Warning: curl_setopt() [ ]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/parspace/public_html/inc/utils.inc.php on line 1053

خودم که زیاد چیزی نفهمیدم اگر زحمت بکشید اینم بررسی کنید سپاس گذارم.

منتظر کمکتونم دوستان :)

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

لطفا لینک دانلود اسکریپت رو قرار بدید تا درباره ی زبان بررسی بشه...

اون اروره میگه تابع CURLOPT_FOLLOWLOCATION نمیتونه کار کنه چون safe mod در حالت روشن قرار داره....باید به مدیر سرور بگید تا safe mod رو خاموش کنه و ایشون هم احتمالا میگه نمیتونم خاموش کنم.... :)

پیروز و شاد باشید...

parspace

کاربر عضو
درود...لطفا لینک دانلود اسکریپت رو قرار بدید تا درباره ی زبان بررسی بشه...

اون اروره میگه تابع CURLOPT_FOLLOWLOCATION نمیتونه کار کنه چون safe mod در حالت روشن قرار داره....باید به مدیر سرور بگید تا safe mod رو خاموش کنه و ایشون هم احتمالا میگه نمیتونم خاموش کنم.... :)

پیروز و شاد باشید...
سلام دوباره :)

ممنون که کمکم می کنید مسئول سرور مشکل ارورو حل کرد فقط مونده زبان فارسی کردن این اسکریپت من فایل دانلود اسکریپت رو و همچنین فایل فارسیش رو می ذارم. :67:

دانلود اسکریپت شبکه اجتماعی دلفین 7.0.9

دانلود فارسی ساز

TOKISTI

تازه وارد
دوست عزیز ، خودتو خسته نکن ، این اسکریپت نال شده نیست ، لینگها و بنر هاش هم حذف نشده.

تا حالا هم هیچ جا ندیدم این اسکریپت رو نال کرده باشن و رایگان توی سایت قرارش بدن.

اسکریتی که الان دارم روی هاستت میبینم یه نسخه کپی شده هست ، و کاملا رایگان.

ینی تا آخر ماه غیر فعال میشه .

شاید خود اسکریپت بمونه ، ولی پلاگینهاش از کار میوفته ، اما اگه نسخه نال شدش رو پیدا کردی که لینکهاش و بنرهاش حذف شده باشن،به من هم خبر بده.

در کل اسکریپت فوق العاده ای هست و مانند این اسکریپت رو هیچ اسکریپتی نداره ، حتی سوشیال انجین. :53:

TOKISTI

تازه وارد
واسه زبان هم بگم خدمتت که باید فایل زبان فارسی رو جایگزین زبان انگلیسی درون پوشه langs کنید.

parspace

کاربر عضو
ممنونم

بطور کل بیخیالش شدم

همین الان میرم که حذفش کنم فقط نمی دونم بین اسکریپ های شبکه های اجتماعی کدومشون بهتره؟

سوشیال انجین یا اکسوال یا phpfox یا movim یا بادی پرس؟

یه راهنمایی بکنید بهم که کدومشون بهتره و میتونم حداقل چند سالی ازش استفاده کنم؟ :53:

بالا