محصول متغیر

gar_1383

کاربر عضو
سلام.من به یه مشکلی توی متغییرها برخوردم لطفا راهنمایی بفرمایید.من 5عدد کت و 5عدد شلوار دارم.برای هرکدام یک ویژگی جدا گانه تعریف کردم تا مشتری با انتخاب کت ،شلوار سایز خودش رو انتخاب کنه.مثلا کت سایز50با شلوار سایز 52.با ایجادش مشکلی ندارم دوتا باکس انتخاب هم ایجاد میشه که یکی برای انتخاب سایز کت هست ود یگری برای انتخاب سایز شلوار.مشکل اینجاست از هرکدام یه دونه هست یعنی وقتی 50 از یکی و 52 از یکی انتخاب کردن برای بقیه این دو مورد غیر فعال بشه.اما من نمیتونم درستش کنم.یعنی برای کت غیر فعال میشه اما برای شلوار انتخاب غیرفعال نمیشه و یا برعکس.چطوری برای هردوتا موجودی انبار رو عدد1 تعریف کنم؟یعنی در انبار هم کت یک عدد و هم شلوار یک عدد باشد؟از قسمت افزودن متغیر کدوم رو بزنم تا هردو جداگانه ایجاد بشن؟وقتی افزودن متغیر می زنم هردو ویژگی باهم کنار هم ایجاد میشن.نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه.وقتی ساخت متغیر از همه ویژگی ها انتخاب میکنم25 تا متغیر ایجاد میکنه.کدوم متغیر انتخاب کنم که هم برای کت موجودی انبار یک عدد باشه و هم برای شلوار موجودی یک عدد تعریف بشه؟ 

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر با دقت آموزشها رو بخونید نیازی به چند پست نیست .

شما وقتی می خوای یک محصول متغیر بسازید هر مقداری که باشه 

اول میری ویژگی پس از انتخاب نام و نامک ، در ویژگی select یا انتخاب رو براش تعیین می کنی  چون شما دو تا محصول داری کت و شلوار که باید جداگانه اننتخاب شن . پس 2 تا ویژگی انتخاب ایجاد می کنی یکی کت و دیگری شلوار و داخل هر ویژگی هم قادرید نوع کت یا شلوار رو تعیین کنید .

حالا 2 ویژگی txt یا متن ایجاد می کنید البته 1 عدد هم میشه ساخت اگر سایز در کت و شلوار یک فرمول داره وگرنه برای هر کدوم یک مجزا ایجاد میکنید مثلا ویژگی سایز کت و داخل این ویژگی سایز ها رو می نویسید . برای رنگ بندی محصول نیز به روش متن بالا ایجاد میشه .

حالا زمان ساخت محصول متغیر است افزودن محصول رو میزنید سپس تیتر محصول را انتخاب می کنید اگر نوشته یا توضیحی نیاز است بنویسید . اگر محصول دارای دسته بندی است دسته بندی را تیک دار کنید {سمت چپ } بر چسب ها و سایر بخشها در صورت نیاز تکمیل شود

در قسمتاطلاعات محصول متغیر رو انتخاب می کنید . وارد ویژگی ها میشید ویژگی کت و شلوار که به صورت انتخاب بودن رو می زنید اگر این محصولات دارای زیر شاخه بودن با انتخاب همه اونها رو در لیست میارید در غیر اینصورت نیازی نیست و گزینه های نمایش در برگه محصول و استفاده برای متغیرها رو هم تیک داری می کنید

سپس اگر این کت و شلوار دارای ویژگی متن مثلا اندازه کت و شلوار هستند اگر جداگانه است هر دو گزینه و اگر یکسان است گزینه را انتخاب می کنید و بعد مقدارهایی که باید نمایش داده شوند نیز را می نویسید و با این علامت | بینشان فاصله ایجاد می کنید نمونه :{32|42|52|} این خط در کلید کیبورد زیر Backspace بصورت کیبرد فارسی یا انگلیسی هست در این جا نیز نمایش در صفحه محصول و استفاده در متغییر را تیک داری می کنید و سپس پس از پایان این بخش گزینه save attributes رو میزنید و صبر می کنید تا رفرش ایجکس تموم بشه

بعد وارد متغییر ها میشید و محصول متغییر انتخاب رو که اینجا کت یا شلوار است رو یک بار انتخاب و برای سایز نیز بندی نیز اگر دارای چند سایز است .ویژگی متن رو بدون پیش فرض مشخصات قرار میدید و افزودن متغیر رو میزنید

روبروی محصول ایجاد شده مثلا کت شما لیست سایز رو خواهید دید اگر چند سایز است گزینه را همه مشخصات قرار بدید سپس  وارد محصول میشد مثلا کت بهش یک شناسه محصول میدید بعد مدیریت موجودی انبار رو تیک می زنید . اگر عکس هست انتخاب می کنید قیمت را می نویسید مقدار موجودی در انبار را تعیین می کنید

عینا این رو برای شلوار نیز انجام میدید و پس از پایان کار ذخیره تغییرات پایین متغیرها را میزنید سپس محصول را منتشر می کنید حالا به صفحه محصول برید و به تست بگیرید

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

gar_1383

کاربر عضو
سلام دوست عزیز. از وقتی که برای پاسخ دادن و توضیح جامع گذاشتین سپاسگزارم.

اما مشکل من حل نشد.یعنی موجودی انبار به صورت جدا تعریف نشد.البته بنده نتونستم این کار وانجام بدم. متنی که نوشتین برای من این گزینه ها وجود نداره

((بعد وارد متغییر ها میشید و محصول متغییر انتخاب رو که اینجا کت یا شلوار است رو یک بار انتخاب و برای سایز نیز بندی نیز اگر دارای چند سایز است .ویژگی متن رو بدون پیش فرض مشخصات قرار میدید و افزودن متغیر رو میزنید

روبروی محصول ایجاد شده مثلا کت شما لیست سایز رو خواهید دید اگر چند سایز است گزینه را همه مشخصات قرار بدید سپس  وارد محصول میشد مثلا کت بهش یک شناسه محصول میدید بعد مدیریت موجودی انبار رو تیک می زنید . اگر عکس هست انتخاب می کنید قیمت را می نویسید مقدار موجودی در انبار را تعیین می کنید))
فقط افزودن متغیر وجود داره که اونم تمام ویژگی ها رو با هم ایجاد میکنه.

gar_1383

کاربر عضو
شاید من در صفحه ایجاد ویژگی مشکل دارم.با توضیحات شما برای من 4 تا ویژگی درست شد یعنی تو صفحه خرید هم 4تا باکس انتخاب ایجاد شد.من موجودی انبار رو نمی تونم جدا تعریف کنم .هردو متغیر کنار هم ایجاد میشن .درحالی که هردو باید برای من از هم جدا باشن تا سایز کت با سایز شلوار جدا ازهم تعدادشون نوشته بشه.تو ایجاد متغیر چطوری از هم جداشون کنم؟یعنی کت با یک متغیر و باکس جدا بیاد و شلوارهم با یک متغیر در یک باکس جدا بیاد ولی الان کنار هم ایجاد میشن.قسمت خرید 2تا باکس جدا دارن تا اینجا درسته ولی قسمت انبار موجودی کت درسته اما موجودی شلوار درست نیست.اگه امکان داره تصویری اموزش بدین ممنون میشم 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اموزش تصویری قبلا دادیم دوست من! کافیه جستجو کنید.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

آیا در محصول شما کت و شلوار بجز سایز دارای رنگ بندی نیز هست و برای هر قسمت نیازمند قیمت مشخصی است ؟ و هر قسمت انبار داری جدا گانه ای دارد ؟

gar_1383

کاربر عضو
محمد عزیز من از شما و همه همکاراتون تشکر می کنم واقعا آموزش عالی و کافی رو در این انجمن قرار دادین من با مطالعه همین مطالب و سوال و پرسش ها تونستم تمام این فرایند هارو یاد بگیرم یعنی بیان مطالب به این سادگی و روانی مایه انرژی مثبت برای یادگیری هست. برای شما و دوستانتون ارزوی موفقیت های روز افزون دارم.اما این سوال که مطرح کردم واقعا جوابش پیدا نکردم.رنگ بندی نداره.فقط انتخاب سایز داره و ثبت سفارش، اونم مشکلی ندارم خوب کار میکنه یعنی کت وشلوار به صورت یک دست با انتخاب یک سایز،اونم با یک ویژگی سایز،فرایند خرید تکمیل میشه.هرسایز بندی هم تعداد مشخص در انبار داره.تا اینجا هیچ مشکلی ندارم.اما من یک دسته بندی دارم که اونجا سایز کت با شلوار جداست.مثلا خریداری کت شماره 50 انتخاب میکنه ولی شلوار سایز 50بهش نمی خوره اون شخص باید سایز52 رو از شلوار انتخاب کنه.من برای این مشکل یه ویژگی دیگه با نام سایز شلوار درست کردم.یعنی خریدار تو این دسته بندی 2تا باکس انتخاب داره یکی سایز کت انتخاب میکنه و باکس دیگه سایز شلوار رو.مشکل من اینجا هستش یعنی هم کت و هم شلوار باید انبارداری جدا داشته باشن.عددهایی که از هردوباکس انتخاب میشن فقط 1عدد در انبار هستن.یعنی سایز50 از باکس کت و سایز 52 از باکس شلوار فقط هرکدام یک عدد.من فقط برای یکی میتونم تعداد رو در انبار تعریف کنم برای اون یکی انتخاب تعداد انبار نمی تونم ایجاد کنم.وقتی متغیر وارد می کنم برای هر سایز کت یک متغیر وارد میکنم با تعداد انبارمشخص مثلاسایز50.اینجا دیگه سایز شلوار و نمی تونم ثابت انتخاب کنم چون معلوم نیست مشتری با سایزکت 50 کدوم شلوار رو میخواد انتخاب کنه پس قسمت شلوار میمونه رو پیش فرض تا قابلیت انتخاب همه سایز شلوار موجود باشه.برای کت سایز 52 هم همین کار رو انجام میدم یعنی متغیر کت روی 52 و متغیر شلوار روی همه سایز شلوار.اینجوری تعداد شلوار چند برابر میشه در حالی که فقط از هرکدام باید 1عدد در انبار باشه.من با اموزش هایی که قرار دادین می تونم متغیر رو برای مثلا یک مموری با گیگ مختلف و رنگ مختلف و قیمت تعریف کنم.اما اینجا فرق داره یعنی انتخاب ضربدری هستش . انتخاب رو مشتری باید انجام بده یعنی متغیر تصادفی هستش. نمی تونم برای کت50 سایز شلوار 52 رو به طور مشخص قرار بدم احتمالا مشتری برای کت سایز 50 شلوار 48 یا شلوار سایز52 بخواد سفارش بده یعنی مشخص نیست کدوم شلوار قراره انتخاب بشه پس برای هر سایز کت باید همه سایز شلوار قابل دسترس باشه.چون یه دونه شلوار 48 دارم دیگه مشتری که مثال سایز کت52 با شلوار 48 میخواد دیگه شلوار 48 براش موجود نباشه و سیستم بگه این شلوار تموم شده از انبار.این قسمتش رو نمی تونم درست کنم یعنی همه سایزشلوار برای هریک سایز کت باید در دسترس باشه و از هر سایز شلوار هم فقط 1عدد موجود باشه.نمونش این ادرس رو لطفا ببینید.انبارداری سایز کت درسته اما شلوار برای چند بار میتونه قابل انتخاب باشه که نباید اینطوری بشه.  من واقعا برای وقتی که از دوستان گرفتم شرمنده ام.باز هم از راهنمایی دوستان ، سپاسگزار و ممنونم.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بنده به شخصه فهمیدم مشکل شما چیست و فعلا راه حلی براش ندیدم .

چون وقتی خودم تست کردم دیدم مشکل مورد نظر شما در یکی از ساختارهاست چون وکامرس برای یک فروش محصول به صورت مجزا طراحی شده نه چند محصول در یک برگه حتی این تغییرات در متغیر ها نیز وجود ندارد .

فعلا تنها راه موجود اینست دوستان وکامرس فارسی این مشکل رو برای طراحان اصلی وکامرس ارسال کنند تا آنها راه حلی نهایی برایش ایجاد کنند یا اینکه کسی پیدا شود و این بخش را با افزونه ای چیزی طراحی کند .

موفق باشید

بالا