ترجمه کلمه ای در قالب به وسیله کد در فانکشن

moEin9811

تازه وارد
3/9/15
5
0
1
سلام
من قالب freehold رو راستچین و فارسی سازی کردم. فارسی سازی فایل زبان رو به وسیله poedit انجام دادم و البته بعضی از قسمت ها که بعد از ترجمه توسط poedit هنوز انگلیسی بود به صورت مستقیم از فایل های php مربوطه اقدام به ترجمه کلمه مورد نظر کردم.
تنها یک بخش از قالب انگلیسی هست که تمامی فایل ها رو برای ترجمه آن بررسی کردم ولی نه در فایل های زبان و نه در سایر فایل ها آن کلمات را پیدا نکردم. میخواستم بدونم کدی هست که بشه با قرار دادنش در فایل function قالب به صورت خودکار کلمه مورد نظر رو ترجمه کرد؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,317
261
83
31
PersianScript
1. از طریق جایگزین کننده عبارات در "بسته ووکامرس فارسی"

2. با notepad++ دنبالش بگردید.

گزینه یک پیشنهاد میشه.

 

.امیر

کاربر عضو
18/7/15
334
0
16
1. از طریق جایگزین کننده عبارات در "بسته ووکامرس فارسی"

2. با notepad++ دنبالش بگردید.

گزینه یک پیشنهاد میشه.
محمد جان من بعضی وقتا با نوت  پلاس هم دنبال ی کلمه میگردم کلااااا پیدا نمیشه.جریانش چیه اینا؟

 

moEin9811

تازه وارد
3/9/15
5
0
1
1. از طریق جایگزین کننده عبارات در "بسته ووکامرس فارسی"

2. با notepad++ دنبالش بگردید.

گزینه یک پیشنهاد میشه.
بسته ووکامرس فارسی رو نصب و از طریق حلقه های ترجمه اقدام کردم. فقط کلماتی که در فایل زبان قالب هست ترجمه میشه

در مورد روش دوم هم مثل دوستمون که گفته 

با نوت  پلاس هم دنبال ی کلمه میگردم کلااااا پیدا نمیشه.
من هم همین مشکل رو دارم.

 

harbiline

Edris
10/10/13
717
0
16
Gilan
معمولا بعضی کلما با استفاده از تگ های <e_  تو سایت ها استفاده میشن و کلمه جایگذارین میشن

باید تو قالب هاتون دنبالش باشید

تو کل فایل هایی ک بنظرتون داخلش امکان داره باشه

 

MahdiY

راهبر انجمن
25/1/13
2,109
33
48
اینترنت!
سلام
من قالب freehold رو راستچین و فارسی سازی کردم. فارسی سازی فایل زبان رو به وسیله poedit انجام دادم و البته بعضی از قسمت ها که بعد از ترجمه توسط poedit هنوز انگلیسی بود به صورت مستقیم از فایل های php مربوطه اقدام به ترجمه کلمه مورد نظر کردم.
تنها یک بخش از قالب انگلیسی هست که تمامی فایل ها رو برای ترجمه آن بررسی کردم ولی نه در فایل های زبان و نه در سایر فایل ها آن کلمات را پیدا نکردم. میخواستم بدونم کدی هست که بشه با قرار دادنش در فایل function قالب به صورت خودکار کلمه مورد نظر رو ترجمه کرد؟
برای ترجمه موارد بصورت مستقیم توصیه می شود از توابع __ و _e استفاده کنید تا ترجمه بعد از بروزرسانی قالب از بین نرود

برای اون بخشی که انگلیسی باقی مونده تو همه فایل ها با هر پسوندی (js, php, html, ...) جستجو کنید. اون رشته ای که دنبالش هستید دقیقا چی هست؟ کاراکتر خاص داره؟

 

moEin9811

تازه وارد
3/9/15
5
0
1
معمولا بعضی کلما با استفاده از تگ های <e_  تو سایت ها استفاده میشن و کلمه جایگذارین میشن

باید تو قالب هاتون دنبالش باشید

تو کل فایل هایی ک بنظرتون داخلش امکان داره باشه

برای ترجمه موارد بصورت مستقیم توصیه می شود از توابع __ و _e استفاده کنید تا ترجمه بعد از بروزرسانی قالب از بین نرود

برای اون بخشی که انگلیسی باقی مونده تو همه فایل ها با هر پسوندی (js, php, html, ...) جستجو کنید. اون رشته ای که دنبالش هستید دقیقا چی هست؟ کاراکتر خاص داره؟
با تشکر از توضیحات شما مشکلم برطرف شد.
من قسمت مدیریت رو هم ترجمه کرده بودم و از اونجایی که قالب املاک هستش در قسمت تعیین نوع ملک ( فروشی ، اجاره ای و .... ) باید تمامی عبارات For Sale یا For Rent رو هم از فایل php مربوطه ترجمه میکردم که تنها یک قسمت ترجمه فارسی شده بود.

کد:
$this->select(	'status',
			'Property Status',
			array('For Rent' => 'For Rent', 'For Sale' => 'For Sale', 'Open House' => 'Open House', 'Call For Price' => 'Call For Price'),
			''
			);