سلام خدمت همگی اساتید محترم
من به تازگی اسکریپ شبکه اجتماعی دلفین ورژن 7.0.9 رو نصب کردم و توی نصب با چند مشکل عمده مثل نصب فارسی سازش که هر کی یه چیزی گفته و واقعا به نتیجه ای نرسیدم و هربار یه مشکل برام پیش اورده که مجبور شدم دوباره اسکریپو نصب کنم که میخوام اگر لطف کنید یه کمکی در این مورد به من بکنید و بگید چطوری فولدر lang ver 6 و lang ver 7 رو میتونم استفاده کنم.
:-/
دومین سوالم درباره یک اروره که کلا ریخت ساتو به هم زده
( وقتی سایتو بالا می آری یک ارور بالای صفحه ( هدر ) ظاهر میشه که بد جوری آدمو کلافه میکنه اینم کدشه
Warning: curl_setopt() [
خودم که زیاد چیزی نفهمیدم اگر زحمت بکشید اینم بررسی کنید سپاس گذارم.
منتظر کمکتونم دوستان
من به تازگی اسکریپ شبکه اجتماعی دلفین ورژن 7.0.9 رو نصب کردم و توی نصب با چند مشکل عمده مثل نصب فارسی سازش که هر کی یه چیزی گفته و واقعا به نتیجه ای نرسیدم و هربار یه مشکل برام پیش اورده که مجبور شدم دوباره اسکریپو نصب کنم که میخوام اگر لطف کنید یه کمکی در این مورد به من بکنید و بگید چطوری فولدر lang ver 6 و lang ver 7 رو میتونم استفاده کنم.
:-/
دومین سوالم درباره یک اروره که کلا ریخت ساتو به هم زده
Warning: curl_setopt() [
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/parspace/public_html/inc/utils.inc.php on line 1053خودم که زیاد چیزی نفهمیدم اگر زحمت بکشید اینم بررسی کنید سپاس گذارم.
منتظر کمکتونم دوستان