ایجاد چنین زمینه هایی در وردپرس ؟؟؟

jafar1374

کاربر عضو
یه علامت "> رو زیادی گذاشتی . بگرد پاکش کن. اگه نتونستی کد رو بزار همینجا تا درستش کنیمموفق باشید :53:
نه کد رو با دریم ویورو تولید کردم اشتباه نیست

Mesmaili

کاربر عضو
پی سی دانلود سیستمش موبل تایپ هست و من با اون کار نکردم.

اما اگر میخواید چند باکس قرار بدید تو یه پست ، یک راه رو بلدم !

شما باید توی single.php ، مثلا 3تا باکس قرار بدید ، ابتدای هرکدوم شرط بذارید...

مثلا یکی از متاهای باکس دومی " hajm2 " هست ، شما باید شرط رو با hajm2 شروع کنید ! یعنی اگر مقدار hajm2 داخل پست بود ، باکس دومی به نمایش در بیاد و به همین ترتیب

HamedR

کاربر عضو
دستت درد نکنه ولی این همونیه که قبلا بود منتها با یه مدل کد دیگه :D آقا ما مثلا ده تا از این نوع کد زدیم خب !

esm8 - esm7 - esm6 -esm5 -esm4 -esm3 -esm2 - esm1 تا ده

فوقش بتونبم اسم ده تا نرم افزار رو قرار بدیم دیگه

من منظورم اینه که با این کد من داده بودم یا کد خودتون یا یه چیزی شبیه این مثلا با قرار دادن شرطی چیزی بتونیم هر چی خواستشم توی نام زمینه دلخواه بزنیم.

فکر کنید ما به هر دلیلی مجبور باشیم ده ها اسم مختلف تو زمینه های دلخواه وارد کنیم ! منطقی نیست برای هر اسمی یه کد بنویسیم چون کلی اسم میشه ؟

این کاری که من می گم شدنی هست ؟
ببینید من وقتی دارم چنین زمینه های دلخواهی میسازم این کار رو میکنم :

اول میام یه زمینه دلخواه میسازم مثلا به اسم DL بعدش میام مقدارش رو اینطوری واردمیکنم مثلا:

کد:
<a href="#">پارت یک</a>
<a href="1">پارت دو</a>
فوقش دوتا زمینه دلخواه بسازین واسه دانلود (یکی واسه 32بیت / یکی هم 64بیت)

حالا شما واسه کرک هم همین کار رو میتونین انجام بدین . (فقط به جای پارت بنویسین کرک فلان برنامه)

jafar1374

کاربر عضو
پی سی دانلود سیستمش موبل تایپ هست و من با اون کار نکردم.اما اگر میخواید چند باکس قرار بدید تو یه پست ، یک راه رو بلدم !

شما باید توی single.php ، مثلا 3تا باکس قرار بدید ، ابتدای هرکدوم شرط بذارید...

مثلا یکی از متاهای باکس دومی " hajm2 " هست ، شما باید شرط رو با hajm2 شروع کنید ! یعنی اگر مقدار hajm2 داخل پست بود ، باکس دومی به نمایش در بیاد و به همین ترتیب
محمد جان چند باکسه بودن رو درست کردم از اون لحاظ مشکلی ندارم ، فقط اون فرمی رو نتونستم اجرا کنم !

jafar1374

کاربر عضو
ببینید من وقتی دارم چنین زمینه های دلخواهی میسازم این کار رو میکنم :اول میام یه زمینه دلخواه میسازم مثلا به اسم DL بعدش میام مقدارش رو اینطوری واردمیکنم مثلا:

کد:
<a href="#">پارت یک</a>
<a href="1">پارت دو</a>
فوقش دوتا زمینه دلخواه بسازین واسه دانلود (یکی واسه 32بیت / یکی هم 64بیت)

حالا شما واسه کرک هم همین کار رو میتونین انجام بدین . (فقط به جای پارت بنویسین کرک فلان برنامه)
راست می گی البته اینم فکر خوبیه

ولی می دونی چیکار کردم ! تو همون باکس دانلود - نسخه - نسخه سیستمی و غیره رو هم قرار دادم

jafar1374

کاربر عضو
دوستان از همه شما ممنونم بایت وقتی که گذاشتید

تا حدودی کارم راه افتاد

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یک چیز جالب پیدا کردم

پیشرفته کردن زمینه دلخواه.

اگه همون چیزی که من فکر میکنم باشه. شما میتونی یک زمینه دلخواه بدی . و برای اون زمینه یک ادیتور بزاری

اینطوری میتونی توی همون ادیتور بی نهایت لینک و توضیح بزاری...

بررسی کن نتیجه رو بگو

بالا