دانلود فایل به ازای پرداخت

hamid_00a

کاربر عضو
یه سوال داشتم ایا افزونه هست که کاربر بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود در اختیارش قرار بگیره؟ مثلا ایمیلش رو بده وقتی پرداخت کرد لینک دانلود با یه محدودیت 12 ساعته یا 24 ساعته براش ارسال شه و بعد از تموم شدن این زمان لینک خودکار از کار بیوفته؟

farsadf

کاربر عضو
قسمت دومش نه اما برای این کار Easy digital downloads هست که نسخه ی فارسیش هم موجوده ولی برای قسمت دومش یکم کار داره ولی شدنیه

MohammadQ

کاربر عضو
اگه حجم فایل ها زیاد نباشه (افزونه پرداخت پارس پال) یه گزینه خوبه که محدودیت زمانی هم داره (فقط لینک قابلیت ریزوم نداره) :54:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ووکامرس برای محصولات قابل دانلودش تاریخ انقضا و محدودیت در تعداد دفعات دانلود میتونی تعریف کنی

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
یه سوال داشتم ایا افزونه هست که کاربر بعد از پرداخت آنلاین لینک دانلود در اختیارش قرار بگیره؟ مثلا ایمیلش رو بده وقتی پرداخت کرد لینک دانلود با یه محدودیت 12 ساعته یا 24 ساعته براش ارسال شه و بعد از تموم شدن این زمان لینک خودکار از کار بیوفته؟
سلام

من خودم دارم از افزونه easy digital downlod 1.9 استفاده میکنم . ارجینال که از مخزن دانلود میکنی فارسی هست . درگاه بانک ملت و زرین پال و پی لاین هم داره .

در مورد سوال اول : بله . برای هر فایل میتونی قیمت تعریف کنی که بعد از پرداخت موفق لینک دانلود براش نمایش داده میشه و یه نسخه هم بهش ایمیل میشه که داخلش لینکهای دانلوده .

You must be registered for see images attach

در مورد سوال دوم هم بله . تو تنظیماتش هست که عکسشو برات پیوست کردم .

من که خیلی راضی هستم . چون میتونی چندتا محصولو با هم قرار بدی که تیک باکس داشته باشه و مشتری هر کدومها رو که خواست تیک بزنه و پول همونها رو بده و همونها رو دانلود کنه . ابزارک سبد خرید و سابقه خرید و ... هم داره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_00a

کاربر عضو
ممنون بابت توضیحاتتون یعنی این افزونه محدودیت زمانم تعیین میکنه؟

hannanstd.ir

خواهش . در تصویر پیوستی مشخص است . انقضا لینک دانلود همون محدودیت زمانیه که پیشفرض 24 ساعته

anet311

کاربر عضو
این پلاگین وردپرس، زمان بندی هم داره

simple digital file sell

گود لاک

hamid_00a

کاربر عضو
من چون درگاهر رسمی از بانکی ندارم و فکر میکنم طول بکشه برای گرفتن درگاه ایا راه موقتی وجود داره؟

hannanstd.ir

من چون درگاهر رسمی از بانکی ندارم و فکر میکنم طول بکشه برای گرفتن درگاه ایا راه موقتی وجود داره؟
در حال حاظر این افزونه با پی لاین و بانک ملت به خوبی کار میکند و زرین پال مشکل دارد . شما میتوانید در عرض یه روز پی لاین بگیرید . من خودم امروز ساعت 11 گرفتم الان آماده شده . که 1.5 الی 2.5 درصد مالیات میگیره و چون زرین پالم 2.5 میگیره من خودم پی لاین رو پیشنهاد میکنم که هر 10 هزار تومن میشه 250 تومن ناقابل مالیات . با اینکه امروز جمعه هست اما در عرض چند ساعت نشده بهم درگاهو دادن .

برای افزونه easy digital download که میتونی از مخزن ورد پرس به زبان فارسی دانلودش کنی که همین دیشب یه آپدیت براش اومد .

برای افزونه پی لاین هم میتونی از سایت نویسنده اش آقای احسان فرقانی دانلود کنی .

طول نمیکشه یعنی در عرض یک روز شما میتونین فروشگاهتون رو راه اندازی کنی .

اگرم میخوای درگاه مستقیم بگیری ملت بگیر چون افزونه درگاهش هست .

تا اینجا که گفتم همش برات مفت در میومد و رایگان بود ولی اگه برای یک بانک دیگه بخوای میتونی به متخصیص مثل آقا احسان یا وردپرس 98 رجوع کنی و هزینه کنی تا برات بنویسن .

امیدوارم دیگه هیج جای سوالی یا نکته مبهمی برای شما باقی نمانده باشد

sasquach

تازه وارد
سلاممن خودم دارم از افزونه easy digital downlod 1.9 استفاده میکنم . ارجینال که از مخزن دانلود میکنی فارسی هست . درگاه بانک ملت و زرین پال و پی لاین هم داره .

در مورد سوال اول : بله . برای هر فایل میتونی قیمت تعریف کنی که بعد از پرداخت موفق لینک دانلود براش نمایش داده میشه و یه نسخه هم بهش ایمیل میشه که داخلش لینکهای دانلوده .

در مورد سوال دوم هم بله . تو تنظیماتش هست که عکسشو برات پیوست کردم .

من که خیلی راضی هستم . چون میتونی چندتا محصولو با هم قرار بدی که تیک باکس داشته باشه و مشتری هر کدومها رو که خواست تیک بزنه و پول همونها رو بده و همونها رو دانلود کنه . ابزارک سبد خرید و سابقه خرید و ... هم داره
وقتی لینک دانلودو نشون داد ، اگه اون طرفی که خرید کرده ، لنک دانلودو پخش کنه ، بقیه می تونن دانلودش کنن رایگان ؟ یا اینکه لینکی که نشون میده فقط برای اون ip خاصه که خرید کرده و پولو پرداخت کرده.؟؟

hannanstd.ir

دوست عزیز ؛ اگه کسی واقعا قصد پخش کردن داشته باشه میتونه دانلود کنه و سپس آپلود کنه ولی خب همون طور که در پیوست سوم موجود است شما میتوانید که تعداد دفعات دانلود ؛ مدت زمان اعتبار لینک رو به دلخواه تنظیم کنید یا اینکه غیر فعال کردن دانلود مجدد رو بزنید تا اینکه لینک فقط چند روز یا فقط تعداد محدودی دانلود بشه . لینکها معمولی نیستند و کد گذاری شده هستند

قابل ذکره که این افزونه easy digital downloads خودش افزونه های جانبی فراوانی دارد.

یکی از اون افزونه های جانبی رو که دانلود رو فقط برای ip خریدار فعال میکنه رو فک کنم پیدا کردم و پایین لینکش رو گذاشتم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا