مشکل در افزونه بانک ملت ووکامرس

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
بله دوستان ، مشکل بانک ملت هست !

من هر چه میگفتم ، میگفتند خیر کار خودتون هست! شما افزونه رو دستکاری کردید خراب شده حتما ، با اینکه افزونه دو ساله دست نخورده

 

Ali_Wm

تازه وارد
17/2/17
21
0
1
بله دوستان ، مشکل بانک ملت هست !

من هر چه میگفتم ، میگفتند خیر کار خودتون هست! شما افزونه رو دستکاری کردید خراب شده حتما ، با اینکه افزونه دو ساله دست نخورده
بله شما میگفتید مشگل بانک ملت هست ولی مشکل اصلی رو نمیگفتید که مقدار rescode وووو . شما متخصص هستید اگر از روز اول میگفتید مشکلی چی هست این همه مزاحم شما هم نمیشدیم مشکل هممون هم زود حل میشد

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
بله شما میگفتید مشگل بانک ملت هست ولی مشکل اصلی رو نمیگفتید که مقدار rescode وووو . شما متخصص هستید اگر از روز اول میگفتید مشکلی چی هست این همه مزاحم شما هم نمیشدیم مشکل هممون هم زود حل میشد
بنده بیمار که نیستم ، بدونم و نگم!

من کد نویسم ، از اینکه سمت بانک چه مشکلی وجود داره قطعا ناآگاه هستم و طبق مستندات بانک کدنویسی کردم.

 

Ali_Wm

تازه وارد
17/2/17
21
0
1
شما وقتی برنامه رو می نویسین اگر همچین اروری بده از کجا متوجه میشین مشکل کجاست و حلش میکنید ؟؟

بنده قصد جسارت ندارم البته جهت اطلاع خودم میخام بدونم 

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
شما وقتی برنامه رو می نویسین اگر همچین اروری بده از کجا متوجه میشین مشکل کجاست و حلش میکنید ؟؟

بنده قصد جسارت ندارم البته جهت اطلاع خودم میخام بدونم 
هر بانک مستنداتی داره ، طبق اون مستندات و نمونه کد ها ، برای افزونه ووکامرس کد نویسی شده

حالا ، بعد از دو سال بدون خلل کار کردن این افزونه ، در هنگام بازگشت ، خطایی تولید میشه ، که بانک هم براش توضیحی نداره ، و بدون اینکه بدونه موضوع چیه میگه مشکل از پلاگین هست!

این خطا خارج از قواعد و خطاهای موجود در سیستم بانک ملت تعریف شده و جدیدا رخ داده ! شما تا صد سال دیگر هم میگفتید خطا میده و مربوط به شماست میگفتند خیر از افزونه ست، ضمن اینکه این مشکل همه گیر نبوده ، 10% کاربران مشکل داشتند و باقی دوستان نداشتند...

دوستی هم که متوجه شدند rescode برابر با 0 برمیگرده احتمالا یک اپراتور با حوصله پشت خط بودند که مشکل رو بررسی کردند و گفتند این مقدار صفره... ! به همین خاطر یک نفر پاسخ گرفته ، باقی پاسخ درستی دریافت نکردند

بانک ها لاگ کامل رو دارن ، اطلاعاتی از قبیل IP درخواست کننده ، مقدار وجه ، ساعت ، سرور ، فایل درخواست کننده ، خطایی که احیانا رخ میده و... ، میتونن در عرض 1 دقیقه مشکل رو برطرف کنند اگر بخوان ، اما خب طبق روال عادی این مملکت ، تقصیر ها به گردن دیگری هست.

انتظار شما از اینکه ، در بانک چه خطایی میده ، نامعقول هست.

 

Ali_Wm

تازه وارد
17/2/17
21
0
1
هر بانک مستنداتی داره ، طبق اون مستندات و نمونه کد ها ، برای افزونه ووکامرس کد نویسی شده

حالا ، بعد از دو سال بدون خلل کار کردن این افزونه ، در هنگام بازگشت ، خطایی تولید میشه ، که بانک هم براش توضیحی نداره ، و بدون اینکه بدونه موضوع چیه میگه مشکل از پلاگین هست!

این خطا خارج از قواعد و خطاهای موجود در سیستم بانک ملت تعریف شده و جدیدا رخ داده ! شما تا صد سال دیگر هم میگفتید خطا میده و مربوط به شماست میگفتند خیر از افزونه ست، ضمن اینکه این مشکل همه گیر نبوده ، 10% کاربران مشکل داشتند و باقی دوستان نداشتند...

دوستی هم که متوجه شدند rescode برابر با 0 برمیگرده احتمالا یک اپراتور با حوصله پشت خط بودند که مشکل رو بررسی کردند و گفتند این مقدار صفره... ! به همین خاطر یک نفر پاسخ گرفته ، باقی پاسخ درستی دریافت نکردند

بانک ها لاگ کامل رو دارن ، اطلاعاتی از قبیل IP درخواست کننده ، مقدار وجه ، ساعت ، سرور ، فایل درخواست کننده ، خطایی که احیانا رخ میده و... ، میتونن در عرض 1 دقیقه مشکل رو برطرف کنند اگر بخوان ، اما خب طبق روال عادی این مملکت ، تقصیر ها به گردن دیگری هست.

انتظار شما از اینکه ، در بانک چه خطایی میده ، نامعقول هست.
تشکر متوجه شدم ممنون از وقتی که گذاشتید مرسی

 

afrand

تازه وارد
24/1/18
1
0
1
سلام دوستان

افزونه برای من خطای زیر رو میده :
مشکل من مشابه موارد بالاست یا فرق داره ؟
 

  • در هنگام اتصال به بانک خطای زیر رخ داده است : 
    در حین پرداخت خطای سیستمی رخ داده است .
 

omidkkk

تازه وارد
2/2/18
2
0
1
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم که پرداخت با موفقیت انجام میشه ولی موقع برگشت به سایت پیغام خطا میده بعد از دو روز چک کردن کدها و دیدن این تاپیک مطمئنم دیگه مشکل از افزونه نیست بلکه از بانک هست 

باید دوباره بهشون زنگ بزنیم به امید اینکه درست کنن

 

omidkkk

تازه وارد
2/2/18
2
0
1
سلام دوستان خواستم تشکر کنم از راهنماییاتون برای حل مشکل

به همون روالی که گفته شده بود من تماس گرفتم و مشکل رو به خانم بحری گفتم و حل شد

 

amirb55

تازه وارد
23/7/09
1
0
1
سلام 

جایی هست ببینیم چه کد و اطلاعات از بانک به سمت سایت ما میاد؟

 

armin

تازه وارد
30/4/08
22
0
1
654
بله دوستان ، مشکل بانک ملت هست !

من هر چه میگفتم ، میگفتند خیر کار خودتون هست! شما افزونه رو دستکاری کردید خراب شده حتما ، با اینکه افزونه دو ساله دست نخورده
ممد جان واسه این مردم نباید مفت کار کرد. مفتشون رو میخورن آخرشم عاروقش رو تو صورت خودتون میزنن. :)

 

shahin_esi

تازه وارد
19/2/18
3
0
1
با سلام خسته نباشید قبل آپدیت مشکل این بود که به سایت برگشت میداد پرداخت ناموفق ! بعد اپدیت این مشکل به وجود اومد 
 






  • این سفارش’هست در وضعیت “لغو شده”—امکان پرداخت وجود ندارد. اگر کمک نیاز دارید لطفا با ما تماس بگیرید.




 

jamshimi

کاربر عضو
22/2/09
706
7
18
امروز یه اپدیت واسه این افزونه اومده 4.0.3 اما جزییات تغییر اون چیزی ذکر نشده

یکی توضیح میده چه تغییراتی داشته؟

با تشکر

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
امروز یه اپدیت واسه این افزونه اومده 4.0.3 اما جزییات تغییر اون چیزی ذکر نشده

یکی توضیح میده چه تغییراتی داشته؟

با تشکر
هیچ تغییری نکرده! صرفا اپدیت کردیم کاربران بدونن که افزونه بررسی میشه! (از لحاظ ذهنی کاربران براشون مهمه بروزباشه!)

با سلام خسته نباشید قبل آپدیت مشکل این بود که به سایت برگشت میداد پرداخت ناموفق ! بعد اپدیت این مشکل به وجود اومد 
 






  • این سفارش’هست در وضعیت “لغو شده”—امکان پرداخت وجود ندارد. اگر کمک نیاز دارید لطفا با ما تماس بگیرید.
افزونه هیچ تغییری نکرده دوست عزیز! فقط ورژنش تغییر کرده.

 

saleh313k

تازه وارد
4/4/18
5
0
1
منم همین مشکل رو دارم ، تراکنش انجام میشه اما ارور ناموفق میده

زنگ زدم به پرداخت میگن تابع ستل پیاده سازی نشده! من نمیدونم واقعا چی بگم! بهش میگم من با 3 تا سایت دیگه دارم با همین سیستم کار میکنم و اوکی هست چطور تو اونا ستل میشه اما تو این نمیشه؟؟؟؟

مسخرس واقعا

 

amirm1

تازه وارد
25/9/17
4
0
1
سلام 
دوستان مشکل شما رفع شد ؟ ما کماکان با این مشکل مواجهیم 
بانک ملت میگه مشکل از call back سایت شماست که موفق رو ناموفق میزنه

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,093
122
63
30
PersianScript
مشکل ، و راهکارش در اینجا شرح داده شده! این مشکل مربوط به برخی هاست ها هستش و تمامی سرویس هاست ها چنین مشکلی رو ندارن!

 

shahin_esi

تازه وارد
19/2/18
3
0
1
سلام 
دوستان مشکل شما رفع شد ؟ ما کماکان با این مشکل مواجهیم 
بانک ملت میگه مشکل از call back سایت شماست که موفق رو ناموفق میزنه
شانسیه یبار برای خودش درست میشه برای خودش اینطوری میشه معلوم نیست سمت بانک یا نه !