hannanstd.ir
مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .
من قبلا روی یک سابدامین از سایتم ؛ یک سایتی داشتم . حالا میخوام این سابدامین رو به یک دامنه اصلی منتقل کنم .
یعنی من اول آدرس سایتم old-site.ir بوده . حالا میخوام به new-site.ir تغییر دامنه بدم .
تمام کارهای انتقال انجام شده و تنظیمات گوگل وبمستر هم انجام دادم و بحثی روی این چیزهاش نیست ولی :
خب معلومه که یکی از کارهایی که باید بکنم اینه که تمام لینک های دامنه قبلی رو از طریق .htaccess ریدایرکت 301 کنم به آدرس جدید.
سوال اصلی من اینجاست ، با توجه به این که میخوام الکسای سایت قبلی خیلی زودتر برگرده اومدم از کد زیر برای ریدایرکت 301 استفاده کردم .
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old-site.ir [NC]RewriteRule ^(.*)$
از نظر عملی مشکلی ندارم و کار میکنه ...
اما سوال اینجاست این عمل چه تاثیری روی گوگل میذاره ؟؟؟
نسبت به حالتی که مستقیم ریدایرکت 301 بشه چه فرقی میتونی واسه سایت داشته باشه ؟
من قبلا روی یک سابدامین از سایتم ؛ یک سایتی داشتم . حالا میخوام این سابدامین رو به یک دامنه اصلی منتقل کنم .
یعنی من اول آدرس سایتم old-site.ir بوده . حالا میخوام به new-site.ir تغییر دامنه بدم .
تمام کارهای انتقال انجام شده و تنظیمات گوگل وبمستر هم انجام دادم و بحثی روی این چیزهاش نیست ولی :
خب معلومه که یکی از کارهایی که باید بکنم اینه که تمام لینک های دامنه قبلی رو از طریق .htaccess ریدایرکت 301 کنم به آدرس جدید.
سوال اصلی من اینجاست ، با توجه به این که میخوام الکسای سایت قبلی خیلی زودتر برگرده اومدم از کد زیر برای ریدایرکت 301 استفاده کردم .
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old-site.ir [NC]RewriteRule ^(.*)$
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
[L,R=301]RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old-site.ir [NC]RewriteRule ^(.*)$
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
[L,R=301]یعنی قبل از انتقال مستقیم به سایت جدید ، اول توسط انتقال دهنده پرشین اسکریپت ، بازدید کننده رو 5 ثانیه توی سایت نگه میدارم و بعدش به آدرس جدید منتقل میکنم ....از نظر عملی مشکلی ندارم و کار میکنه ...
اما سوال اینجاست این عمل چه تاثیری روی گوگل میذاره ؟؟؟
نسبت به حالتی که مستقیم ریدایرکت 301 بشه چه فرقی میتونی واسه سایت داشته باشه ؟
آخرین ویرایش توسط مدیر: