محمد عزیز من از شما و همه همکاراتون تشکر می کنم واقعا آموزش عالی و کافی رو در این انجمن قرار دادین من با مطالعه همین مطالب و سوال و پرسش ها تونستم تمام این فرایند هارو یاد بگیرم یعنی بیان مطالب به این سادگی و روانی مایه انرژی مثبت برای یادگیری هست. برای شما و دوستانتون ارزوی موفقیت های روز افزون دارم.اما این سوال که مطرح کردم واقعا جوابش پیدا نکردم.رنگ بندی نداره.فقط انتخاب سایز داره و ثبت سفارش، اونم مشکلی ندارم خوب کار میکنه یعنی کت وشلوار به صورت یک دست با انتخاب یک سایز،اونم با یک ویژگی سایز،فرایند خرید تکمیل میشه.هرسایز بندی هم تعداد مشخص در انبار داره.تا اینجا هیچ مشکلی ندارم.اما من یک دسته بندی دارم که اونجا سایز کت با شلوار جداست.مثلا خریداری کت شماره 50 انتخاب میکنه ولی شلوار سایز 50بهش نمی خوره اون شخص باید سایز52 رو از شلوار انتخاب کنه.من برای این مشکل یه ویژگی دیگه با نام سایز شلوار درست کردم.یعنی خریدار تو این دسته بندی 2تا باکس انتخاب داره یکی سایز کت انتخاب میکنه و باکس دیگه سایز شلوار رو.مشکل من اینجا هستش یعنی هم کت و هم شلوار باید انبارداری جدا داشته باشن.عددهایی که از هردوباکس انتخاب میشن فقط 1عدد در انبار هستن.یعنی سایز50 از باکس کت و سایز 52 از باکس شلوار فقط هرکدام یک عدد.من فقط برای یکی میتونم تعداد رو در انبار تعریف کنم برای اون یکی انتخاب تعداد انبار نمی تونم ایجاد کنم.وقتی متغیر وارد می کنم برای هر سایز کت یک متغیر وارد میکنم با تعداد انبارمشخص مثلاسایز50.اینجا دیگه سایز شلوار و نمی تونم ثابت انتخاب کنم چون معلوم نیست مشتری با سایزکت 50 کدوم شلوار رو میخواد انتخاب کنه پس قسمت شلوار میمونه رو پیش فرض تا قابلیت انتخاب همه سایز شلوار موجود باشه.برای کت سایز 52 هم همین کار رو انجام میدم یعنی متغیر کت روی 52 و متغیر شلوار روی همه سایز شلوار.اینجوری تعداد شلوار چند برابر میشه در حالی که فقط از هرکدام باید 1عدد در انبار باشه.من با اموزش هایی که قرار دادین می تونم متغیر رو برای مثلا یک مموری با گیگ مختلف و رنگ مختلف و قیمت تعریف کنم.اما اینجا فرق داره یعنی انتخاب ضربدری هستش . انتخاب رو مشتری باید انجام بده یعنی متغیر تصادفی هستش. نمی تونم برای کت50 سایز شلوار 52 رو به طور مشخص قرار بدم احتمالا مشتری برای کت سایز 50 شلوار 48 یا شلوار سایز52 بخواد سفارش بده یعنی مشخص نیست کدوم شلوار قراره انتخاب بشه پس برای هر سایز کت باید همه سایز شلوار قابل دسترس باشه.چون یه دونه شلوار 48 دارم دیگه مشتری که مثال سایز کت52 با شلوار 48 میخواد دیگه شلوار 48 براش موجود نباشه و سیستم بگه این شلوار تموم شده از انبار.این قسمتش رو نمی تونم درست کنم یعنی همه سایزشلوار برای هریک سایز کت باید در دسترس باشه و از هر سایز شلوار هم فقط 1عدد موجود باشه.نمونش این ادرس رو لطفا ببینید.انبارداری سایز کت درسته اما شلوار برای چند بار میتونه قابل انتخاب باشه که نباید اینطوری بشه.
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
من واقعا برای وقتی که از دوستان گرفتم شرمنده ام.باز هم از راهنمایی دوستان ، سپاسگزار و ممنونم.