mahdavifar
تازه وارد
سلام
آیا فارسی سازی این قالب توسط خود پرشین اسکریپت انجام شده یا سایت دیگری؟ و اینکه آپدیت میشه؟
آیا فارسی سازی این قالب توسط خود پرشین اسکریپت انجام شده یا سایت دیگری؟ و اینکه آپدیت میشه؟
توسط ما ، بله اپدیت تا کنون انجام شده.سلام
توی لوکال محدودیت هست. فایل رو + xml آپدیت شد در پست مربوط به پرشین اسکریپت. لطفا مجدد دانلود کنیددرود . سمپل دیتا روی لوکال من نصب نمیشه .
اگه کسی لینک ایکس ام ال و ویجت ها رو داره محبت کنه ممنون میشم . تو پک ورژن جدید هم سمپل ها حذف شده.
با تشکر
شما برگه های فروشگاه رو حذف کردی گویاسلام من تمامی کارهای مربوط به نصب این قالب رو تمام کردم منتها یه مشکل دارم و اونهم اینه که وقتی رو اتمام خرید کلیک میکنم منو به /cart/ منتقل میکنه که چنین صفحه ای اصلا وجود نداره یکی راهنمایی کنه چکار کنم ؟؟؟
قابلیت wp debug رو فعال کنید... خطا رو بگذارید...با عرض درود برشما
من قالب رو نصب کردم و همراه اون پلاگین WC Vendor هم نصب کردن امام هنگامی از توی فروشگاه میخوام برم توی صفحه فروشنده باز میشه اما سفید هست همه چی
هیچی نیماره خوساتم بپرسم مشکل چی هست؟ ممنون
سلام ، دوستان یه راهنمایی بکنن چرا به جای :79: حرف s رو میزاره ، به جای پر کردن ستاره s میزاره در تمام قالب
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
ممنون مهندس ، دیدم اگه اون span رو بردارم کلا بهتره رفتم برداشتم و درست شددرود بر شما،
برای برطرف کردن مشکل نمایش ستاره ها مسیر زیر را دنبال کنید:
../wp-content/themes/nielsen/theme/style.css
فایل style.css را باز کنید و در خط 2767 دستور زیر را پیدا کنید:
.woocommerce-product-rating .star-rating span:before, .woocommerce-tabs #review_form p.stars a:before, .widget.woocommerce .star-rating span::before, .testimonial-rating .star-rating span:before, .yit_recent_reviews .star-rating span:before
به این دستور، کد زیر را اضافه کنید:
font-family: star;
در حالت کلی دستور شما به این شکل خواهد بود:
.woocommerce-product-rating .star-rating span:before, .woocommerce-tabs #review_form p.stars a:before, .widget.woocommerce .star-rating span:before, .testimonial-rating .star-rating span:before, .yit_recent_reviews .star-rating span:before {
content: "\53\53\53\53\53";
top: 0;
position: absolute;
left: 0;
}
مشکل برطرف می شود.
@Mohammad
دستور زیر سبب این مشکل شده است:
body, p, li, h1, h2, h3, h4, h5, li, ul, table, td, a, span {
font-family: Vazir !important;
}
span چون مهم شده و کلاس span مربوط به ستاره ها فونتی اختصاص داده نشده از این دستور پیروی می کند.
درود بر شما،
برای برطرف کردن مشکل نمایش ستاره ها مسیر زیر را دنبال کنید:
../wp-content/themes/nielsen/theme/style.css
فایل style.css را باز کنید و در خط 2767 دستور زیر را پیدا کنید:
.woocommerce-product-rating .star-rating span:before, .woocommerce-tabs #review_form p.stars a:before, .widget.woocommerce .star-rating span::before, .testimonial-rating .star-rating span:before, .yit_recent_reviews .star-rating span:before
به این دستور، کد زیر را اضافه کنید:
در حالت کلی دستور شما به این شکل خواهد بود:
.woocommerce-product-rating .star-rating span:before, .woocommerce-tabs #review_form p.stars a:before, .widget.woocommerce .star-rating span:before, .testimonial-rating .star-rating span:before, .yit_recent_reviews .star-rating span:before {
content: "\53\53\53\53\53";
top: 0;
position: absolute;
left: 0;
}
مشکل برطرف می شود.
@Mohammad
دستور زیر سبب این مشکل شده است:
body, p, li, h1, h2, h3, h4, h5, li, ul, table, td, a, span {
font-family: Vazir !important;
}
span چون مهم شده و کلاس span مربوط به ستاره ها فونتی اختصاص داده نشده از این دستور پیروی می کند.
این فونت star یه نوع فونت هست چه ربطی به ستاره داره؟
ووکامرس برای نمایش ستاره از این فونت استفاده می کند.این فونت star یه نوع فونت هست چه ربطی به ستاره داره؟