افزونه درگاه پرداخت Payline ووکامرس

srh124

تازه وارد
29/5/13
16
0
1
چون شما خرید بدون عضویت رو فعال کردی...
خب پیشفرضش همین بوده.

این فرم لاگین در آپدیت های جدید ووکامرس اضافه شده؟ قبلا نبود. صرفا یه تشکر بود به علاوه فکر کنم همون اطلاعات تراکنش.

من صفحه تشکر رو هم ندارم

یه سوال دیگه: افزونه فارسی رو که نصب کنم، تکست های نام-کشور- ادرس و ... هم فارسی میشه؟ یا فقط دکمه ها فارسی میشن؟

ممنون

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,278
377
83
31
PersianScript
عضویت رو الزامی کنید

. همه چیز فارسی میشه

 

malas

تازه وارد
30/9/11
69
0
6
به حساب کاربری تنظیم کن
رئی حساب کاربری که تنظیم می کنم فقط یه

پیام میده که :


کد:
[FONT=tahoma][COLOR=#555555]پرداخت با موفقیت انجام گردید.[/COLOR][/FONT]
هیچ شماره پیگیری و محصول خریداری شده و اینا رو به کاربر نمیده

چجور میتونم اینا رو نمایش بدم ؟

 

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
26/6/13
439
0
16
خب پیشفرضش همین بوده. این فرم لاگین در آپدیت های جدید ووکامرس اضافه شده؟ قبلا نبود. صرفا یه تشکر بود به علاوه فکر کنم همون اطلاعات تراکنش.

من صفحه تشکر رو هم ندارم

یه سوال دیگه: افزونه فارسی رو که نصب کنم، تکست های نام-کشور- ادرس و ... هم فارسی میشه؟ یا فقط دکمه ها فارسی میشن؟

ممنون
بله همه فارسی می شه ... .

 

amtr

تازه وارد
19/7/14
2
0
1
سلام

خسته نباشید

ممنون از سایت خوبتون

من یه مشکلی دارم

مشکل من اینه که اصلا تب "درگاه های پرداخت" در تنظیمات ووکامرس من وجود نداره!

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

You must be registered for see images attach


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,278
377
83
31
PersianScript
در ووکامرس جدید ، باید به بخش تسویه حساب مراجعه کنید

 

hat3ck

تازه وارد
20/7/14
18
0
1
من این پلاگین رو دانلود کردم api را هم وارد کردم و api هم فقط برای همین دامنه است ولی در قسمت تسویه حساب هنگامیکه روی "پرداخت برای سفارش" کلیک می کنم به درگاه متصل نمی شود و هیج اتفاقی نمی افتد از پی لاین پرسیدم کفتند مشکل از پلاگین شماست .

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,278
377
83
31
PersianScript
اگر مشکل از افزونس چرا در سایتشون برای دانلود قرار دادن؟ میتونن حذف کنن...

نمیدونم چرا فقط میخوان از مسئولیت خودشون رو رفع کنن...

مطمئن هستید هاست شما مشکلی نداره؟ curl در هاست شما فعاله؟

 

hat3ck

تازه وارد
20/7/14
18
0
1
ووکامرس رو آپدیت کردم که مشکلم جل شه سایت نابود شد

mbkn.ir

 

hat3ck

تازه وارد
20/7/14
18
0
1
وارد مدیریت هم نمیشه؟
خیر الان فعلا درست شده ولی کلا فالب سایتم بهم ریخته هر قالب دیگه ای که میزارم هم پشتیبانی نمی شود

قسمت ابزارک های قالب اصلا نمایش داده نمی شود

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdi4026

تازه وارد
5/9/14
1
0
1
سلام من همه مراحل رو رفتم و افزونه ی پی لاین رو برای ووکامرس دانلود کردم..الان تو وردپرس وقتی نثب میکنم کیگه بدلیل مشکل جدی نمیتوانید فعال شود

اینم خطایی که نشون میده »

Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /home/moouddir/public_html/wp-content/plugins/payline-woocommerce/index.php on line 41

لطفا کسی میدونه کمکم کنه..اینم ایمیلم...mahdi.im313@yahoo.com


 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,278
377
83
31
PersianScript
گویا نسخه php شما (هاست شما) سازگار نیست با افزونه

 

.exe

کاربر عضو
13/7/14
160
1
16
سلام ؛

لینک دانلود نسخه 3.2 :


کد:
http://woocommerce.ir/downloads/woocommerce-payline-gateway3.2.zip
 

shztomcat

تازه وارد
4/10/14
2
0
1
محمد عزیز سلام . من مشکل عجیبی دارم درگاه کار می کرد تا اینکه همه چیز ریخته بهم . یک پیغام مبهم میده و نمی تونم خرید کنم و فروشگاه کار نمی کنه . به payline هم تیکت زدم که میگن به ما مربوط نیست از شما پیگیر بشم . خوهش می کنم کمکم کنید . چون نیاز فوری دارم .

با تشکر



You must be registered for see images attach


 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,278
377
83
31
PersianScript
تصویری که گذاشتید ، تصویر سی پنل هستش... و خطایی رخ نداده که بگم مشکل چیه...

از طریق مدیر سرور سوال بفرمائید

اگر اروری رخ میده کد خطا رو اینجا بزارید برسی کنیم

 

shztomcat

تازه وارد
4/10/14
2
0
1
محمد جان همه چیز رو چک کردم همه میگن میتونه مربوط به پلاگین باشه / تماس با اون ها هم گرفتم . منتها از کسی جواب نگرفتم . خواهشا کمکم کنین

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
10
38
لنگرود
تصویری که گذاشتید ، تصویر سی پنل هستش... و خطایی رخ نداده که بگم مشکل چیه...از طریق مدیر سرور سوال بفرمائید

اگر اروری رخ میده کد خطا رو اینجا بزارید برسی کنیم
اگه مشکلتون این تصویر هست . شما احتمالا آی پی سرورتون رو تغییر دادید یا احتمالا هاستتون رو عوض کردید درسته ؟

این تصویر حدودا تا 48 ساعت بعد تغییر سرور میمونه بعدش باید حتما هیستوری و ... مرورگر رو پاک کنین تا بتونین سایت رو ببینین . البته در صورتی که آی پی ست شده باشند.

 

ali0078

تازه وارد
19/8/14
13
0
1
برگه بازگشت رو به سفارشات ارجاع بدید
منم مشکل برگه بازگشت رو دارم ولی همچین برگه ای رو پیدا نکردم اگه اینکه برگه رو خودم بسازم چه کدی توش بزارم