simonamiri0069
کاربر عضو
سلام دوستان من همونطور که تو عکس زیر پیداست عکس اواتار میاد وسط سوال برای درست کردنش چیکار کنم؟
آدرس:
آدرس:
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
به مسیر زیر برید:سلام دوستان من همونطور که تو عکس زیر پیداست عکس اواتار میاد وسط سوال برای درست کردنش چیکار کنم؟
آدرس:لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
به مسیر زیر برید:
wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css/style.cssکدهای زیر رو پیدا کنید:
@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar, .dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; left: 0; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px;}جایگزین کنید با کدهای زیر:
@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:right;}.dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:left;}البته توجه داشته باشید با آپدیت پلاگین دوباره باید تغییر بدید !
با سلام و تشکر از لطفتون من کاری رو که فرمودید انجام دادم..ولی در صفحه اواتار سوال درست میشه ولی اواتار جوابها باز همون مشکل رو داره.به علت فشرده بودن فایل css فایل را تغییر دادم و اون را اینجا قرار میدم
style دانلود ● آپلود رایگان فایل
فایل css بالا را در مسیر زیر جایگزین کنید
wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css
در ضمن دوست عزیز فایل برای شما در ساب دومین lng بارگذاری شد . کافیه شما اینکار را برای دامین اصلی هم انجام بدین