افزونه gravity forms فارسی + سایر مخلفات

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام اقا توروخدا به داد من برسید فرم درست کردم توی قسمت تاریخطرف میزنه 31 شهریور میگه یک تاریخ معتبر وارد کنید

ولی روی 30 شهریور مشکلی نداره توی روز 31 مشکل داره

فرم گذاشتم برای ثبت نام عابرو داره میره توروخدا یکی کمک کنه
باشه . تا غروب سعی میکنم حل کنم .. این مشکل واسه اینه که ماه 6 شمسی 31 روزه هست اما ماه 6 میلادی 30 روزه هست ....

SAEED2010

تازه وارد
باشه . تا غروب سعی میکنم حل کنم .. این مشکل واسه اینه که ماه 6 شمسی 31 روزه هست اما ماه 6 میلادی 30 روزه هست ....
مرسی ممنون میشم خیلی لطف میکنید

یه سوال داشتم برای خرید پنل اسمس که بخوایم استفاده کنیم روی سایت در فرم

فرقی داره کدوم پنل و بخریم؟

SAEED2010

تازه وارد
@
میخوام پیام بدم اینو میزنه

شما گزینه پیام خصوصی را غیر فعال کرده اید. بنابر این امکان ارسال و دریافت پیام خصوصی را تا زمانی که فعال نکنید نخواهید داشت.

hannanstd.ir

برای تنظیمات پیام که به لینک زیر برید :

برای پنل هم صبر کنید سعید (مکث اس ام اس ) جوابتون رو بده .

saeedpersian

کاربر عضو
مرسی ممنون میشم خیلی لطف میکنیدیه سوال داشتم برای خرید پنل اسمس که بخوایم استفاده کنیم روی سایت در فرم

فرقی داره کدوم پنل و بخریم؟
براي استفاده از پنل اس ام اس در وبسايت بايد پنلي كه وبسرويس api دارد رو تهيه كنيد كه ما اين ماژول را براي پنل هاي برنزي و بالاتر قرار داديم.(همه پنل ها بجز رايگان)

بسته به ساير امكانات موردنظر و بودجه و تعرفه ارسال يكي از پنل هاي برنزي يا بالاتر را از لينك زير انتخاب كنيد:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SAEED2010

تازه وارد
براي استفاده از پنل اس ام اس در وبسايت بايد پنلي كه وبسرويس api دارد رو تهيه كنيد كه ما اين ماژول را براي پنل هاي برنزي و بالاتر قرار داديم.(همه پنل ها بجز رايگان)بسته به ساير امكانات موردنظر و بودجه و تعرفه ارسال يكي از پنل هاي برنزي يا بالاتر را از لينك زير انتخاب كنيد:

مرسی ممنون چشم لطف کردید

- - - Updated - - -

سلام ممنون این رو حل تکردید ؟؟ خیلی به خدا گیرم

hannanstd.ir

دارم روش کار میکنم .... نشد که دیروز تموم بشه ...

هرچند گفته بودم از تاریخ شمسی استفاده نکنید ولی گوش ندادید ... بهرحال داره روش کار میشه ..

SAEED2010

تازه وارد
دارم روش کار میکنم .... نشد که دیروز تموم بشه ...هرچند گفته بودم از تاریخ شمسی استفاده نکنید ولی گوش ندادید ... بهرحال داره روش کار میشه ..
مرسی ممنون به خدا نمیشد چون که باید تاریخ تولد میزدن

amirrahimi69

کاربر عضو
مرسی ممنون به خدا نمیشد چون که باید تاریخ تولد میزدن
شما می تونین تا رفع شدن مشکل توسط جناب ابراهیمی از فیلد عددی استفاده کنید و برای فیلد روز از بازه 1 تا 31 و برای فیلد ماه بازه 1 تا 12 و برای فیلد سال هم بازه تعیین نکنید که کاربر خودش دستی تایپ کنه . و با استفاده از استایل های آماده ای که توسط خود اقای ابراهیمی در دسترس قرار گرفته می تونین هر سه فیلد رو در یک خط و کنار هم قرار دهید .

SAEED2010

تازه وارد
شما می تونین تا رفع شدن مشکل توسط جناب ابراهیمی از فیلد عددی استفاده کنید و برای فیلد روز از بازه 1 تا 31 و برای فیلد ماه بازه 1 تا 12 و برای فیلد سال هم بازه تعیین نکنید که کاربر خودش دستی تایپ کنه . و با استفاده از استایل های آماده ای که توسط خود اقای ابراهیمی در دسترس قرار گرفته می تونین هر سه فیلد رو در یک خط و کنار هم قرار دهید .
ممنون دوست عزیز از کمکتون میشه راهنمایی فرمایید استایل هارو از کجا پیدا کنم؟

amirrahimi69

کاربر عضو
ممنون دوست عزیز از کمکتون میشه راهنمایی فرمایید استایل هارو از کجا پیدا کنم؟
لینک زیر رو به طور کامل مظالعه بفرمایید . لینک دانلود افزونه کلاس های آماده css هم در همون صفحه وجود داره .

فیلد روز رو راست چین ، فیلد ماه رو وسط چین و فیلد سال رو چپ چین بفرمایید .

حتی می توانید از لیست بازشو برای ماه ها استفاده کنید و ماه ها را به طور دستی وارد نمایید . یعنی کاربر با انتخاب اون عنوان ماه رو انتخاب کنه ، فروردین ، اردیبهشت و...

- - - Updated - - -

جناب ابراهیمی عزیز

لطفا در آپدیت جدید این رو هم مد نظر قرار بدید که در قسمت فیلد لیست بازشو ، یک گزینه به نام " افزودن انتخاب از پیش تعیین شده " وجود داره که توی اون گزینه" ماه های سال" نیز موجود است ، اما ماه های اون میلادی است ، لطفا یا همون رو اصلاح کنید و یا مانند استان های ایران گزینه ماه های شمسی رو هم اضافه بفرمایید .

ممنون از شما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SAEED2010

تازه وارد
لینک زیر رو به طور کامل مظالعه بفرمایید . لینک دانلود افزونه کلاس های آماده css هم در همون صفحه وجود داره .فیلد روز رو راست چین ، فیلد ماه رو وسط چین و فیلد سال رو چپ چین بفرمایید .

حتی می توانید از لیست بازشو برای ماه ها استفاده کنید و ماه ها را به طور دستی وارد نمایید . یعنی کاربر با انتخاب اون عنوان ماه رو انتخاب کنه ، فروردین ، اردیبهشت و...

- - - Updated - - -

جناب ابراهیمی عزیز

لطفا در آپدیت جدید این رو هم مد نظر قرار بدید که در قسمت فیلد لیست بازشو ، یک گزینه به نام " افزودن انتخاب از پیش تعیین شده " وجود داره که توی اون گزینه" ماه های سال" نیز موجود است ، اما ماه های اون میلادی است ، لطفا یا همون رو اصلاح کنید و یا مانند استان های ایران گزینه ماه های شمسی رو هم اضافه بفرمایید .

ممنون از شما
اینو نصب دارم ولی چه جوری 3 تارو یه جا بزارم بغل هم؟

hannanstd.ir

@

@

مشکل اینکه به تاریخ گیر میداد رفع شده . الان خیلی دقیق تاریخ درست رو از تاریخ نادرست تشخیص میده و حتی سال کبیسه رو تشخیص میده .. یعنی اگه سال کبیسه باشه طرف میتونه 30 اسفند رو هم وارد کنه وگرنه تا 29 مجازه ..

فارسی ساز رو به نسخه 1.2 آپدیت کنید ...

دوستان اگر هسته gravity forms ، آپدیت بالاتر از 1.8.22 منتشر کرد . به هییییییییچ وجهههههههههههههه اپدیت نکنید تا خبرتون کنم ........

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SAEED2010

تازه وارد
@ @

مشکل اینکه به تاریخ گیر میداد رفع شده . الان خیلی دقیق تاریخ درست رو از تاریخ نادرست تشخیص میده و حتی سال کبیسه رو تشخیص میده .. یعنی اگه سال کبیسه باشه طرف میتونه 30 اسفند رو هم وارد کنه وگرنه تا 29 مجازه ..

فارسی ساز رو به نسخه 1.2 آپدیت کنید ...

دوستان اگر هسته gravity forms ، آپدیت بالاتر از 1.8.22 منتشر کرد . به هییییییییچ وجهههههههههههههه اپدیت نکنید تا خبرتون کنم ........

چشم اپدیت نمیکنیم

الان این که فرمودین تاریخ حل شده من چه جوری روی فرمم اعمال کنم؟ چون شما که اپدیت ندادین؟

amirrahimi69

کاربر عضو
چشم اپدیت نمیکنیمالان این که فرمودین تاریخ حل شده من چه جوری روی فرمم اعمال کنم؟ چون شما که اپدیت ندادین؟
آپدیت دادن جناب ابراهیمی

افزونه فارسی ساز رو آپدیت کنید .

منظور جناب ابراهیمی این بود هسته اصلی رو آپدیت نکنید .

در پنل ورد پرس به قسمت بروزرسانی ها برید و مشاهده خواهید کرد که آپدیت جدید فارسی ساز 5 ساعت پیش ارائه شده .

از همونجا به صورت خودکار آپدیت کنید .

من آپدیت کردم و تست کردم ، مشکل تاریخ حل شده .

ممنون از جناب ابراهیمی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

دوستان !

فارسی ساز رو به نسخه 1.3.1 بروز رسانی کنید !

تغییرات انجام شده :

1 - اضافه شدن ماه های شمسی به قسمت "افزودن گروهی/ انتخاب ها پیش تعیین شده" به پیشنهاد کاربر @

2 - رفع مشکل اجرا شدن datepicker (انتخابگر تاریخ) شمسی در برخی قسمت های مدیریت وردپرس مانند قسمت انتخاب بازه برای کد تخفیف و ....

3 - رفع مشکل اجرا شدن datepicker (انتخابگر تاریخ) شمسی در قسمت Frond-End سایت بعد از نمایش پیغام خطا و ....

4 - رفع مشکل تشخیص تاریخ شمسی وارد شده صحیح از ناصحیح و افزایش دقت تشخیص ...

2 و 3 و 4 ===>> رفع مشکل تاریخ شمسی

5 - اضافه شدن فایل زبان یک افزونه جانبی موجود در مخزن که به زودی افزونه بهمراه آموزش استفاده در سایت معرفی خواهد شد ...

6 - پاکسازی و بازنویسی برخی کدهای افزونه ...

توجه : همواره بسته فارسی ساز را به آخرین نسخه بروز رسانی نمایید ولی تا اطلاع ثانوی هسته GravityForms را به نسخه بالاتر از 1.8.22 آپدیت نکنید ...

- - - Updated - - -

از دوستان تقاضا داریم موارد ذکر شده رو بررسی و تست نمایند و نتیجه را اعلام کنند ..

با تشکر ...

saeedpersian

کاربر عضو
2 - رفع مشکل اجرا شدن datepicker (انتخابگر تاریخ) شمسی در برخی قسمت های مدیریت وردپرس مانند قسمت انتخاب بازه برای کد تخفیف و ....

با تشکر ...
مورد شماره2 برای من حل شد. ممنون.

سایر موارد رو تست نکردم

SAEED2010

تازه وارد
سلام الان که من اپدیت کردم تمام تاریخ تولد هام سالش فقط به میلادی میاد شمسی نمیاد چی کارکنم؟

hannanstd.ir

سلام الان که من اپدیت کردم تمام تاریخ تولد هام سالش فقط به میلادی میاد شمسی نمیاد چی کارکنم؟
گرفتم چی شد ...

شما نوع تاریخ رو گذاشتی روی "لیست بازشو" .. درسته ؟

دوباره آپدیت کردم ....

- - - Updated - - -

نسخه 1.3.2 رو اپدیت کنید ... ولی تازه منتشر کردم تا داخل مدیریت وردپرس پیغامش بیاد شاید طول بکشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

SAEED2010

تازه وارد
گرفتم چی شد ...شما نوع تاریخ رو گذاشتی روی "لیست بازشو" .. درسته ؟

دوباره آپدیت کردم ....

- - - Updated - - -

نسخه 1.3.2 رو اپدیت کنید ... ولی تازه منتشر کردم تا داخل مدیریت وردپرس پیغامش بیاد شاید طول بکشه
بله لیست بازشو بود مرسی

یه چیزی الان گذاشتم انتخاب تقویم بدون ایکون از سال 1399 میاد نمیتونیم خودمون برای این بازه تعریف کنیم؟

بالا