برنامه نويسي براي وردپرس

mehran00

تازه وارد
ميخواستم يه پلاگين يا يه اسکريپتي براي وردپرس نوشته بشه که :

بتونه فيلم هايي که سايت گانول پست ميده رو داخل سايت پست بده نحوشم به اين گونه که اطلاعات فيلم (به همراه پوستر) رو از imdb بگيره (لینک imdb داخل هر پست گانول هست) و داخل پست بزاره (به صورت تابع باشه که بشه مثل تاريخ : 2010 ) بعدش فيلم رو از سايت هاي اشتراک گذاري فايل که خود گانول ميزاره رو دانلود کنه اینجاش یکم سخته چون لینکا داخل سایت adfly ادد شده و لینک اونه و آخر اسم فايل آدرس سايت ادد کنه و روي هاست دانلود خودمون + آپلودباز و هیپ فایل آپلود کنه و لينک دانلود رو داخل پست ادد کنه (يوزر و پسورد سايت هايي ماننده mul.ir هست براي راحتي دانلود چون همون لحظه لینک مستفیم میده اگه سر بزنید به این سایت میفهمید ) راستی نمیخوام زیاد به سرور فشار بیاره و یکم بهینه باشه فقط ببینید پلاگین با اسکریپتش مهم نیست فقط میخوام پستو داخل وردپرس داده بشه

خوب دوستان عزیز هرکی میتونه اینکارو برامون انجام بده خوشحال میشم اعلام کنه و با هم همکاری داشته باشیم؟؟؟

IAMIR

کاربر عضو
این کاری شما می خوای اند هوش مصنوعی دادا امکان پذیر و خیلی وقت گیر بستگی به هزینه ای که می خوای بکنی داره .؟

تو چه رنج می تونی هزینه کنی ؟

برای انتقال پست ها و نمایش پست در سایت خودت طبق بررسی که کردم گانول برپایه وردپرسه و rss هم داره ولی انتقال لینکه ها هم امنکان پذیر و لی زمان بر .

برای انتقال مطالب می تونی از پلاگین زیر استفاده کنی .

mehran00

تازه وارد
این کاری شما می خوای اند هوش مصنوعی دادا امکان پذیر و خیلی وقت گیر بستگی به هزینه ای که می خوای بکنی داره .؟تو چه رنج می تونی هزینه کنی ؟

برای انتقال پست ها و نمایش پست در سایت خودت طبق بررسی که کردم گانول برپایه وردپرسه و rss هم داره ولی انتقال لینکه ها هم امنکان پذیر و لی زمان بر .

برای انتقال مطالب می تونی از پلاگین زیر استفاده کنی .

عزیز منظورم اینه که فایل ها به هاست دی ال و اینا بیاد ، من الان برنامه نویس با قیمت 200 هزارتومان اکی کنه میخوام ببینم منم میخوام بدونم قیمت کمترم کسی هست ؟

IAMIR

کاربر عضو
عزیز منظورم اینه که فایل ها به هاست دی ال و اینا بیاد ، من الان برنامه نویس با قیمت 200 هزارتومان اکی کنه میخوام ببینم منم میخوام بدونم قیمت کمترم کسی هست ؟
یعنی می خوای پست ها را با افزونه بالا بگیری بعد لینک های دانلود پست ها هم به سایتت اضافه بشه . هدفت اینه .

لطفا پیغام خصوصی بده .

فایل ها به هاستت انتقال پیدا کنه .

HamedR

کاربر عضو
سایت گانول فیل*تره ، من بعید میدونم کسی بتونه این کار رو بکنه. (تازه اگه بشه اطلاعات رو هم دریافت کرد، نمیشه لینک دانلود رو منتقل کرد. چون لینک ها مستقیم نیستن ، مگه اینکه از لیچر استفاده بشه)

حالا بازم دقیق نمیدونم . ولی همین پلاگین های رایگانی هستن که اطلاعات رو از سایت imdb دریافت میکنن.

IAMIR

کاربر عضو
نه الان بررسی کردم میشه ولی زمان بره اگر می گه 200 هزار تومان شک نکن . پروژه را بهش بده هر کس دیگه ای باشه 500 تا یک میلون کمتر نمی گیره .(تازه این حداقل حد اقلشه )

یارو بشینه اتوماسیون ادری تحت وب بنویسه کمتر از خواسته شما زمان می بره .

اول گره کار

دومین گره کار اینه که از چند تا آپلود سنتر استفاده می کنه آیا همیشه لینکاش در رپید شر یا یک هاست ثابت آپ میشه نه یا اینکه هر روز لینک ها را یک جا آپ می کنه .

آیا هزینه اکانت های دانلود سایت های اشتراک گذاری را پرداخت می کنی یا می خوای free انتقال پیدا کنه . اینا همش سواله ؟

اگر هزینه اکانت بدی قضیه فرق می کنه .

ولی خودمونیم یک چیزی پروندی .

او یارو چقدر دیگه منصف کار را با 200 تومان انجام میده .

خواستی pm بده ولی توی این دوره زمونه با 200 هزار تومان یک شلوار نمیدن چه برسه همچین اسکرپتی :43:

این جوری باید برات یک مد اختصاصی رپید لچ بنویسن بعد بیان پلاگین کنند .و...

الان یک قالب ساده را با این قیمت طراحی نمی کنند .

آدم داری به ما هم معرفی کن صرفه نداره بشینیم کد نویسی کنیم با 200 تومان بهترین اسکریپت ها را به ما تحویل میده .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
need4dowجان، آخه کی گفته این هوش مصنوعیه؟

چندین ماه پیش یکی از وبسایت هایی که SubTitle میداد همینکارو کرده بود (اتصال به API مربوط به IMDB)

من فقط ساختارشو میتونم برات توضیح بدم، پیاده سازی با خودت:

1- اول یه کلید API از IMDB پیدا کن. (هوش مصنوعی نیست!)

2- اگر لینکـ ها داخل گانول، از پیش نامگذاری شده باشن (یعنی مثلا فیلم بتمن، اسمش Batman-DarkNightRaises.Mov باشه) در این صورت میتونی طبق یکسری الگریتم و قاعده بدست بیاری اسم فایل رو. (XML گانول رو بخونی، و لینک های بین تگ ها رو پردازش کنی)

3- با استفاده از کلید API مربوط به IMDB, پارامترها رو توسط خود بانک اطلاعاتی پر کن (مثلا بگی پارامتر fname=mysql_result که نتیجه بدست اومده یک سری دستورات MySql رو توی پارامتر بزاره.

4- اما برای ذخیره فایل! شما باید لینک فایل رو هرطور شده! به دست بیاری و اون رو توی یکی از توابع FTP قرار بدی که اتوماتیک دانلود و بروی هاستت ذخیره کنه، احتملا احتملا اینجا به احتیاج خواهی داشت.

90 درصد کار با API انجام میشه.

نمیدونم منظور رو کامل رسوندم یا نه.

کمتر کسی پیدا میشه اینکارو انجام بده.

یه زمانی یه فردی رو میشناخستم که توی زدن پرتال سینما و اینا بود،

IAMIR

کاربر عضو
شما لینک های گانول بررسی کردی ؟

imdb که api داره . ولش کن . تازه پلاگین وردپرسشم موجوده .

من خودم همین کارو برای ویدیو کردم ولی لینک های من مستقیم بود الانم جواب گرفتم .

از سایت اشتزاک گذاری ویذیو به سایت خودم انتقال می دادم و بعد با پخش کننده پخشش می کردم تازه به mp4 کانورت می کردمش .

لینک های غیر مستقیم چی کار می کنی . با چند تا واسطه تازه به لینک می رسی . (سیستم های واسطه تبلیغات ) اونم غیر مستقیم تازه لینک اکانت فری .

حالا کپچا داشت چی کار کنیم . ؟

هر روز ممکنه بخواد تو یک آپلود سنتر آپ کنه . ؟

راپید لیچ را ویرایش می کنیم . درست .

حالا یکی باید پلاگینش کنه . با وردپرس همسانش کنه .

در ضمن به نظر شما لینک های گانول مستقیمه که با ftp منتقل کنیم .

دوست دارم آمار بگیری چقدر میگرن واسه راپید لیچ مد اختصاصی بنویسن .

تازه RSSPOSTER هم باید به صورت اختصاصی ویرایش بشه .

یعنی هم زمان رپید لیچ و وردپرس RSSPOSTER را باید به هم مرتبط کرد .

اونجوری هم که شما می گی ساده نیست .

قبول دارم یک مقدار بزرگش کردم . ولی به این سادگی هم نیست . مهندس .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
بهتره زیاد دنبال قیمت پایین نری، هرچی بیاد پایین تر یه جورایی طرف کمتر دل به کار میده، راضی هست اما اون کیفیتی که میخوای رو زیاد از آب در نمیاره، راستش من به این سایتایی که گفتی کمتر سر میزنم، یه راه حل جامع گفتم. افرادی هستن که به طور حرفه ای روی اینچیزا کار میکنن نمونش همون آقا آرش که گفتم + مهندس need4down که با هوش مصنوعی سر و کار داره.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehran00

تازه وارد
نه الان بررسی کردم میشه ولی زمان بره اگر می گه 200 هزار تومان شک نکن . پروژه را بهش بده هر کس دیگه ای باشه 500 تا یک میلون کمتر نمی گیره .(تازه این حداقل حد اقلشه )یارو بشینه اتوماسیون ادری تحت وب بنویسه کمتر از خواسته شما زمان می بره .

اول گره کار

دومین گره کار اینه که از چند تا آپلود سنتر استفاده می کنه آیا همیشه لینکاش در رپید شر یا یک هاست ثابت آپ میشه نه یا اینکه هر روز لینک ها را یک جا آپ می کنه .

آیا هزینه اکانت های دانلود سایت های اشتراک گذاری را پرداخت می کنی یا می خوای free انتقال پیدا کنه . اینا همش سواله ؟

اگر هزینه اکانت بدی قضیه فرق می کنه .

ولی خودمونیم یک چیزی پروندی .

او یارو چقدر دیگه منصف کار را با 200 تومان انجام میده .

خواستی pm بده ولی توی این دوره زمونه با 200 هزار تومان یک شلوار نمیدن چه برسه همچین اسکرپتی :43:

این جوری باید برات یک مد اختصاصی رپید لچ بنویسن بعد بیان پلاگین کنند .و...

الان یک قالب ساده را با این قیمت طراحی نمی کنند .

آدم داری به ما هم معرفی کن صرفه نداره بشینیم کد نویسی کنیم با 200 تومان بهترین اسکریپت ها را به ما تحویل میده .
دوست عزیز مگه من سرم درد بکنه دروغ بگم یا بپرونم ؟؟؟ (عکس ببین ) بعدش شما به جز اسپم کاری نمیکنی ، من تو پست گفتم درخواست های بدید نه نظر ، اکی ؟؟؟

You must be registered for see images attach

mehran00

تازه وارد
شما لینک های گانول بررسی کردی ؟imdb که api داره . ولش کن . تازه پلاگین وردپرسشم موجوده .

من خودم همین کارو برای ویدیو کردم ولی لینک های من مستقیم بود الانم جواب گرفتم .

از سایت اشتزاک گذاری ویذیو به سایت خودم انتقال می دادم و بعد با پخش کننده پخشش می کردم تازه به mp4 کانورت می کردمش .

لینک های غیر مستقیم چی کار می کنی . با چند تا واسطه تازه به لینک می رسی . (سیستم های واسطه تبلیغات ) اونم غیر مستقیم تازه لینک اکانت فری .

حالا کپچا داشت چی کار کنیم . ؟

هر روز ممکنه بخواد تو یک آپلود سنتر آپ کنه . ؟

راپید لیچ را ویرایش می کنیم . درست .

حالا یکی باید پلاگینش کنه . با وردپرس همسانش کنه .

در ضمن به نظر شما لینک های گانول مستقیمه که با ftp منتقل کنیم .

دوست دارم آمار بگیری چقدر میگرن واسه راپید لیچ مد اختصاصی بنویسن .

تازه RSSPOSTER هم باید به صورت اختصاصی ویرایش بشه .

یعنی هم زمان رپید لیچ و وردپرس RSSPOSTER را باید به هم مرتبط کرد .

اونجوری هم که شما می گی ساده نیست .

قبول دارم یک مقدار بزرگش کردم . ولی به این سادگی هم نیست . مهندس .
دوست عزیز درمورد لینک سایت اشتراک گذاری لینک پرمیوم آپلودد داریم همچنین سایت mul.ir لینک مستقیم میده که میشه دانلود کرد رو سرور دانلود ، شما خیلی پیچیدش میکنی

IAMIR

کاربر عضو
بهتره زیاد دنبال قیمت پایین نری، هرچی بیاد پایین تر یه جورایی طرف کمتر دل به کار میده، راضی هست اما اون کیفیتی که میخوای رو زیاد از آب در نمیاره، راستش من به این سایتایی که گفتی کمتر سر میزنم، یه راه حل جامع گفتم. افرادی هستن که به طور حرفه ای روی اینچیزا کار میکنن نمونش همون آقا آرش که گفتم + مهندس need4down که با هوش مصنوعی سر و کار داره.
این گونه صحبت نشده بود .

محتوای پست بالا کاملا تغییر کرد .

به دلیل ویراش پست قبلی توسط iREZA عزیز من هم این پست را ویرایش کردم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iReza

کاربر عضو
عزیزم دعوا که نداریم جوش میاری نارحت میشی . خوب نیست آدما اینقدر سریع دلگیر بشه .بالاخره چند تا واحد هوش مصنوعی تو کارشناسی گذراندیم داداش اینقدر هم بی سواد نیستم دیگه .

منظور از هوشو که گفتم داشتم سختی کار متذکر می شدم . نه اونی که شما برداشت کردی . حالا گیر داده به هوش مصنوعی .

اصلا من بی سوادم .

من فقط می خواستم موانع کار را توضیح بدم نه بیشتر .

ببخشید . عذر خواهی می کنم اگر کمتر از سوادم حرف زدم . خوبه ؟
:77:

مهران جان شما هم فکنم بهتر بری سراغ همین پلاگین های رایگان ورپرس و یخورده ویرایششون بکنی.

ببین در کل هزینه برداره.... ، اگر بخوای خیلی خوب از آب در بیاد.

mehran00

تازه وارد
:77: ________________________

مهران جان شما هم فکنم بهتر بری سراغ همین پلاگین های رایگان ورپرس و یخورده ویرایششون بکنی.

ببین در کل هزینه برداره.... ، اگر بخوای خیلی خوب از آب در بیاد.
imdb با پلاگین میشه اکی کرد اما دانلود و آپلود اینا که نیاز به برنامه نویسی داره ، حالا به احتمال زیاد میدم همون 200 تومن بنویسه

HamedR

کاربر عضو
دوست عزیز درمورد لینک سایت اشتراک گذاری لینک پرمیوم آپلودد داریم همچنین سایت mul.ir لینک مستقیم میده که میشه دانلود کرد رو سرور دانلود ، شما خیلی پیچیدش میکنی
این سایت mul که میگی، هرکاربر باید اکانت داشته باشه. وگرنه اجازه دانلود رو نمیده.. تازه اگه بخوای با مول منتقل کنی خیلی واست هزینه بر میداره. بهتره از سرویس هایی استفاده کنی که اکانت های ماهانه ی نامحدود در اختیارت میزارن.

ولی من بازم میگم سایت گانول فیل*تره ، بعید میدونم اطلاعات رو بشه ازش کشید بیرون. درضمن لینکها الگوریتم ثابتی ندارن. (فقط نهایتا عنوان و صفحه ای که توش لینکهای دانلود قرار داره شبیه هستن )

mehran00

تازه وارد
این سایت mul که میگی، هرکاربر باید اکانت داشته باشه. وگرنه اجازه دانلود رو نمیده.. تازه اگه بخوای با مول منتقل کنی خیلی واست هزینه بر میداره. بهتره از سرویس هایی استفاده کنی که اکانت های ماهانه ی نامحدود در اختیارت میزارن.ولی من بازم میگم سایت گانول فیل*تره ، بعید میدونم اطلاعات رو بشه ازش کشید بیرون. درضمن لینکها الگوریتم ثابتی ندارن. (فقط نهایتا عنوان و صفحه ای که توش لینکهای دانلود قرار داره شبیه هستن )
عزیز ب یوزر و پسورد تعریف میشه برای mul.ir

عزیز اسکریپت از ای پی سرور که مال آلمان میره داخل سایت (ایران نیست که ) ، درمورد الگوریتم گانول خیلی وقته اینطوره فقط جای آپلوشون بعضی وقتا عوض میشه که تا الان بیشترشون ثابت بودم اما بازم ممنون از نظرت

IAMIR

کاربر عضو
از لحاظ انتقال مطلب و IMDB مشکلی نیست حامد جان مشکل اصلی انتقال فایله .

خیلی دوست دارم ببینم چجوری با این هزینه می خواد پروژه را تحویل بده .

عزیز منتظر خبر های خوش از سمت شما هستم .

1151d1358802203-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-ganol.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

HamedR

کاربر عضو
از لحاظ انتقال مطلب و IMDB مشکلی نیست حامد جان مشکل اصلی انتقال فایله .خیلی دوست دارم ببینم چجوری با این هزینه می خواد پروژه را تحویل بده .

عزیز منتظر خبر های خوش از سمت شما هستم .

1151d1358802203-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%D9%8A%D8%B3%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-ganol.jpg

دادش (need4down) من که نگفتم مشکل از imdb هست. من خودم چند مدل پلاگینش رو دارم. مشکلی که گفتم ماله گانول هست.

راستی آقا مهران من منظورم این بود که شما اگه بخواین همه ی فایل ها رو با mul منتقل کنین ورشکست میشین . بهتره از سایت هایی که اکانت ماهانه نامحدود میدن استفاده کنین.

درضمن اینی که گفتم سایت گانول فیل*تره واسه این گفتم که need4down پلاگین rssposter رو پیشنهاد کرد.(فکر نکنم از سایت فیل*تر شده بشه rss گرفت)

IAMIR

کاربر عضو
دادش (need4down) من که نگفتم مشکل از imdb هست. من خودم چند مدل پلاگینش رو دارم. مشکلی که گفتم ماله گانول هست.راستی آقا مهران من منظورم این بود که شما اگه بخواین همه ی فایل ها رو با mul منتقل کنین ورشکست میشین . بهتره از سایت هایی که اکانت ماهانه نامحدود میدن استفاده کنین.

درضمن اینی که گفتم سایت گانول فیل*تره واسه این گفتم که need4down پلاگین rssposter رو پیشنهاد کرد.(فکر نکنم از سایت فیل*تر شده بشه rss گرفت)
تصویر بالا را از گانول rss گرفتم .

بالا