بعد از این که تغییر دادید، فایل رو ذخیره کنید و باید یه بار وب سرور رو ریستارت کنید (اگه از زمپ یا ومپ استفاده میکنید، باید آپاچی ریستارت بشه از کنسول).هر عددی بجای 30 گذاشتم باز هم همون ارور را داد
بعد از این که تغییر دادید، فایل رو ذخیره کنید و باید یه بار وب سرور رو ریستارت کنید (اگه از زمپ یا ومپ استفاده میکنید، باید آپاچی ریستارت بشه از کنسول).هر عددی بجای 30 گذاشتم باز هم همون ارور را داد
ممنون دوست عزیز اوکی شد.بعد از این که تغییر دادید، فایل رو ذخیره کنید و باید یه بار وب سرور رو ریستارت کنید (اگه از زمپ یا ومپ استفاده میکنید، باید آپاچی ریستارت بشه از کنسول).
اگه حرف منو قبول نمیکنین اینم تست روی یه هاست دیگمدمو کاملا با سرعت مناسب بالا میاد بدون افزونه کش...
اینم یکی دیگه از دوستان که دچار همین مشکلهسلام خدمت بزرگوارن عزیز،من قالب نیلسن را آپلود کردم ولی خیلی سنگینه حدود 20 الی 30 ثانیه طول می کشه تا سایت بیاد بالا اگر راه چاره ای هست لطفا راهنمایی کنید؟
ممنون
سلام و عرض ادبسلام من این قالبو استفاده کردم حدود 700 تا کالا هم گذاشتم و الان که سایت بالا اومده و یوزر بازدید داره بخاطر جیکوئری های مخصوصا بخش پرداخت و سفارش رم و سی پی یو به حدی بالا میره که سایت دان میشه
راهنمایی کنید لطفا
سلام و درودیه سوال
این ورتیکال منو که روی این قالب بر روی اسلاید شو هست رو میشه با چی بر روی قالبهای دیگه ساخت ؟؟؟؟؟؟
سلام و عرض ادبالبته ورژن من 1.2.3 هست و این نسخه 1.2.7 که گذاشتین و تست نکردم
ممکنه حل بشه ؟
سلام و عرض ادبamin52 گفت:سلام
اسلایدر عکس ها رو بهم ریخته نشون میده
کسی میدونه که چطور این مشکل حل میشه ؟؟
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
سلام و درودسلام خسته نباشید دوستان
من این پوسته رو نصب کردم متاسفانه وقتی فعالش میکنم صفحه "محصول" یا "افزودن محصول" نمایش داده نمیشه و صفحه ای سفید لود میشه
میشه لطفا راهنمایی کنید
سپاس گذارم از پاسختونببینید یک سری موراد ارتباطی با ماژول و پلاگین نداره منظورم این هست چیز اماده ای نیست و افزونه این رو برای شما نمیسازه یا حداقل بهتره بگم من تا الان ندیدم همچین چیزی رو افزونه بسازه تقریبا به دلیل شخصی سازی بالا افزونه این کار رو نمیکنه در مورد بحث short code هم ، شما وقتی کدی رو مینویسن میتونید براش یک فراخوان بر مبنای php و یا یک شورت کد تعریف کنید ....
البته ممکنه در پاسخ به سوالتون به خوبی متوجه منظورتون نشدم که دقیقا چه چیزی میخوایین اما در پاسخ به سوال پست قبلی ، ایجاد و راه اندازی همچین منوهایی با قابلیت شخصی سازی و ... منوط به کد نویسی دستی و اختصاصی هم هست ( نه صرفا با افزونه )
موفق باشید
پلاگین قدرتمند Visual Composer یه سری الحاقات داره که برخی آیتم ها رو بهش اضافه میکنه. مثل پلاگین Ultimate Addons for Visual Composerبعضی از قالبها مثل همین نیلسن یا مکس شاپ تو بخش ویژوال کامپوزرشون کمی بخشهای متفاوت با هم دارن