jafar1374
کاربر عضو
نه کد رو با دریم ویورو تولید کردم اشتباه نیستیه علامت "> رو زیادی گذاشتی . بگرد پاکش کن. اگه نتونستی کد رو بزار همینجا تا درستش کنیمموفق باشید :53:
نه کد رو با دریم ویورو تولید کردم اشتباه نیستیه علامت "> رو زیادی گذاشتی . بگرد پاکش کن. اگه نتونستی کد رو بزار همینجا تا درستش کنیمموفق باشید :53:
ببینید من وقتی دارم چنین زمینه های دلخواهی میسازم این کار رو میکنم :دستت درد نکنه ولی این همونیه که قبلا بود منتها با یه مدل کد دیگهآقا ما مثلا ده تا از این نوع کد زدیم خب !
esm8 - esm7 - esm6 -esm5 -esm4 -esm3 -esm2 - esm1 تا ده
فوقش بتونبم اسم ده تا نرم افزار رو قرار بدیم دیگه
من منظورم اینه که با این کد من داده بودم یا کد خودتون یا یه چیزی شبیه این مثلا با قرار دادن شرطی چیزی بتونیم هر چی خواستشم توی نام زمینه دلخواه بزنیم.
فکر کنید ما به هر دلیلی مجبور باشیم ده ها اسم مختلف تو زمینه های دلخواه وارد کنیم ! منطقی نیست برای هر اسمی یه کد بنویسیم چون کلی اسم میشه ؟
این کاری که من می گم شدنی هست ؟
<a href="#">پارت یک</a>
<a href="1">پارت دو</a>
محمد جان چند باکسه بودن رو درست کردم از اون لحاظ مشکلی ندارم ، فقط اون فرمی رو نتونستم اجرا کنم !پی سی دانلود سیستمش موبل تایپ هست و من با اون کار نکردم.اما اگر میخواید چند باکس قرار بدید تو یه پست ، یک راه رو بلدم !
شما باید توی single.php ، مثلا 3تا باکس قرار بدید ، ابتدای هرکدوم شرط بذارید...
مثلا یکی از متاهای باکس دومی " hajm2 " هست ، شما باید شرط رو با hajm2 شروع کنید ! یعنی اگر مقدار hajm2 داخل پست بود ، باکس دومی به نمایش در بیاد و به همین ترتیب
راست می گی البته اینم فکر خوبیهببینید من وقتی دارم چنین زمینه های دلخواهی میسازم این کار رو میکنم :اول میام یه زمینه دلخواه میسازم مثلا به اسم DL بعدش میام مقدارش رو اینطوری واردمیکنم مثلا:
فوقش دوتا زمینه دلخواه بسازین واسه دانلود (یکی واسه 32بیت / یکی هم 64بیت)کد:<a href="#">پارت یک</a> <a href="1">پارت دو</a>
حالا شما واسه کرک هم همین کار رو میتونین انجام بدین . (فقط به جای پارت بنویسین کرک فلان برنامه)