سلامیه سوال داشتم ایا افزونه هست که کاربر بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود در اختیارش قرار بگیره؟ مثلا ایمیلش رو بده وقتی پرداخت کرد لینک دانلود با یه محدودیت 12 ساعته یا 24 ساعته براش ارسال شه و بعد از تموم شدن این زمان لینک خودکار از کار بیوفته؟
در حال حاظر این افزونه با پی لاین و بانک ملت به خوبی کار میکند و زرین پال مشکل دارد . شما میتوانید در عرض یه روز پی لاین بگیرید . من خودم امروز ساعت 11 گرفتم الان آماده شده . که 1.5 الی 2.5 درصد مالیات میگیره و چون زرین پالم 2.5 میگیره من خودم پی لاین رو پیشنهاد میکنم که هر 10 هزار تومن میشه 250 تومن ناقابل مالیات . با اینکه امروز جمعه هست اما در عرض چند ساعت نشده بهم درگاهو دادن .من چون درگاهر رسمی از بانکی ندارم و فکر میکنم طول بکشه برای گرفتن درگاه ایا راه موقتی وجود داره؟
وقتی لینک دانلودو نشون داد ، اگه اون طرفی که خرید کرده ، لنک دانلودو پخش کنه ، بقیه می تونن دانلودش کنن رایگان ؟ یا اینکه لینکی که نشون میده فقط برای اون ip خاصه که خرید کرده و پولو پرداخت کرده.؟؟سلاممن خودم دارم از افزونه easy digital downlod 1.9 استفاده میکنم . ارجینال که از مخزن دانلود میکنی فارسی هست . درگاه بانک ملت و زرین پال و پی لاین هم داره .
در مورد سوال اول : بله . برای هر فایل میتونی قیمت تعریف کنی که بعد از پرداخت موفق لینک دانلود براش نمایش داده میشه و یه نسخه هم بهش ایمیل میشه که داخلش لینکهای دانلوده .
You must be registered for see images attach
در مورد سوال دوم هم بله . تو تنظیماتش هست که عکسشو برات پیوست کردم .
من که خیلی راضی هستم . چون میتونی چندتا محصولو با هم قرار بدی که تیک باکس داشته باشه و مشتری هر کدومها رو که خواست تیک بزنه و پول همونها رو بده و همونها رو دانلود کنه . ابزارک سبد خرید و سابقه خرید و ... هم داره