از روی کنجکاویاین سامانه اضافه نخواهد شد.
چرا ؟
از روی کنجکاویاین سامانه اضافه نخواهد شد.
سلام افزونه اپدیت شد .سلام من این افزونه را نصب کردم کلا مشکلات زیادی در سایت من داره تنظیمات ذخیره نمیشوند صفحه ثبت نام و ورود هم به هم ریخته است مثلا در فیلد شماره تلفن چیزی که تایپ میکنم قابل دیدن نیست بقیه فیلد هم مشکلاتی دارند
سلام اپدیت قرار گرفت . ذخیره شدن صفر هم انجام شد. موفق باشید.سلام انشاالله کی؟
اصلاحیه قرار گرفت .سلام. نسخه ای که روی سایت قرار دادید 7.0.2 هست و نه 7.2
استایل صفحه ورود هم بهم ریخته اس.
بررسی بفرمائید لطفا.
سلام نمایندگان ippanel حذف شده اند دوست گرامی. در این مورد سوالی نپرسید. با تشکرسلام مدیرپیامک چرا حذف کردید :|
متشکرم. فقط چند مورد هست که اگر اونا رو هم اصلاح کنید بهتر میشه.اصلاحیه قرار گرفت .
سلام اپدیت قرار گرفت . ذخیره شدن صفر هم انجام شد. موفق باشید.
مطمئنم ک با صفر ذخیره میکنه . مجددا فردا تست میکنم.سلام ممنونم از شما ولی متاسفانه باز هم شماره با صفر ذخیره نمیکنه تو قسمت کاربران وردپرس![]()
سلام
این افزونه ها رو خود ملی پیامک به مشتری هاش پیشنهاد میکنه آیا شما تایید میکنید؟
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.آیا این افزونه همون افزونه نصب شده به صورت پیشفرض در ووکامرس هست؟
دیجیتس آخرین نسخه ارائه شده توسط ملی پیامک
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
سلام .
من افزونه رو با پنل ملی پیامک فعال کردم .
افزونه کار میکنه و پیامک تایید موقع نام نویسی هم به درستی کار میکنه.
اما دوتا مشکل بزرگ داره :
1- وقتی فراموشی رمز رو میزنم و فرم رو با شماره موبایلی که ثبت نام کردم پر میکنم کد تایید نمیاد و میگه شماره اشتباهه ! درحالی که با همون شماره نام نویسی کرده بودم و وارد شده بودم.
2- در هنگاه ثبت نام کاربر جدید در برگه تسویه حساب (یعنی زیر فیلدهایی که آدرس و ... هست) وقتی موارد رو پر میکنم و رمز و ایمیل و شماره موبایل رو میدم و حتی کد تایید هم ارسال میشه و اون رو هم وارد می کنم پیام میده : "لطفا تمام اطلاعات مورد نیاز را پر کنید!"
نسخه ای که شما قرار دادید ، نسخه قدیمی و باگ دارد.
و توسط ملی پیامک ارائه نشده است. ( از خودتان معرفی نکنید )
....
ملی پیامک در صفحه زیر :
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.دانلود را به اخرین نسخه دیجیتس فارسی در سایت :
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.لینک نموده اند.