سوال در مورد تغییر آدرس سایت و گوگل ....

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام .

من قبلا روی یک سابدامین از سایتم ؛ یک سایتی داشتم . حالا میخوام این سابدامین رو به یک دامنه اصلی منتقل کنم .

یعنی من اول آدرس سایتم old-site.ir بوده . حالا میخوام به new-site.ir تغییر دامنه بدم .

تمام کارهای انتقال انجام شده و تنظیمات گوگل وبمستر هم انجام دادم و بحثی روی این چیزهاش نیست ولی :

خب معلومه که یکی از کارهایی که باید بکنم اینه که تمام لینک های دامنه قبلی رو از طریق .htaccess ریدایرکت 301 کنم به  آدرس جدید.

سوال اصلی من اینجاست ، با توجه به این که میخوام الکسای سایت قبلی خیلی زودتر برگرده اومدم از کد زیر برای ریدایرکت 301 استفاده کردم .

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old-site.ir [NC]RewriteRule ^(.*)$ [L,R=301]RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old-site.ir [NC]RewriteRule ^(.*)$ [L,R=301]یعنی قبل از انتقال مستقیم به سایت جدید ، اول توسط انتقال دهنده پرشین اسکریپت ، بازدید کننده رو 5 ثانیه توی سایت نگه میدارم و بعدش به آدرس جدید منتقل میکنم ....

از نظر عملی مشکلی ندارم و کار میکنه ...

اما سوال اینجاست این عمل چه تاثیری روی گوگل میذاره ؟؟؟

نسبت به حالتی که مستقیم ریدایرکت 301 بشه چه فرقی میتونی واسه سایت داشته باشه ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

erfkmd

کاربر عضو
سلام با عوض کردن دامنه ترافیکت از بین میره

بهتره حتی الامکان اینکار رو نکنی

IAMIR

کاربر عضو
نیاز به htacces نیست اگر پرما لینک های هر دو سایت یکسان هستند . مستقیم توسط php ریدایرکت می توانی بکنی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

تشکر از شما . ولی سوال من این هست که بجای اینکه old-site.ir/salam رو به new-site.ir/salam حالا با هر روشی ریدایرکت کنم به go.news-site.ir/index.php?url= ریدایرکت کنم . یعنی اول 5 ثانیه کاربر رو تو انتقال دهنده پرشین اسکریپت نگه دارم تا مدت زمانی که توی سایتم میمونه بیشتر بشه .

این کار واسه الکسا خوبه ولی میخوام بدونم این واسه لینکهایی که از طرف گوگل ارجاع داده میشن ضرر نداره ؟

saeedpersian

کاربر عضو
گوگل هر سابدامنه رو يك سايت جدا در نظر ميگيره و بررسي ميكنه.

در اين حالت هم گوگل فقط اينو ميبينه كه لينك به سابدامين مستقل go.news-site.ir منتقل شده. و بقيشو ديگه كاري نداره.(فك كنم)

hannanstd.ir

تو قسمت change address گوگل که سابدامنه رو وارد نکردم . فقط news-site.ir رو وارد کردم . البته چون ریدایرکت 301 هست به نظرم نباید مشکلی باشه ولی خب چون سایتش برام مهم هست نمیخوام با یه اشتباه کوچیک سایت رو به فنا بدم .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
حالا چرا تاکید داری روی انتقال دهنده؟ مستقیم بزن... تجربه اش نکردم این موضوع رو

بالا