عدم تغییر فونت قالب

mona.mazta

تازه وارد
23/10/17
15
0
1
سلام روز بخیر

من طبق آموزش هایی که دیدم فونت Byekan رو با سه فرمت eot,ttf,woff نصب و داخل فایل 


style_rtl.css 


فراخوانی کردم ولی هیچ تغییری نیمکنه حتی تو قسمت تنظیمات نمایشگر هم فونتشو نمیاره که انتخاب کنم! مشکل از کجاست؟

 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

اگر قبلش کمی جستجو می کردید راه حلهای بهتری بود همین چند پست قبل از شما در بخش پرسش و پاسخ



این افزونه کارتون رو راه میندازه

موفق باشید

 

mona.mazta

تازه وارد
23/10/17
15
0
1
ممنونم انجام دادم درست شد ولی یه قسمت هایی هنوز همون فونت قبلی رومیخونه! مثل منو بالا و سربرگ 4 در صورتیکه تو فایل CSS زدم:

body,h1,h2,h3,h4,h5,h6 {
font-family: 'koodak';
}
You must be registered for see images attach


 

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

احتمالا کش شده یا تو سرور و افزونه کش اگر داشته باشید یا روی مرورگرتون ctrl +f5 بزنید ببیند چطور میشه .

بنده به شما پیشنهاد می کنم از این افزونه یکبار استفاده کنید از فونتهای سری b داخلش هم استفاده کنید خودتون می بینید چطوری به راحتی میشه چند فونت رو همزمان داشت داخلش، دردسر هر بار قرار دادن کد تو قالب هم ندارید .

موفق باشید

 

mona.mazta

تازه وارد
23/10/17
15
0
1
من همون افزونه ای که فرمودین رو نصب کردم از اونجا داره میخونه

فکر میکنم مشکل از همون کش هست

افزونه کش خوب چی پیشنهاد میدین؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
27/4/15
2,569
702
113
استان تهران
با سلام دوست عزیز

اگر می خواید از مخزن استفده کنید یا سوپر کش خود وردپرس یا w3chach رو استفاده کنید در غیر اینصورت افزونه وردپرس راکت خیلی خوبه البته چون تجاری هست اگر بتونید از خود سازنده بخرید خیلی خوبه البته برخی دوستان نسخ نالش رو همین امروز آپدیت کردن که اون هم قابل استفاده است

البته در مورد افزونه های کش بالایی که اول گفتم اگر تنظیمات درست اعمال بشه کارایی خوبی دارند .

در مورد اون افزونه بنده توصیه می کنم از فونت های گروه B استفاده کنید چون کاملتر فارسی سازی بهتر استاندارد و اعداد نیز فارسی هستند

موفق باشید

 

سعید حکیمی

تازه وارد
7/4/18
1
0
1
سلام در موقع نصب این افزونه  این پیام را می دهد ""پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است."" چگونه رفع کنم متشکرم

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Alaric

کاربر عضو
25/4/13
226
0
16
31
سیاره وردپرس
سلام در موقع نصب این افزونه  این پیام را می دهد ""پرونده فرستاده شده بزرگ‌تر از upload_max_filesize در php.ini است."" چگونه رفع کنم متشکرم
دوست عزیز شما برای مشکل خودتون باید تاپیک جداگانه بزنید، و قبلش تو انجمن جستجو کنید. این کد رو به فایل Function.php پوسته خودتون اضافه کنید.

کد:
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );