افزونه درگاه پرداخت Payline ووکامرس

arzhsn

تازه وارد
14/12/09
12
0
1
با سلام

بعد از انتخاب گزینه پرداخت از طریقpayline با این خطا روبرو میشم. لطفا راهنمایی کنید.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/sazehyar/public_html/sazehyar.ir/wp-content/themes/boldial/assets/framework/wp/options/custom-functions.php:663) in /home3/sazehyar/public_html/sazehyar.ir/wp-content/plugins/payline-woocommerce/index.php on line 181

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
درگاه مورد استفاده شما از سایت خود ووکامرس دانلود نشده ....

 

MohammadQ

کاربر عضو
15/4/13
448
1
18
25
تبریز
پیغام شما از حاکی از تداخل قالب و افزونه ست. یکیشون رو باید بی خیال شین
درگاه مورد استفاده شما از سایت خود ووکامرس دانلود نشده ....
نظر هر دو بزرگوار درسته اما ، منم فک میکنم پوسته و افزونه تداخل دارن

 

arzhsn

تازه وارد
14/12/09
12
0
1
کد:
else if ( ( function_exists('is_woocommerce_page') && function_exists('is_woocommerce') ) && (is_woocommerce() || is_woocommerce_page() )){
ob_start();
woocommerce_breadcrumb(array(
	'delimiter'   => ' > ',
	'wrap_before' => '',
	'wrap_after'  => '',
	'before'      => '',
	'after'       => '',
	'home'        => '<span class="ish-pb-breadcrumbs-home"><span>' . _x( 'Home', 'breadcrumb', 'woocommerce' ) . '</span></span>',
));
$return .= ob_get_contents();
ob_end_clean();
ob_end_flush();
}
شروع خروجی از اینجاست. خط 663 دستور ob_end_flush رو اجرا می*کنه. در ضمن افزونه رو هم از خود سایت ووکامرس گرفتم و آخرین نسخه هست.

راهی هست که تداخل رو برطرف کنم؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,354
462
83
32
PersianScript
با نرم افزار notepad ++ فایلی که خطا میده رو باز کنید و از قسمت encoding روی گزینه utf-8 without bom بزارید

 

arzhsn

تازه وارد
14/12/09
12
0
1
با نرم افزار notepad ++ فایلی که خطا میده رو باز کنید و از قسمت encoding روی گزینه utf-8 without bom بزارید
اینا رو چک کردم. کاراکتر اضافی هم قبل و بعد از <?php ?> نیست.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,354
462
83
32
PersianScript
مطمئن باشید یک فایل رو ویرایش کردید (با یک ادیتور نا مناسب) که باعث این خطا شده...

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
اینا رو چک کردم. کاراکتر اضافی هم قبل و بعد از <?php ?> نیست.
دوستان این مشکل مسخره رو منم در طی نوشتن درگاه پی لاین گرویتی فرمز بهش برخوردم .

برای رفعش تو خط 181 کد زیر رو حذف کنید :


کد:
header("Location: $go");
کد زیر رو جایگزینش کنید :


کد:
echo "<script type='text/javascript'>window.onload = function () { top.location.href = '" . $go . "'; };</script>";
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

arzhsn

تازه وارد
14/12/09
12
0
1
دوستان این مشکل مسخره رو منم در طی نوشتن درگاه پی لاین گرویتی فرمز بهش برخوردم . برای رفعش تو خط 181 کد زیر رو حذف کنید :


کد:
header("Location: $go");
کد زیر رو جایگزینش کنید :


کد:
echo "<script type='text/javascript'>window.onload = function () { top.location.href = '" . $go . "'; };</script>";
بسیار ممنونم. مشکل برطرف شد.

 

zararadasia

تازه وارد
21/1/15
3
0
1
سلام

آقا من این کار را انجام دادم کل سایتم سفید بالا آمد یعنی دیگه هیجی تو صفحه سایت نبود مشکل من از چی بود به نظر شما ولی پنل مدیریتم هنوز کار میده

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,382
16
38
لنگرود
شما احتمالا در جین تغییر اشتباه کردی ... چون یه echo خودش به تنهایی صفحه رو سفید نمیکنه مگر اینه نقطه ویرگول تهش رو نذاری یا کلا یه چیز رو اشتباه کنی ...

 

armin0131

تازه وارد
21/1/15
1
0
1
سلام دوستان . من افزونه پي لاينو نصب كردم .. اولين بار كه نصب شد خوب كار كرد . بعدش پي لاين گفت چون فروشگاهت كامل نيست غير فعال شده .. فروشگاه و اوكي كردم .درخواست درگاه جديدم دادم api رو هم تو تنظيمات ست كردم . ولي موقعي كه پرداختو ميزنم يك صفحه با خطا 404 باز ميشه ... لطفا كمك كنيد -_-

ادرس سايتم :

 

hamidtrade

تازه وارد
17/3/13
6
0
1
سلام، آقا این لینک دانلود کار نمی کنه. می خواستم دانلود کنم نشد!

 

amirrahimi69

کاربر عضو
15/7/14
256
4
18
تهران
سلام، آقا این لینک دانلود کار نمی کنه. می خواستم دانلود کنم نشد!
جناب exe لینک جدید رو گذاشتن توی پست های بعدی

لینک دانلود جدید



جناب محمد لطفا لینک جدید رو در پست اول جایگزین نمایید .

 

jenabictak

تازه وارد
17/2/15
6
0
1
من درگاه رو نصب کردم ولی

تنظیمات ووکامرس/ درگاه ها / درگاه Payline برای من وجو نداره ! مشکل کجاست ؟